Kardeşlerinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben kardesimi böyle bir ortamda tek bırakmam. Ya gitmesine izin vermem ya bende giderim. İşinize gelince de kardeşler birbirine zor günlerinde destek olur vs dersiniz. Kardeşine bisey olsa ömür boyu onun vicdan azabıyla yaşayacak. Zaten ben kardesi haklı yaptıgı doğru demiyorum. KV nin terbiyesizliği o konuda haklısınız.allah allah sanki orduda cenke gidiliyor, itin biri uçkuruna sahip çikamadı diye niye ben karımı doğacak çocuğumu canımı riske atayim ki? zaten bu ahlaksızlığı baştan beri kv körüklemiş, insan olsa yapma oğlum derdi, o gitsin bence , kaynın da eşin de gitmesin kv yalnız gitsin, anlatsın şimdi adama yakışıklı oğlunun yediği hurmaları
Elbette öncelik çocuklar ve ailesi. Zaten kardesin de girmemesi lazım ama illa gidecekse tek gitmemeli bence.Kardeşi yüzünden adamın başına bir iş gelse ailesi dağılsa daha mı iyi. Adam niye kardeşi için hayatını riske atsın. Baba olduktan sonra her adımında ilk cocuklarını düşünmeli.
Sanirim tek anlamayan benim
Ben ne okudum ki dedim.bi daha okiym
Ne günlerde hanımefendi bu günlerde yanyana olmayacaklarsa dediginiz günlerBoyle durumda suçlu olan benım kardeşim olsa onu bile asla yalnız bırakmazdım. Eşinizin kardeşi o ve bu günlerde yanyana olmayacaklarsa neden varlar?
Kardeşinin belki de ölüme gideceği günler hanımefendi. Lütfen okudugunuzu anlamaya çalısın. Kimseye hak verdiğim yok ama tehlikeli bir durum kardeşin gitmemesi lazım giderse de ben olsam yanında giderdim tedbir alırdım polisle giderdim , bir aile büyüğünü götürürdüm vs.Ne günlerde hanımefendi bu günlerde yanyana olmayacaklarsa dediginiz günler
Eşini aldattığı kadının kocasına valla yapmadık diye yemin etme günleri mi yanyana olmalı kardeşler
Siz o destek olma durumlarını biraz yanlış anlamışsınız
Tabi uckuru yüzünden yediği haltlar yetmiyor ölüme giderkende 3 çocuklu karısı hamile abisini de yanında götürsünKardeşinin belki de ölüme gideceği günler hanımefendi. Lütfen okudugunuzu anlamaya çalısın. Kimseye hak verdiğim yok ama tehlikeli bir durum kardeşin gitmemesi lazım giderse de ben olsam yanında giderdim tedbir alırdım polisle giderdim , bir aile büyüğünü götürürdüm vs.
Hamilelik size pek yaramamıs baya gerginsiniz, iyi geceler dilerimTabi uckuru yüzünden yediği haltlar yetmiyor ölüme giderkende 3 çocuklu karısı hamile abisini de yanında götürsün
Kardeşi ölüme gidecek yalnız gitmesin beraber ölsünler böyle günlerde yalnız bırakılmaz
Zaten kardeşler bunun için var
Ya hu kardesi niye gidiyo kimse gitmesinKardeşinin belki de ölüme gideceği günler hanımefendi. Lütfen okudugunuzu anlamaya çalısın. Kimseye hak verdiğim yok ama tehlikeli bir durum kardeşin gitmemesi lazım giderse de ben olsam yanında giderdim tedbir alırdım polisle giderdim , bir aile büyüğünü götürürdüm vs.
Eşime bende izin vermezdim böyle bir durumda. Benim evladımın babasız kalma ihtimalinden daha önemli olmazdı onun kardeşinin pislikleri.Ya kardeşi yalnz giderde adam hırsına yenik düşüp onu öldürürse ? Veya yaralarsa .. ozaman eşiniz neden gitmedim diye kendini suçlu hissetmez mi ? Diğer türlü eşinizde tehlikede kalır.. bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?