- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi maveraunnehirr
herkes cikar bilmemne diyor hala ben anlatamadim herhalde. bakin arkadaslar,uzun suren bir kuslugun ardindan esimle kaynim baristi. kendisi bizi goturmeyi teklif etti.ve enrivaki yapip kadinla geldi. benim de o gun salakligima geldi sokakta birakmak gibi olacak diye kabul ettim,ertesi gun de operasyona girecegimden baska birsey dusunecek halim yoktu.. hunlar bir guzel evimin icine s.c..tilar o gece afedersiniz..ve memnun da kalmadilar.. onemli degilmis gibi yazmasin kimse istemez evinin o hale gelmesini,evet bunu da taktim yalan yok..ha normalde de yurtdisinda birlikte yasiyorlar.ayni evde.eltim biliyor.cocugu da biliyor.kabul ederim diyor.ne eltim ne kaynim bosanmaktan yana.mallarin bolunmesini,bolunurse bi ise yaramayacaklarini ozellikle sirketin,biliyorlar.. ben de hatami su noktada kabul ediyorum,en basindan almamaliydim.eve.ama emrivaki yapildi.baktim arkasi gelecek,ayni hatayi 2.ye yapmamak icin bu kez kabul etmedim. kv tavirlari da neden oldu,o da bana dokunmayan yilan bin yasasin gibi konsulari gormuyor diye benim agirlamama sesi cikmadi.. cikarim icin vs yapmis degilim mihnet edecek durumumuz yok cok sukur.. arabamiz da var.. bundan sonra boyle olacaksa gorusmesinler gercekten.. kaynim yapisi geregi parayla her seyi satin alabilecegini dusunuyor.. o haftasonu bize guya iyilik yapti diye evimi istedigi gibi.kullanabilecegini dusundu.. 2.seferde kimse almayinca evlerine kv yi arayip sen goreceksin suruneceksin vs demis.. maddi yardimlari oluyordu.. benim.kisisel.planim bundan sonra hepsinden uzak durmak..