Kaynim yatili misafirlige gelecek

@Mune yi etiketlersen daha hızlı sonuç alırsın.

Niye geliyor ,iş için geliyorsa bütün gün evde durmaz heralde,işi gücü yok aylaklık yapmaya geliyorsa akşamlara kadar yan gelip yatacaksa evde bebekle birde ona hizmet edecekseniz gelmesin,eşiniz ne iş yapıyor abisiyle iş yerine gitsin.

O kadar da sey yapmamak lazim...

Sizin kiz kardesiniz gelse esinizle yalnız birakamazsiniz yani?

Hassasiyetinizde hakkısınız, aynen ben de rahat edemem, anamın doğurmadığı babamdan olmayan da kardeşim falan olamaz. Abisini görmeye geliyorsa abisiyle birlikte işe gitsin yoksa ne diye geliyor? Dur biraz abimlerin eve çökeyim de yenge hanım bana hizmet etsin mi diyor? Hiç uygun değil, çocuk olsa tv izler pc oynar neyse koca adam ne yapacak senle akşama kadar evde? Fesatlık diyen varsa evet ben de fesatım! Kocan da iyi kaypakmış, neymiş de güveniyormuş oldu canın!

erkek adam evde sıkılır ki zaten,belki sabah çıkıp,akşam gelecek.daha gelmeden önyargıyla bakmayın bence.

ayrıca,kayın=kardeş.

Ben bu dusuncede olan insanlardan korkuyorum.
şimdi burada din vs konuşulmuyor sanırım ama bir araştırırsanız bu konunun hassas bir konu olduğunu göreceksiniz. Kayınbiraderle ilgili hadis bile var sınırlara uymasakta saygı duymamız gerekir. Konu sahibi yetiştirilme tarzı olarak zaten bu durumu yani birlikte kalmayı yadırgadığını söylemiş.

Konu sahibi bence evde yalnız kalmayın bir akrabanız ablanız komşunuz yeğeniniz varsa gün içinde sizle kalmasını isteyebilirsiniz. Ben de kesinlikle rahat edemezdim böyle bir durumda ki bu ne kayınbiraderin güvenilir olmamasından ne de kendimize güvenmeyişimizden değil elbette ki. Sadece hassas olunması rahat edemeyişimiz çoook normal ve böyle hissedince de neden zihniyetimiz sorgulanıyo onu da anlamıyorum.. saygı duymak varken.

Konu iyice uzamis gitmis esime kadar laf gelmis esimde kardeside kesinlikle kotu niyetli insanlar degiller sadece biraz benim tarafımdan düşünemiyorlar. Esime hakaret eden olmus esim asla oyle biri degildir bana karsi cok dikkatlidir namusuna asla soz getirmez
getirtmem. Sadece kardesi gelecek ve esim gidince burda kalmasi bananuygun değil gerci o konularda beni o da korur asla kotu düşünmez Allah var ben hem kendim rahatsız olurum hem komsular ne der dedim sorduguma pisman oldum sadece kv den cok laf eder tartisir yani bu kadar sacma yorumlar ne gördüm ne duydum Mune konu lütfen hemen kapatilsin

Saka yapiyosunuz di mi? Kardesine guvenemeyecek mi adam? Kusura bakmayin bunlar cok paronayak dusunceler. Kayni kadinin kardesi sayilir. Eskiden millet beraber yasiyormus yapmayin ya

Konu komşu için mi,var mı halâ bu konukomşu ne der durumları?ben istemem gerçi kadın da olsa istemem, erkek te olsa istemem evimde eş sebepten mecburi akraba olduğum insanları.

Komsunun ne dedigi felan gereksiz sonucta oda sizin bi kardesiniz sayilir artik.akrabasiniz yani.
Ama ben erkek olsun kadin olsun evimde biri varken rahat edemem.daraliyorum valla baya rahatina duskun bi insanim
Cok ultraasosyalim bende ya
Ev başkadır kuzum evde sosyalleşme zaten:)Kimse düzenini.bozmak istemez ,ev rahatımızdır tabi özelimizdir..

Sizi cok iyi anliyorum bende emziren bir anneyim ve insan rahat olmak istiyor simdi kayniniz gelince surekli bir hazir ol konumunda olacaksiniz kolay degil bu.

Eger kucuk yerde yaşıyorsanız laf olabilir gerci kucuk bir yer olmasina gerek yok etrafinizda fesat insanların olmasi yeterli.

Ev başkadır kuzum evde sosyalleşme zaten:)Kimse düzenini.bozmak istemez ,ev rahatımızdır tabi özelimizdir..
Yok ya benimki farkli bi asosyallik carsiya pazara hatta cop atmaya bile disari cikmak istemiyorum.kim simdi giyincek vsvs.
6ay evden cikmasam umrum olmaz
Biri gelincede oyle pijamalarimdan uzak kaliyorum diye istemiyorum rahatim bozuluyor.depresyonda bunalimda degilim ama sakin rahat sessiz yasamayi seviyorum

Benim icin sorun teskil etmez. Esinizon kardesi neticede niye gelemesin ve niye sizle kalamasin ki. Buna komsular nediyecek diye niye takiliyosunuz onu anlamadim. Benimde kaynim gelir kalir esim ise gittiginde bir guzel kahvalti hazirlarim balkonda yapariz kahvalti hos sohbet. Kimseyide umursamam sonucta o benimde kardesimdir.

Hoş bi durum değil açıkçası ama eşiniz bi mahsur görmemiş ne yazık ki ..umarım kısa sürer bu durum.

Bende rahat edemezdim haklısınız bu konuda.

Bişey olmaz ya ben de hoslanmam gunduz evde benden baska birinin olmasindan ama erkekler kendi halinde takılıyor. Benim kaynim da kaldi 20 gün tabi onunki coktu ama tv telefon kanepe priz arada bir de yiyecek verdim ben de keyfime baktım. Tabi fantazi gecelikle dolamadim evin içinde

Bir hastalık ya da bir mecburiyet durumu yoksa ben gelmesini istemezdim .İlla da gelecekse akşamları gelsin gündüz ne için geliyorsa da işlerini yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…