• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kötü mana da demedim başına buyruk olma sebeplerinden biri de o sorumluluk almayı falan bilmiyor

Cocuk varken anneler diuemiyor öyle tek gidersem geri dönmem diye onu demeye calistim
Çevir kazı yanmasın, kadına şurada demediğini bırakmadın, bir ton günahını aldın. Allah senin gibilerlerden korusun insanı, safi kötüsün.

Yani kötü mana da demedim başına buyruk olma sebeplerinden biri de o sorumluluk almayı falan bilmiyor

Cocuk varken anneler diuemiyor öyle tek gidersem geri dönmem diye onu demeye calistim
Evet sizin gibi hiç olmuş bir hayatta, kocanın sözünden çıkmadan yaşamaya çalışır değil mi?
Elti gidip gelmese de görseniz hepiniz dünya kaç bucak.

Bir de bu ataerkil zihniyette, erkege itaat esastir mantigindaki aile "kısır" kadin barindirmaz pek. Ya kısır olan kayınsa? :D
Gerci konu sahibi kesin raporu gordum falan der şimdi ahshd

Kız yeni evliyse var ya. Yakında resti çeker ondan sonra bundaki kaynana sevgisini gör sen. :)

Bir de bu ataerkil zihniyette, erkege itaat esastir mantigindaki aile "kısır" kadin barindirmaz pek. Ya kısır olan kayınsa? :D
Niye barındırmasın, bu ailelerde hep bi yıldız çocuk olur, o da kayınço, her dediği yapılıyor, hizmet etmeyen karısına bile elleşilmiyor, aman yüzü gülsün yeter ki diye alttan alınıyor hep. Bunlar da ulu sözü diye diye dört dönsün.

Yani onu da söylediler tabii ama demelerine göre sorun kadında imis tüp bebek de denediler tutmadi

Evet sizden belli oluyor gidemiyor sevmediği adamın koynuna girmeye devam ediyor değil mi?
Kandırmayın kendinizi hanımefendi evinizde tek kelimelik hakkınız yokken eltinin hayatına karışarak önemli olduğunuzu düşünmeye çalışıyorsunuz
Bir de çocuk evin neşesi demişsiniz de sizin evde neşe yok aşağılanma horlanma var size karşı o nasıl oluyor?

Eltim kaynima eğer gelmezsen tek giderim ve bir daha dönmem demiş bunu kolayca soyleyebiliyo 2 3 çocuğu olsa diyemezdi böyle bisey bunu anlatmaya calisiyorum
İyi demiş kadın.
Böyle böyle onu da yapar zaten.
Sonra da o çok kıymetli kayınvalideniz tamamen size kalır.

Yani onu da söylediler tabii ama demelerine göre sorun kadında imis tüp bebek de denediler
Kız yeni evliyse var ya. Yakında resti çeker ondan sonra bundaki kaynana sevgisini gör sen. :)
Yok çok oldu evleneli 6 7 sene oldu

E dinledi, apar topar dönüyor bir sürü laf yedi herkesten. Olan yine ona oldu ne gönlünce huzurla bayramını geçirdi ne de kalabildi şimdi yazın da gidemez daha bayramda gittin derler. Bende bir kaç hafta evi barkı toplar halıları vs yıkatir kaldirir evde tadilat boya isleri var onlari yaptırıp öyle giderim artık bu izinde.
Bir sürü laf yedi demek kadın depresyon olur yahu şu ülkede kadınlar ne çekiyor gerçekten üzücü kocasını da alıp gitse bari o evden siz de tadilatı bırakın ne tadilatı kaynana yarenlik bekler ne ayıp işler güçlerle uğraşıyorsunuz okullar varken yapsaydınız ya okullar kapanınca hazır olur hemen giderdiniz tabii nasılsa elti var kaynanaya yaren

Eltim kaynima eğer gelmezsen tek giderim ve bir daha dönmem demiş bunu kolayca soyleyebiliyo 2 3 çocuğu olsa diyemezdi böyle bisey bunu anlatmaya calisiyorum
Derdi. Bi daha gelmem, çocuklarını da kulağının arkasında görürsün derdi, çoluk çocuk tıpış tıpış giderlerdi yine.

Yani onu da söylediler tabii ama demelerine göre sorun kadında imis tüp bebek de denediler

Yok çok oldu evleneli 6 7 sene oldu

Allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin. Sizin şerrinizden de ailesini korusun. Bu imtihan ama sizde anlayacak zihin yapısı yok. Onu bile eksiklik olarak görüp yazdınız. Halbuki Allah ın takdiri. Dediğim gibi siz karı koca insanlıktan nasipsizsiniz. Hem de bu yükle ezilmiş kadına 3 günü çok gördünüz. Yazıklar olsun be.

Yani yuva yıkılsın istemeyiz tabii sonuçta gelinimiz
Gelininiz değil, eltiniz. Siz de gelinisiniz o ailenin. Kadın sizinle eş konumda.
Ya nasıl çekemiyorsunuz kadını gerçekten inanılmaz ahfsh şu forumda haset kadın çok gördüm de, böyle gizli haset görmedim. Gizli şeker gibi, gizli haset :D

Allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin. Sizin şerrinizden de ailesini korusun. Bu imtihan ama sizde anlayacak zihin yapısı yok. Onu bile eksiklik olarak görüp yazdınız. Halbuki Allah ın takdiri. Dediğim gibi siz karı koca insanlıktan nasipsizsiniz. Hem de bu yükle ezilmiş kadına 3 günü çok gördünüz. Yazıklar olsun be.
İnşallah eder tabii isteyen herkese zor bi durum zaten zor bisi onu demeye çalışıyorum ne şerri keşke olsa da çocukları biraz dizini kırıp otursa

Siz almiyorsaniz buyuklerinizden fikir ve görüş o da sizin probleminiz. Bizim geniş ailede maalesef küçükler buyuklerin sözünü dinlemek zorunda dinlemezse de önünde sonunda yapmak zorunda kalır kimse onaylamaz böyle bir davranışı ve dışlayıp ayiplarlar
Ülkemin malum eğitim seviyesi yazık gerçekten kadınlar neler çekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X