- Konu Sahibi dahasakindahasuskun
-
Allah razi olsun kardesimFesatlik ve bu dusunceli insanlar diye birsey yok. Ne alakasi var?
Bence kayni dusuncesiz davraniyor. Abisi calisiyir ne isi var?
Guven meselesi degilki bu. Uygun degil. Ben olsam bende rahat edemem hemde hic hosuna gitmez.
Amin Allah razi olsun :)Meteorid MutluBulut_
Kırmadan cevap yazdığını icin tesekkur ederim Allah razi olsun inşallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz.ve cok guzel bir lohusalik geçirirsiniz. esimin ailesi yuzunden cok stresli ağlamali bir hamilelik ve lohusalik gecirdim. Insallah sizlerinki hic sorun olmadan ve musmutlu olur
Amin inşallahAmin Allah razi olsun :)
Insallah sizde bundan sonra sorunlar yasamazsiniz :)
Aynen önmsemeye devam o zaman bş süre sonra kocam eve geliyor komşu ne der dersinKabul etmeme meselesi degil arkadasim gelen misafire gelme denmez sadece icim rahat etsin diye söyledim siz etrafa onem vermeyebilirsiniz ben malesef onem veriyorum. Sadece fikir almak istedim.
Canim güzel dileklerin icin teşekkür ederim esimin ailesiyle pek bagi yok ayrı ülkelerdeyiz zaten birbirimizi de sene de 1 görürsek görüyoruz benim korkum daha cok Esimden, umarım o bana hayati zindan etmez lohusalikta :)Meteorid MutluBulut_
Kırmadan cevap yazdığını icin tesekkur ederim Allah razi olsun inşallah bebeginizi sagsalim kucaginiza alirsiniz.ve cok guzel bir lohusalik geçirirsiniz. esimin ailesi yuzunden cok stresli ağlamali bir hamilelik ve lohusalik gecirdim. Insallah sizlerinki hic sorun olmadan ve musmutlu olur
İnsallah cok mutlu olursunuz hic sorununuz olmaz hamileyken sakın üzülme güzel seyler dusunmeye calis ben hep üzüldüm hep bebege geciyor.Canim güzel dileklerin icin teşekkür ederim esimin ailesiyle pek bagi yok ayrı ülkelerdeyiz zaten birbirimizi de sene de 1 görürsek görüyoruz benim korkum daha cok Esimden, umarım o bana hayati zindan etmez lohusalikta :)
Merhaba kızlar kaynim yatili misafirlige gelecek. Esim de iste calisiyor haliyle ise gideceği zaman ben kaynimla yalniz kalmak istemiyorum. Yani guvenilir bir insan fakat konu komşu benim yetistirilme tarzima uygun degil esime bu konuyu actim fakat kendisi kardesine cok güvendiğini soyledi bende güveniyorum fakat ben bir bayanim bebegim var emziriyorum yani bana uygun gelmedi siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?