• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kelimelerinize dikkat edin. Terbiyesiz sizsiniz. Peki benim bir ailem yok mu? Ben neden her yaz iznimin ilk gününden son gününe dek orda olmak zorundayım. Kimse ailesini görmesin demiyor zaten. 2 hafta ya biz gidiyoruz zaten o aralıkta konuşulan gibi tatilini gezmesini ne istiyorsa yapsın gelip de biz zaten oradayken kalabalık edip gün boyu oturup sıkıldım deyip insanı daraltmasin.
Sizin aileniz varsa eşinize iki çift laf edip gideceksiniz. Elti değil ailenizi öne alamamanızın sorumlusu. Bi de kimse siz gelemiyonuz diye ailesini bayramdan üç hafta sonra görmek zorunda değil. Kaynana madem her işi yapabiliyor, maşallah geline de hizmet edebiliyor, bi bayram da yalnız kalsa ölmez. Her zaman ona göre plan yapamaz herkes.

Vicdanlı biriyim gidip başka yerlerde tatillere falan gidersem içimden gelmez kadin orda tek gözü yolda torunları bekler diye düşünür keyif alamam. Aynı hassasiyeti gostermediklerinde de keyfiyetle davranilinca da olmuyor haliyle
Kocam götürmüyo demiyo da.

Dünya zaten kötülerin Dünyası herkes özgür kimse kimseye ne gitmek ne bakmak ne buyuk küçük bilmek zorunda isteyen istediğini yapar gerisi de kimseyi ilgilendirmez.
Admin konuyu kapatıp kilitle lutfen
Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz? O koca olmasa başınızda, kimse sizi o dağın başina kaynana başı beklemeye çıkaramazdı. Vicdanmış, büyük küçük bilmekmiş, adet örf anane, gücü elinize aldığınız zaman bunların hiçbir önemi olmayacak, boş laf fasa fiso. Hatta hüso. Geçiniz.

Muhtemelen erkek seviciliği var ailede. Her türlü maddi manevi desteği alan erkekler olunca kızlar da geri duruyordur. Belki onlar da kendi eşlerinin aileleriyle ilgileniyorlardır.
Sorun eş aslında işin içinden çıkamayınca bugün elti olur, yarın kv olur sürekli başka suçlu bulunur. Eskiden eltiyle hemen hemen aynılardı. Şimdi elti resti çekip istediğini yaptırdı. Boşluğa düşüldü. Üstüne ne olsa karısına saran bir adam. Zor valla.

Esim küçük kardeşine babasından fazla babalık yapmıştır 15 yas buyuk ondan ve okutulması dershanesinden tut kız istemesinden düğününe dek herseyini eşim yapmıştır. O yüzden de kardeşinden hürmet ve aynı saygıyı görmek istiyor 2 3 hafta sonra gitseler bir yerleri eksilmezdi
Herkese hasta değil düşkün değil bla bla bla
E o zaman sorun ne kardeşim.
2-3 hafta sonra gitsin diyorsun özel kurban bayramımı var.
Sanane gidiyorsa sizden icazetmi alacak? Kimsiniz siz ne sanıyorsunuz kendinizi.

Sanane gidiyorsa sizden icazetmi alacak? Kimsiniz siz ne sanıyorsunuz kendinizi.
Size her gün bayram problem yok. Kendi hayatınızla ilgilenin

Problem yok abisinden ve dayisindan azarı yiyince tıpış tıpış dönüyorlar olmasi gerektiği yere. Evin en küçüğü ile evlendiysen bu durumu da biliyosan yapacak birsey yok büyüklerin sözünü dinlemekten başka
Yapacağını yapıp dönüyolar hiç yoktan, siz onu da yapamıyonuz.

Problem yok abisinden ve dayisindan azarı yiyince tıpış tıpış dönüyorlar olmasi gerektiği yere. Evin en küçüğü ile evlendiysen bu durumu da biliyosan yapacak birsey yok büyüklerin sözünü dinlemekten başka
Şey, bayram yarin bitiyor zaten :D
Kadin bayrami ailesiyle gecirdi bile 🤷🏻‍♀️

Kocanizin size siniri de gecmistir, hadi iyisiniz.

Oo büyük başarı ama bayram bitti. Elti ailesiyle geçirdi yine yani ilk üç günü.
Sizde bayramı eşinizin huysuzlukları ile geçirdiniz ve kayınvalide yanında geçirilecek bir yaz da sizi bekliyor. Büyük sözünün yanında erkek sözü de önemli malum, siz de ondan çıkamıyorsunuz.

Siz almiyorsaniz buyuklerinizden fikir ve görüş o da sizin probleminiz. Bizim geniş ailede maalesef küçükler buyuklerin sözünü dinlemek zorunda dinlemezse de önünde sonunda yapmak zorunda kalır kimse onaylamaz böyle bir davranışı ve dışlayıp ayiplarlar

Oo büyük başarı ama bayram bitti. Elti ailesiyle geçirdi yine yani ilk üç günü.
Sizde bayramı eşinizin huysuzlukları ile geçirdiniz ve kayınvalide yanında geçirilecek bir yaz da sizi bekliyor. Büyük sözünün yanında erkek sözü de önemli malum, siz de ondan çıkamıyorsunuz.
Yani ben cok yoğun gecirdim zaten pek anlamadım ama keşke böyle sıkıştırmak yerine daha geniş zamanda doya doya gecirseydiler zamanlarını daha iyi olurdu tabii....

Yani tek ve son bayram bu değil tabii ki boylarının ölçüsünü almışlardır muhtemelen
Ya nasil hasetlenmissiniz kadin kocasini ikna edip bayramda ailesine gitti diye.
Siz de biraz deneyin belki 2 ay degil de 1,5 ay kalirsiniz bu yaz.
Gerci siz kocanizin zoruyla degil tamamen yuce gonullulugunden giden, yoksa pekala o süreyi tatilde gecirebilecek bir kadindiniz degil mi, pardon :D

Yani ben cok yoğun gecirdim zaten pek anlamadım ama keşke böyle sıkıştırmak yerine daha geniş zamanda doya doya gecirseydiler zamanlarını daha iyi olurdu tabii....
Simdi yazın gitmesi de zor olucak, daha yeni gittik diyecek eşi de iyi yapmadı özetle bu şekilde ısrar ederek. 3 gün kalıp dönmek yerine iki hafta sonra gitse ne kimse böyle soracak ne de sorun edecekti istedigi kadar kalırdı da

Siz almiyorsaniz buyuklerinizden fikir ve görüş o da sizin probleminiz. Bizim geniş ailede maalesef küçükler buyuklerin sözünü dinlemek zorunda dinlemezse de önünde sonunda yapmak zorunda kalır kimse onaylamaz böyle bir davranışı ve dışlayıp ayiplarlar
Demek artik oyle bir zorunluluk yok ki, kayniniz eltinin pesine takilip kayin ailesinin evine bayram kutlamaya gitmis. Normal ailelerde boyledir, bir bayram birinin diger bayram digerinin ailesine gidilir.

Ya nasil hasetlenmissiniz kadin kocasini ikna edip bayramda ailesine gitti diye.
Siz de biraz deneyin belki 2 ay degil de 1,5 ay kalirsiniz bu yaz.
Gerci siz kocanizin zoruyla degil tamamen yuce gonullulugunden giden, yoksa pekala o süreyi tatilde gecirebilecek bir kadindiniz degil mi, pardon :D
2 ay tatil de geciremem hem maddi olarak zorlar hem de sorumluluklar var malum....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X