• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynim ve metresi

herkes cikar bilmemne diyor hala ben anlatamadim herhalde. bakin arkadaslar,uzun suren bir kuslugun ardindan esimle kaynim baristi. kendisi bizi goturmeyi teklif etti.ve enrivaki yapip kadinla geldi. benim de o gun salakligima geldi sokakta birakmak gibi olacak diye kabul ettim,ertesi gun de operasyona girecegimden baska birsey dusunecek halim yoktu.. hunlar bir guzel evimin icine s.c..tilar o gece afedersiniz..ve memnun da kalmadilar.. onemli degilmis gibi yazmasin kimse istemez evinin o hale gelmesini,evet bunu da taktim yalan yok..ha normalde de yurtdisinda birlikte yasiyorlar.ayni evde.eltim biliyor.cocugu da biliyor.kabul ederim diyor.ne eltim ne kaynim bosanmaktan yana.mallarin bolunmesini,bolunurse bi ise yaramayacaklarini ozellikle sirketin,biliyorlar.. ben de hatami su noktada kabul ediyorum,en basindan almamaliydim.eve.ama emrivaki yapildi.baktim arkasi gelecek,ayni hatayi 2.ye yapmamak icin bu kez kabul etmedim. kv tavirlari da neden oldu,o da bana dokunmayan yilan bin yasasin gibi konsulari gormuyor diye benim agirlamama sesi cikmadi.. cikarim icin vs yapmis degilim mihnet edecek durumumuz yok cok sukur.. arabamiz da var.. bundan sonra boyle olacaksa gorusmesinler gercekten.. kaynim yapisi geregi parayla her seyi satin alabilecegini dusunuyor.. o haftasonu bize guya iyilik yapti diye evimi istedigi gibi.kullanabilecegini dusundu.. 2.seferde kimse almayinca evlerine kv yi arayip sen goreceksin suruneceksin vs demis.. maddi yardimlari oluyordu.. benim.kisisel.planim bundan sonra hepsinden uzak durmak..

hay agzini opeyim kardes.. o kadar begendim ki yorumunu esime bile okudum

Yorum isinize geldi tabii. Uyanikliga gel! Diger yorumlardan ne haber?

Genel olarak su cumlelerimle konuyu kendi adima kapatmak istiyorum: "Alan razi, veren razi" mantigi ile kimse tasvip edilmeyecek seyleri mesru kilmamali. Evli bir insanin ne olursa olsun bir baska kadinla iliskini onaylamiyorum ve bunu normallestiren zihniyete de sonuna kadar karsiyim. Zerre tahammulum yok.

Ilahi adalet diliyorum herkes icin.

siz tum yorumlari okuyor musunuz Allah askina?kadinin haberi var ve bunlar normalde birlikte yasiyorlar..ayrica bir daha asla kabul etmeyecegim

Herkese iyi okuyormusunuz tarzi yaziyorsunuz da, size hak vermeyince okumamis mi olunuyor yahu? Ya da hak vermeyenlere terslenmek sacma geliyor bana. sadece sizin konunuz icin de demiyorum genelde boyle oluyor. Tamam bi daha kabul etmeyeceginizi söylüyorsunuz ama herkes genele yorum yapar yani normal forumun, konuların işleyişi bu. Çoğunluk gibi ben de ev kirlenince sinirlenmissiniz gibi algiliyorum. Boyle olmasa kadın bu konuda titux davransa iyi anlassaniz kadının metres olusunu takmayacakmissiniz gibi. En baştan eve almazdim ben bi yolu bulunurdu operasyon için de.

kaynim da bosanmak istemiyor.herkes halinden memnun yani.eltim su anda havuzbasinda tatilde cok luks biyerde..(aciyanlar icin dipnot)

Herkesin halinden memnun olmasi mümkün değil. Kimbilir neler çekiyordur eltiniz. Hem burada kadunlara surekli tatile cik kafani dagit tarzi yorumlar yapılıyor hemen her konuda, buna uyunca da yine keyfi yerinde oluyor. Belki burdan aldi tatil fikrini bile belli mi olur. Sakin kafayla karar almak istiyor belki. Esi arabalarının evine elalemin bilmemnesini götürüyor, onlar da kabul ediyor. neler hissediyordur kadin. Ayrıca bu konuda bile eltiyi haksız gorebilen var ya pes. Kim olsa konuyu acardi bu durumda. Evli adamla (ki bosanmadan yine aldatma oluyor kanunen) fingirdeyen bir pisligi niye yeni esi diye kabul edeyim ki ben. Guven olur mu o tarz pisliklere hic.

Öyle adam yalnızlığı hakediyor bozulsun boşver
Eltinin çocuğu var mı

eşinize göre bayağı normal bir durum olmalı ki evinize kadar gelmelerine izin veriyor
öyle bir kadın madem numaranız ne geziyor onda
Esim gayet kiskanc ve namusludur ama rahmetli anneside dahil onceden beri bu adamin butarz olaylarini herkes normal karsilamis karsiliyor nedense esim bunun birkez br olayina karsi.cikmis ama okadin normal biriymis cok. Seviyomus
Onu seni silerim onunla evlenirsen.demis. esim adam kalbine bicak.sokmus.olumden donmus esimde.tovbeli karismiyor biseyine artik bide hernekadr tasvip etmesede hayatini kardesine.cok.duskun kotuolmak.istemiyor sulalesinden kime budurumdan rahatsiz oldugumu.soylesem normal.karsiliyorlar bende sasirip kaliyorum ben bisey deyince ailesini.istemiyor konumna
duauyorum bide bastan beri bu kadinin iyi ayak olmadigini dusunsekte ispatimiz yoktu sonra facede bazi.resimlerini ve yorumlarini gorduk ondan sonra tepki verdim ben.esimde.bidaha gelmezler zaten.dogum icin gelmisler kovayimmi geleni.dedi
Numaraya gelince kaynimdan almis

Son düzenleme:
Millet ne rahat akrabasının evine yatıya gidip evin içine s.ç..yor yaa.
Bu rahatlık nerden geliyor.
Ben de biraz soğuk çay mı içsem o rahatlık bana da gelsin.
Marmaris'te uzaktan halamın evi var. Çekinmekten gidemiyoz ya ben ona takıyorum

Ben asla o kadini ve o edepsiz herifi evime almazdim.. galiba esinin ailesinin midesi cok genis.. sende hatalasin.. eltim eltim diyorsun ama evine eltinin kocasini ve metresini kabul etmissin .. ben bu kafalari anlayamiyorum arkadas.. eltine resmen ihanet etmissiniz konu sahibi.. tipki eski gorumcenin yaptiklari gibi.. adamin karisiyla samimi, bir araya geldiklerinde kahkahalar vs ama adamin metresinin esyalarini evinde sakliyor.. var yani boyleleri biride sensin cnm.. yok eltim biliyor yok cart yok curt gec bunlari.. birde evim pislendi diye dert yaniyorsun..

Son düzenleme:
bircok yorumumda olayin gelisimini,bastan bilmedigimi,diger faktorleri anlattim.. bazi pismanliklarimi da.lutfen okuyun
Ne pismanligindan bahsediyorsun sen konu sahibi ? Hangi pismanlik neyin pismanligi ? Ya Allah askina birde kendini hakli cikartmaya calisma.. sinir oluyorum sizin gibi insanlara cidden..

Millet ne rahat akrabasının evine yatıya gidip evin içine s.ç..yor yaa.
Bu rahatlık nerden geliyor.
Ben de biraz soğuk çay mı içsem o rahatlık bana da gelsin.
Marmaris'te uzaktan halamın evi var. Çekinmekten gidemiyoz ya ben ona takıyorum
valla ben de gidemem.. bana gore baskasinin evinde dus almak da ayiptir.havlu istedigini yazdim diye elestirenler.olmus.ben bir yerde dus almak zorunda kalsam bile bir minik havlu isterim ya da esimle ayni havluyu kullaniriz,bakalim o kadar havlu var mi? one towel for meeee,one towel for xxx one towel for babyyyyy diye sanki otel gorevlisinden istiyo... cocugun popoyu da kuvette yikadi gorgusuz..

Ben asla o kadini ve o edepsiz herifi evime almazdim.. galiba esinin ailesinin midesi cok genis.. sende hatalasin.. eltim eltim diyorsun ama evine eltinin kocasini ve metresini kabul etmissin .. ben bu kafalari anlayamiyorum arkadas.. eltine resmen ihanet etmissiniz konu sahibi.. tipki eski gorumcenin yaptiklari gibi.. adamin karisiyla samimi, bir araya geldiklerinde kahkahalar vs ama adamin metresinin esyalarini evinde sakliyor.. var yani boyleleri biride sensin cnm.. yok eltim biliyor yok cart yok curt gec bunlari.. birde evim pislendi diye dert yaniyorsun..
yanamaz miyim?

Ne pismanligindan bahsediyorsun sen konu sahibi ? Hangi pismanlik neyin pismanligi ? Ya Allah askina birde kendini hakli cikartmaya calisma.. sinir oluyorum sizin gibi insanlara cidden..
ya ben de senin gibi hizini alamayip had bildirmeye calisanlara cok sinir oluyorum :)

kesinlikle kadını evine almayacaktın. sonuçta eltinin resmi nikahı var ne kadar ayrı olsalar da.

Kendı ısınız bıttıkten sonra epey geciktikten sonra gereken tavrı koymanız yüzünden topa tutulmuşsunuz.Kaynınız gibi sizde eltinize ihanet etmişsiniz.. Zaten hala evli olan + evlilik dışı ilişki yaşayan bireyleri ''cinsiyet ayırmaksızın'' yakın tutmamanız gerektiği kanısındayım.Topluma empoze edilmeye çalışılan normalleştirme çabası benım midemi ayrıca bulandırıyor..

Kardeşlik bağları güçlenmesi adına dahi olsa barıştırma çabanız bana çok nahoş geldi.. Yaşam tarzından gayet mennun bireylerin size jestini kabul etmeniz daha da kötü.. İyilik adı altında kötülük ettiğinizin ya farkında değilsiniz yada önemsemediğinizden durum bu noktada..

Eşimize ve varsa çocuklarınıza kötü örnek olmaması ve eşinizin yiğenlerinin yüzüne daha rahat bakabilmek adına bu çiftten uzak durmanız tavsiye olunur.

Niyetim eşimle kardeşi barışsın bizi o götürecekti metresi sonradan çıktı emrivaki oldu demişsiniz ama o operasyondan sonra gezmeler ne? Üstelik eltiniz hakkında atıp tutuyorsunz?.

Birkere eşin nasıl kabul ediyor o metresin evinizin ta içine girmesine.Onlar için bir kuş sütünü eksik etmişsiniz.Eşinizde sizde saçmalamışsınız.Madem emrivaki geldi gitsin otelde kalsınlar o kadını eve almaya mecbur değildiniz.Onların arabasına da mecbur değildiniz.Sadece o eltiye üzüldüm.Kadının 3 çocuğu var üstelik biri engelli siz ve eşiniz arkasından iş çeviriyorsunuz.İkinizinde suratına bakmaması lazım.

Back
X