Kaynim yatili misafirlige gelecek

dahasakindahasuskun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
246
165
23
Merhaba kızlar kaynim yatili misafirlige gelecek. Esim de iste calisiyor haliyle ise gideceği zaman ben kaynimla yalniz kalmak istemiyorum. Yani guvenilir bir insan fakat konu komşu benim yetistirilme tarzima uygun degil esime bu konuyu actim fakat kendisi kardesine cok güvendiğini soyledi bende güveniyorum fakat ben bir bayanim bebegim var emziriyorum yani bana uygun gelmedi siz ne dersiniz

Son düzenleme:
Fesatlanmaya gerek yok derim.
Sizin kardeşiniz neticede böyle bakın,eşinizin kardeşi=sizin kardeşiniz.
Emzireceginiz zaman odanıza geçer kapınızı kilitlersiniz.
Kaldı ki erkek adam bu siz evinizin işini yapın arada bi adamı havalandırın yemini suyunu verin ses çıkarmaz

Kaynın yav .kızkardeşin ile kocan aynı evde bırakamazsın demek vay halimize.ev studıo mu emzırecek yermı yok.evet emzırme donemi bebek küçükse zor surekli memede ama bi kaç günlükse sorun yok.he bebek buyuk bebektır ara ara emıyodur takma zaten .emın ol kayınvalıdenın kalmasından daha rahat olacak.erkeklere ver yemeğini çok seslerı çıkmaz.boş dedikodu yapmaz arkanızdan.birde kumandayı bırak salonda takılsın.srn bebeğinle yemepin ile ilgilen

Rahat edememeniz çok normal. Kayninizda sizin gibiyse rahat edemeyecektir ve dolaşmaya falan çıkar uzun zaman. Belki.

Yok bir sey yapmasindan dolayi demedim ben zaten o konuda guvendigimi belirtmistim hani sizin basiniza böyle bir durum geldi mi komsular bir sey dermi filan kendisinin oglen disari cikabilecigini dusunmuyorum zira hamileyken bir tartışma da baya uzmuslugu var yani cokta dusunmez böyle seyleri ben gelecekse bir aile buyuyuguyle gelmesini onermistim sadece kotu bir sey olacagindan demedim hani sizler rahat edebiliyor musunuz boyle durumlarda konu biraz baska yerlere çekilmiş

Erkek misafir herzaman kadin misafirden daha az zahmetlidir. Yemek yer tv izler baska da biseye dikkat etmez. Aman yemek guzel miydi,aman catallar temiz miydi, aaa bulasiklari yikadi mi yikamadi mi, aman wc temiz mi, oo tv de amma tozlu bu ne be falan demez mesela hic :)

Baktın kaynın rahat kalkmıyor çıkmıyor dışarı sende ona göre davran.kahve yapıp fal bakmıycaksınızya.bırde konu komşu ne der lafı nasıl bir kafadır nasıl bir öuhıt nasıl bır dunyadasınızki.kaynım gelecek konu komşu ne der onun ıle gunduz kalır ısem ? Ya kıme ne evıme gıren çıkandan heleki kaynımdan .sonra dıyorsunuzkı kaynıma guvenıyorum konu yanlış yerlere çekilmiş .yani sizin düşünce yapınızdan kaynaklanıyor konunun yanlış yerlere çekilmesi

Komşuya ne kız ne karışırlar evime gelene azıcık insanlarla mesafe lütfen sonra böyle o ne der bu ne der oluyor kaynım yok olsa da sıkıntı değil 3 4 gün için olabilir rahatsız olursan çık dışarı dolaş bebeğinle

Tamam arkadaslar demek normal bir durummus yani sizin tecrubelerinizden yararlaniyim dedim ben ilk defa kalacagim icin ben ister istemez komsularin düşüncelerinden rahatsiz oluyorum demek sizlere bir yorum yapmadıklarina gore bana da yapmazlar heralde. Cevaplar icin tesekkurler
KONU KAPATILABİLİR

Bizim komşular yapıyorsa kabul etmiyecek miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…