• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük sözü dinlemeyen başına buyruk birini gelin istemem zaten.
Yahu kadın kocasıyla beraber bayrama ailesini ziyarete gitti diye ortalık ayağa kalktı. Abisi ve dayısı arayıp adamı azarladı ve 3 gün sonra geri dönmek zorunda kaldılar. Sebep ne kayınvalidenin yalnız kalması. Bütün bunlar size normal geliyor mu gercekten? Yarın birgün kızınız ziyarete geldi diye damadın ailesi bunları yapsa ne oluyor demezmisiniz gerçekten? Bir mesajda öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz ne öğretiyorsunuz çocuklara erkeklerin kadınlardan daha üstün olduğunumu?

Şimdi eltiyi erken getirtti ya, keyfi ondan. Ama kendi ayağına sıkıyor haberi yok. :) Çok biliyorsanız alın siz bakın dedirtecek en sonunda. Bu işler böyle olur, bakmayan bakan tarafı eleştirir sonra paaat diye patlar olay.
Bayram geçti zaten ne erkeni ahahaha

Elti en azindan kocasina rest çekebiliyor. Sonunda laf da yese istedigini yapti mi, yapti. Kocasina sozunu geçirdi mi, gecirdi.

Konu sahibinin hirsi ondan.
Elti en azından tehditle de olsa söz dinletebilmiş. Bir daha rest çeker, verir ültimatomu gelecek kış bakmaz. Sence yapamaz mı?

E daha yeni gittin diyecek herkes de ondan halbuki beklese 2 hafta sonra gitse isterse yaz bitene dek kalsın kimsenin aklına bile gelmezdi
Bu herkes kim Allah aşkına ya siz annelerinizin evine giderken köyün ihtiyat heyetini toplayıp izin mi alıyorsunuz?
Anneme gideceğim diyeceğim daha yeni gittin diyecekler hoşt ordan

Anlamadim kupa mı?
Koca koca yanlış yazmışım.
Ayrıca hani kayınvalide torun gözlerdi ne oldu ona?
İşinize gelince geç gitme muhabbetleri yapabiliyorsunuz değil mi?
Ama elti bayramda ailesinin yanına gidince dert oluyor.
Yorumlara göre de gelisine yazmaya başladınız gibi.
Ne yazsak yaşadığınız saçmalıkları anlamayacak gibi duruyorsunuz.
Ben pes ettim. Arkadaşlara başarılar diliyorum.

Maaş dediğin ne sanki, kesin ölen eşten bağlanmıştır. Sanki her ay 100.000TL emekli aylığı ile elti gününü gün ediyor, vur patlasın çal oynasın. O maaş kayınvalidenin boğazına yetmiyordur. Alsın kocan baksın annesine etrafa efeleneceğine. Eltinin yerinde olsam bakmıyorum der çekilirdim kenara.

Elti en azından tehditle de olsa söz dinletebilmiş. Bir daha rest çeker, verir ültimatomu gelecek kış bakmaz. Sence yapamaz mı?
Bakımlık bir durumu yok istiyorsa bize de gelebilir uzak olduğumuz için gelmedi ama orda sıkıntı çıkarsa gelebilir tabii kapımız hep açık

Maaş dediğin ne sanki, kesin ölen eşten bağlanmıştır. Sanki her ay 100.000TL emekli aylığı ile elti gününü gün ediyor, vur patlasın çal oynasın. O maaş kayınvalidenin boğazına yetmiyordur. Alsın kocan baksın annesine etrafa efeleneceğine. Eltinin yerinde olsam bakmıyorum der çekilirdim kenara.
Dogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmek yakisir haklısınız....

Ayol yeni kusak kizlar iki ay kaynana yaninda kalir mi?
Anca koyden gozu açılmamış saf kiz alirlarsa itaat bekleyebilirler.
Sorun iki ay köyde kalmak degilki. Kayınvalideye gidilir kalınır kimse bunları sorun etmez. Ama kadın kendi ailesine gitti diye gördüğü muameleye bak. Sanki kaynanasını aç bırakmış, sokağa atmış. Arayıp kocasını azarlamislar, erkenden dönmesini sağlamışlar, konu sahibide bu duruma seviniyor resmen. Kendimi o kadının yerine koyuyorum, abisinin dayısının lafıyla hareket eden adama sen defol git ben ailemin yanında kalıyorum derdim.

Ahshd ay keske yapsa.
Konu sahibin kocasi annesine full hizmet bekler. Neyse iyi tarafindan bakarsak konu sahibi 2 ay iznini köyde gecirmek zorunda kalmaz.

E dinledi, apar topar dönüyor bir sürü laf yedi herkesten. Olan yine ona oldu ne gönlünce huzurla bayramını geçirdi ne de kalabildi şimdi yazın da gidemez daha bayramda gittin derler. Bende bir kaç hafta evi barkı toplar halıları vs yıkatir kaldirir evde tadilat boya isleri var onlari yaptırıp öyle giderim artık bu izinde.
Herkesten laf yedi çünkü fettan elti olarak ortalığı karıştırdınız.

Kızdılar da ne oldu, laf mı dinleyecekler sanıyorsunuz? Yine aynı şeyi yapacaklar. Sizin cesaret edemediğiniz her şeyi yapıp, başlarını sallayacaklar millete. Siz de özlü sözlerinizi, ananelerinizi alır çay içersiniz köyde.

Dogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmek yakisir haklısınız....
Al sen bak getir evine konuş eşinle. diğer kardeşler baksın. Eltinin sırtından büyükleri sevmek kolay. Ben de bayılırım başkası baksın, ilgilensin tüm yaşlılar başımın tacıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X