Adamın silahı varsa tehlikeli şeyler olabilirMerabalar konu o kadar derinki nerden baslasam bilemiyorum kaynim yuzunden basimiz beladan kurtulmuyo bundan 6_7 ay once eltim kaynimin tlfdan isimsiz birisini yakalamis arayacam demis oda ara demis karsisina bi kadin cikmis eltim tabi cilgina donmus ne yapsin kadin sonra o numara beni rahatsiz ediyodu ben acmadim falan demis eltim pesini birakmadi bigun aramis tlf karsisina kadinin esi cikmis eltimde bu kisi esimi rahatsiz ediyo falan derken meger kadin kaynimlarin eski komsusunun kizi cikiyo ve ayni sitede oturuyolar tesadufmu bilerekmi tasindi bilmiyorum olaylar patlak verdi kizi hatirliyorum ben evlendigimde kaynimla sakalasirlardi k.v cok severdi kizlarini olaylar buyudu tabi adam bos dururmu seni gebertecem kayitlaro cikartacam falan filan kaynim o siteden tasindi bilmiyorum gercekten gorustulermi hep inkar etti kaynim eltimle hep kavga ediyolardi zaten dayak hakaret kufur ne ararsan var esim kac kere uyardi k.v eltime yapmadigini birakmdi sen tlf nasil gorusursun adresi nasil verirsin ogluna toz kondurmuyo hic kondurmaz zaten abisi cok capkindi gurur duyardi ogullarim yakisikli hersey yakisir onlara birgun ogut verdigini hatirlamam canimizi cok yakti ve gelelim bugune kadinin esi ortak arkadsiyla haber gondermis yarin aksam 9.00 bulusalim bana yemin etsin esimle gorusmedigine esimi alip getirecem demis k.v aradi esimi oglum sende git ne olur ne olmaz sinir oldum kaynima k.v ne oldu tutustun dimi ogluna bisey olacak diye bana hic mantikli gelmedi zaten kadin esiyle mutsuzmus daha onceleride bi kac kisiyle gorusmus adam hangisine yemin ettirsin benim esimde k.v ısrarina dayanamayip yarin kalkip gidecek icim icimi yiyor gitme diyorum esine guvenmeyen bi insan niye yemin ettirsin karsi tarafa diyorum kardesin yapmissa ceksin diyorum bilmiyorum kafam cok karisik uzun.oldu ama baska turlu anlatamazdim
Tek silahla iki kusKaynana ya da k.p gitsin
Ya Allah korusun böyle meselelerde olan masumlara oluyor. Kavga çıkar falan. Eşiniz zarar görebilir. Belki öldürmek için çağırıyorlar. Gitmesin eşiniz. O eltiniz de madem boşanmayacak neden eşelemiş bu kadar. İyi halt etmiş. Boşanmaz yine değil mi bunca şeye rağmen?Merabalar konu o kadar derinki nerden baslasam bilemiyorum kaynim yuzunden basimiz beladan kurtulmuyo bundan 6_7 ay once eltim kaynimin tlfdan isimsiz birisini yakalamis arayacam demis oda ara demis karsisina bi kadin cikmis eltim tabi cilgina donmus ne yapsin kadin sonra o numara beni rahatsiz ediyodu ben acmadim falan demis eltim pesini birakmadi bigun aramis tlf karsisina kadinin esi cikmis eltimde bu kisi esimi rahatsiz ediyo falan derken meger kadin kaynimlarin eski komsusunun kizi cikiyo ve ayni sitede oturuyolar tesadufmu bilerekmi tasindi bilmiyorum olaylar patlak verdi kizi hatirliyorum ben evlendigimde kaynimla sakalasirlardi k.v cok severdi kizlarini olaylar buyudu tabi adam bos dururmu seni gebertecem kayitlaro cikartacam falan filan kaynim o siteden tasindi bilmiyorum gercekten gorustulermi hep inkar etti kaynim eltimle hep kavga ediyolardi zaten dayak hakaret kufur ne ararsan var esim kac kere uyardi k.v eltime yapmadigini birakmdi sen tlf nasil gorusursun adresi nasil verirsin ogluna toz kondurmuyo hic kondurmaz zaten abisi cok capkindi gurur duyardi ogullarim yakisikli hersey yakisir onlara birgun ogut verdigini hatirlamam canimizi cok yakti ve gelelim bugune kadinin esi ortak arkadsiyla haber gondermis yarin aksam 9.00 bulusalim bana yemin etsin esimle gorusmedigine esimi alip getirecem demis k.v aradi esimi oglum sende git ne olur ne olmaz sinir oldum kaynima k.v ne oldu tutustun dimi ogluna bisey olacak diye bana hic mantikli gelmedi zaten kadin esiyle mutsuzmus daha onceleride bi kac kisiyle gorusmus adam hangisine yemin ettirsin benim esimde k.v ısrarina dayanamayip yarin kalkip gidecek icim icimi yiyor gitme diyorum esine guvenmeyen bi insan niye yemin ettirsin karsi tarafa diyorum kardesin yapmissa ceksin diyorum bilmiyorum kafam cok karisik uzun.oldu ama baska turlu anlatamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?