- 29 Mayıs 2021
- 14.496
- 94.418
- 548
- 37
E siz de geç gideceksiniz yazık değil mi kayınvalideye zaten kışları yoksunuz, yazın da geç gideceksiniz. İncitmeyin, yazıktır.Dogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmek yakisir haklısınız....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E siz de geç gideceksiniz yazık değil mi kayınvalideye zaten kışları yoksunuz, yazın da geç gideceksiniz. İncitmeyin, yazıktır.Dogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmek yakisir haklısınız....
Elti köye dönünce admin konuyu kapat hezeyani bitti farkindaysanYorumlara göre de gelisine yazmaya başladınız gibi.
Ne yazsak yaşadığınız saçmalıkları anlamayacak gibi duruyorsunuz.
Ben pes ettim. Arkadaşlara başarılar diliyorum.
Eltiye yarar bu iş sonunda. Tanımasam da empati yaptım valla, inşallah onun lehine çözülür mevzu.Ahshd ay keske yapsa.
Konu sahibin kocasi annesine full hizmet bekler. Neyse iyi tarafindan bakarsak konu sahibi 2 ay iznini köyde gecirmek zorunda kalmaz.
Ahshd ay keske yapsa.
Konu sahibin kocasi annesine full hizmet bekler. Neyse iyi tarafindan bakarsak konu sahibi 2 ay iznini köyde gecirmek zorunda kalmaz.
Ya belki de uyduruyor.Elti köye dönünce admin konuyu kapat hezeyani bitti farkindaysan![]()
Dogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmekMaaş dediğin ne sanki, kesin ölen eşten bağlanmıştır. Sanki her ay 100.000TL emekli aylığı ile elti gününü gün ediyor, vur patlasın çal oynasın. O maaş kayınvalidenin boğazına yetmiyordur. Alsın kocan baksın annesine etrafa efeleneceğine. Eltinin yerinde olsam bakmıyorum der çekilirdim kenara.
E eltim böyle yapınca eşim de kızdı kardeşine, özellikle öteledi normalde burda okullar kapandı mı izinleri ayarlar giderdik ama burada biraz tadilat işlerimiz var önce onları yapacağız.Ya belki de uyduruyor.
Birde köye geç gitme durumları ortaya çıktı. Halbuki okullardan sonra hemen gideceklerdi. Bir anda her şey değişti.![]()
O da eltiye inat farkındaysanız. Bunlar gitmese daha iyi orda da kadına yük oluyordur bu kadın.Ya belki de uyduruyor.
Birde köye geç gitme durumları ortaya çıktı. Halbuki okullardan sonra hemen gideceklerdi. Bir anda her şey değişti.![]()
Eltimin çocuğu yokEltiye yarar bu iş sonunda. Tanımasam da empati yaptım valla, inşallah onun lehine çözülür mevzu.
Kocasıyla çocuğuyla baş başa yaşar, anasına giderken de kimseye hesap vermez inşallah.![]()
Ne güzel iste. O zaman esinizin yaptigi sadece şovKadin kimseye yük değil hasta veya yatalak da degil. Suan ki asgari ucretten fazla aylik maasi ve koyde sebzesinden hayvanciligina kadar her isi yapan biri. Bizler uzaktayız otobüsle 20 saate yakın. O yüzden kısa tatillerde gidemiyoruz maalesef
Sulale eltinin etrafinda dönüyor. Kadin tek kisilik dev kadro.O da eltiye inat farkındaysanız. Bunlar gitmese daha iyi orda da kadına yük oluyordur bu kadın.
Ne güzel iste. O zaman esinizin yaptigi sadece şov![]()
E iyi kayınvalide size gelince sıkılmaz, çocuklarla oyalanır. Hem onlara da bakar, oh ne güzel işte.Eltimin çocuğu yok
Okullar kapanmadi bir, ikide kardesine kizsin kizacaksa. Kaldiki kadin saglikli isinde gücünde ne guzel. Yalnız da kalabilir gayet. Sacmalamis esiniz. Size hic yuklenmesin zaten.Kardeşine okullar kapandıktan sonra gelip köye 2 aya yakın kalırız demişti zaten ona rağmen kardeşi eltimi ikna edememiş illa şimdi gideceğiz diye tutturmuş. Bu da sinirini benden çıkarmaya çalışıyor ama benlik bir durumda yok ortada. Zaten okullar kapanıp sınav vs isleri bitince gidiyoruz biz her yaz.
Arkadaş ömrümde çok egoist insan gördüm ama senin gibisini görmedim yemin ederim.Her zaman derim ulu sözü dinlemeyen ulur diye. Büyük sözü dinlemek inatlasmamak her zaman avantajdir
Adamin kendi annesiymisYalnız kalmışmış bak bak. Kaynanasını çok düşünüyor ya. :)
Eeee hani siz koşa kola gidiyordunuz ne oldu söz eşinizden kesilmiş yine madem gönül rızası ile gidiyorsunuz diyemediniz mi eşinize annen torunları özlemiştir onun ne suçu var biz vaktinde gidelim diye.Diyemezsiniz ki gel denilince geliyor git denilince gidiyorsunuz çünkü hem de sevmediğiniz bir adamın lafı ileDogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmek
E eltim böyle yapınca eşim de kızdı kardeşine, özellikle öteledi normalde burda okullar kapandı mı izinleri ayarlar giderdik ama burada biraz tadilat işlerimiz var önce onları yapacağız.
Olmuş olmuş. Bak sülalenin içinden geçiyor.Biraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....
Ahshdhd vites arttiriyor.Biraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....
Biraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....