- 24 Eylül 2010
- 6.153
- 20.121
- 548
- Konu Sahibi dahasakindahasuskun
-
@Mune yi etiketlersen daha hızlı sonuç alırsın.Tamam arkadaslar demek normal bir durummus yani sizin tecrubelerinizden yararlaniyim dedim ben ilk defa kalacagim icin ben ister istemez komsularin düşüncelerinden rahatsiz oluyorum demek sizlere bir yorum yapmadıklarina gore bana da yapmazlar heralde. Cevaplar icin tesekkurler
KONU KAPATILABİLİR
Niye geliyor ,iş için geliyorsa bütün gün evde durmaz heralde,işi gücü yok aylaklık yapmaya geliyorsa akşamlara kadar yan gelip yatacaksa evde bebekle birde ona hizmet edecekseniz gelmesin,eşiniz ne iş yapıyor abisiyle iş yerine gitsin.Yok bir sey yapmasindan dolayi demedim ben zaten o konuda guvendigimi belirtmistim hani sizin basiniza böyle bir durum geldi mi komsular bir sey dermi filan kendisinin oglen disari cikabilecigini dusunmuyorum zira hamileyken bir tartışma da baya uzmuslugu var yani cokta dusunmez böyle seyleri ben gelecekse bir aile buyuyuguyle gelmesini onermistim sadece kotu bir sey olacagindan demedim hani sizler rahat edebiliyor musunuz boyle durumlarda konu biraz baska yerlere çekilmiş
Merhaba kızlar kaynim yatili misafirlige gelecek. Esim de iste calisiyor haliyle ise gideceği zaman ben kaynimla yalniz kalmak istemiyorum. Yani guvenilir bir insan fakat konu komşu benim yetistirilme tarzima uygun degil esime bu konuyu actim fakat kendisi kardesine cok güvendiğini soyledi bende güveniyorum fakat ben bir bayanim bebegim var emziriyorum yani bana uygun gelmedi siz ne dersiniz
şimdi burada din vs konuşulmuyor sanırım ama bir araştırırsanız bu konunun hassas bir konu olduğunu göreceksiniz. Kayınbiraderle ilgili hadis bile var sınırlara uymasakta saygı duymamız gerekir. Konu sahibi yetiştirilme tarzı olarak zaten bu durumu yani birlikte kalmayı yadırgadığını söylemiş.Ben bu dusuncede olan insanlardan korkuyorum.
Hassasiyetinizde hakkısınız, aynen ben de rahat edemem, anamın doğurmadığı babamdan olmayan da kardeşim falan olamaz. Abisini görmeye geliyorsa abisiyle birlikte işe gitsin yoksa ne diye geliyor? Dur biraz abimlerin eve çökeyim de yenge hanım bana hizmet etsin mi diyor? Hiç uygun değil, çocuk olsa tv izler pc oynar neyse koca adam ne yapacak senle akşama kadar evde? Fesatlık diyen varsa evet ben de fesatım! Kocan da iyi kaypakmış, neymiş de güveniyormuş oldu canın!
Konu komşu için mi,var mı halâ bu konukomşu ne der durumları?ben istemem gerçi kadın da olsa istemem, erkek te olsa istemem evimde eş sebepten mecburi akraba olduğum insanları.Yok bir sey yapmasindan dolayi demedim ben zaten o konuda guvendigimi belirtmistim hani sizin basiniza böyle bir durum geldi mi komsular bir sey dermi filan kendisinin oglen disari cikabilecigini dusunmuyorum zira hamileyken bir tartışma da baya uzmuslugu var yani cokta dusunmez böyle seyleri ben gelecekse bir aile buyuyuguyle gelmesini onermistim sadece kotu bir sey olacagindan demedim hani sizler rahat edebiliyor musunuz boyle durumlarda konu biraz baska yerlere çekilmiş
Ev başkadır kuzum evde sosyalleşme zaten:)Kimse düzenini.bozmak istemez ,ev rahatımızdır tabi özelimizdir..Komsunun ne dedigi felan gereksiz sonucta oda sizin bi kardesiniz sayilir artik.akrabasiniz yani.
Ama ben erkek olsun kadin olsun evimde biri varken rahat edemem.daraliyorum valla baya rahatina duskun bi insanim
Cok ultraasosyalim bende ya
Merhaba kızlar kaynim yatili misafirlige gelecek. Esim de iste calisiyor haliyle ise gideceği zaman ben kaynimla yalniz kalmak istemiyorum. Yani guvenilir bir insan fakat konu komşu benim yetistirilme tarzima uygun degil esime bu konuyu actim fakat kendisi kardesine cok güvendiğini soyledi bende güveniyorum fakat ben bir bayanim bebegim var emziriyorum yani bana uygun gelmedi siz ne dersiniz
Yok ya benimki farkli bi asosyallik carsiya pazara hatta cop atmaya bile disari cikmak istemiyorum.kim simdi giyincek vsvs.Ev başkadır kuzum evde sosyalleşme zaten:)Kimse düzenini.bozmak istemez ,ev rahatımızdır tabi özelimizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?