- 3 Ocak 2016
- 246
- 165
- 23
- Konu Sahibi dahasakindahasuskun
-
Komşuya ne kız ne karışırlar evime gelene azıcık insanlarla mesafe lütfen sonra böyle o ne der bu ne der oluyor kaynım yok olsa da sıkıntı değil 3 4 gün için olabilir rahatsız olursan çık dışarı dolaş bebeğinleYok bir sey yapmasindan dolayi demedim ben zaten o konuda guvendigimi belirtmistim hani sizin basiniza böyle bir durum geldi mi komsular bir sey dermi filan kendisinin oglen disari cikabilecigini dusunmuyorum zira hamileyken bir tartışma da baya uzmuslugu var yani cokta dusunmez böyle seyleri ben gelecekse bir aile buyuyuguyle gelmesini onermistim sadece kotu bir sey olacagindan demedim hani sizler rahat edebiliyor musunuz boyle durumlarda konu biraz baska yerlere çekilmiş
Bizim komşular yapıyorsa kabul etmiyecek miydinTamam arkadaslar demek normal bir durummus yani sizin tecrubelerinizden yararlaniyim dedim ben ilk defa kalacagim icin ben ister istemez komsularin düşüncelerinden rahatsiz oluyorum demek sizlere bir yorum yapmadıklarina gore bana da yapmazlar heralde. Cevaplar icin tesekkurler
KONU KAPATILABİLİR
Kabul etmeme meselesi degil arkadasim gelen misafire gelme denmez sadece icim rahat etsin diye söyledim siz etrafa onem vermeyebilirsiniz ben malesef onem veriyorum. Sadece fikir almak istedim.Bizim komşular yapıyorsa kabul etmiyecek miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?