Kaynim yuzunden dustugumuz zor durum...

Ya Allah korusun böyle meselelerde olan masumlara oluyor. Kavga çıkar falan. Eşiniz zarar görebilir. Belki öldürmek için çağırıyorlar. Gitmesin eşiniz. O eltiniz de madem boşanmayacak neden eşelemiş bu kadar. İyi halt etmiş. Boşanmaz yine değil mi bunca şeye rağmen?
Yok kadin annesinin evine gitti falan araya girdiler getirdiler ,bu olaylari yasarken 4.cocugu kucagindaydi sutu kesildi psikoljisi bozuldu o cocuklar anne babasinin kavgasina tanik oldular ya zaten en bastan beri kavga hic eksik olmadi kaynimin ofke kontrolu yok eltimde hic susmayan bi insan bu olaylar tuzu biberi oldu Rabbim aldatilmayi kimsenin basina vermesin hic kimse haketmiyor

Yok kadin annesinin evine gitti falan araya girdiler getirdiler ,bu olaylari yasarken 4.cocugu kucagindaydi sutu kesildi psikoljisi bozuldu o cocuklar anne babasinin kavgasina tanik oldular ya zaten en bastan beri kavga hic eksik olmadi kaynimin ofke kontrolu yok eltimde hic susmayan bi insan bu olaylar tuzu biberi oldu Rabbim aldatilmayi kimsenin basina vermesin hic kimse haketmiyor
O zama in kaynınız defolsun gitsin ne ettiyse çeksin. Gerekirse eşinizin üzerine kapıyı kitleyin. Haberlerde neler okuyoruz. Allah korusun.

Keşke esin gitmese sevgicim ikna edebilsen de Allah korusun ne olur ne olmaz hamile halinle sende yıpranıyorsun arada kaynin ve o kadın her ne yaşadı yada yaşamadıysa kendileri çeksin ceremesini kimseden bisey istemesinler sonuçta ateş olmayan yerden de duman çıkmaz

Olay baştan sona gayriahlaki ama o kadının eşindeki mide de eltinizdeki mide deKonya ovası değil mi ya? Adam muhtemelen sindiremedi kaynınıza tuzak kurdu, konuşmaya çağırmıyor kim bilir neler planladı. Bence eşiniz gitmesin ama kaynınız da gitmesin. Bir haber görmüştüm adam, eşinin kendisini aldattığı adamı kaçırtıp tecavğz ettirmişti başkalarına. Öldğrse daha iyi yani bence gitmesin aklı varsa kaynınızda. Bence toptan gitsinler o şehirden, bu ülkede namus cinayeti diye neler yapıyor insanlar, çok tehlikeli
Kaunim yapmadim diyor o beni rahatsiz etti diyor ama Allah bilir esime kac kere sordum sana anlatmistir diye o da bilmiyorum banada kadin rahatsiz ediyodu beni demis zaten bu olaylar olmus bitmis en son ben duydum bana eltim soyledi ama ben bilmiyomus gibi yaptim aralari iyice acilmasin diye k.v bigun bizim yanimizda eltime etmedigi hakaret bi dovmedigi kaldi bende noluyo dedim bide kaynimla ayni yerde calisiyoruz adam gelip bana ksynimi sorsa adami alip kaynimin yanina ben goturecem artik ne dusundulerse valla Rabbim dogrunun yardimcisi olsun gercekten yaptiysa da ceksin ne diyeyim

Eşiniz yerine anne babası gitsin oğullarının dürüst olduğundan bu kadar eminler madem.
Eşinize söz geçiremezseniz en azından oldukları yeri polise bildirip şüphelerinizi anlatın çünkü o saatte adam hayırlı bir iş için çağırmıyor belli ki.
Aynen esime bende oyle dedim bugune kadar hep korudular yanlis yapsa oglum yapma demediler simdi kendileri ogullariyla birlikte gitsin dedim ama nafile bi de adam ginduz cagirmiyo yemin etse neye yarayacak esine guvenecek once

Kayniniz gitmesin ,eşiniz zaten kesinlikle.gitmesin.Böyle sacma bir davet olur mu ya ben bile tirstim.Siz polise haber verin.Ne malum karsi tarafin kari koca plan yapmadiklari.Kayniniz konismadiysa bile ne malum kadinin kendi esine dogruyu anlattigi.Kimbilir ne hikaueler uydurmustir kocasına.Ben olsam esimi birak kaynimi bile gondermem.eger giderlerse de kesinlikle polise giderim.Allah korusun her sey olabilir

Kaynınızı öldürmeye çağırıyorlar büyük ihtimalle. Kim karısının konuştuğu adamı gel yüzüme söyle diye çağırır? Kayınvalide kafayı yemiş oğlu gitmesin diyeceği yerde ikisini de toprağa koymak istiyor herhalde.

Ne kocanız gitsin ne kardeşi.

Merabalar konu o kadar derinki nerden baslasam bilemiyorum kaynim yuzunden basimiz beladan kurtulmuyo bundan 6_7 ay once eltim kaynimin tlfdan isimsiz birisini yakalamis arayacam demis oda ara demis karsisina bi kadin cikmis eltim tabi cilgina donmus ne yapsin kadin sonra o numara beni rahatsiz ediyodu ben acmadim falan demis eltim pesini birakmadi bigun aramis tlf karsisina kadinin esi cikmis eltimde bu kisi esimi rahatsiz ediyo falan derken meger kadin kaynimlarin eski komsusunun kizi cikiyo ve ayni sitede oturuyolar tesadufmu bilerekmi tasindi bilmiyorum olaylar patlak verdi kizi hatirliyorum ben evlendigimde kaynimla sakalasirlardi k.v cok severdi kizlarini olaylar buyudu tabi adam bos dururmu seni gebertecem kayitlaro cikartacam falan filan kaynim o siteden tasindi bilmiyorum gercekten gorustulermi hep inkar etti kaynim eltimle hep kavga ediyolardi zaten dayak hakaret kufur ne ararsan var esim kac kere uyardi k.v eltime yapmadigini birakmdi sen tlf nasil gorusursun adresi nasil verirsin ogluna toz kondurmuyo hic kondurmaz zaten abisi cok capkindi gurur duyardi ogullarim yakisikli hersey yakisir onlara birgun ogut verdigini hatirlamam canimizi cok yakti ve gelelim bugune kadinin esi ortak arkadsiyla haber gondermis yarin aksam 9.00 bulusalim bana yemin etsin esimle gorusmedigine esimi alip getirecem demis k.v aradi esimi oglum sende git ne olur ne olmaz sinir oldum kaynima k.v ne oldu tutustun dimi ogluna bisey olacak diye bana hic mantikli gelmedi zaten kadin esiyle mutsuzmus daha onceleride bi kac kisiyle gorusmus adam hangisine yemin ettirsin benim esimde k.v ısrarina dayanamayip yarin kalkip gidecek icim icimi yiyor gitme diyorum esine guvenmeyen bi insan niye yemin ettirsin karsi tarafa diyorum kardesin yapmissa ceksin diyorum bilmiyorum kafam cok karisik uzun.oldu ama baska turlu anlatamazdim
Ne kaynınız ne eşiniz gitmesin. Mantıklı mi yüzleşip yemin edip inanacaklar mı birbirlerine. En iyi ihtimalle kafa göz dalacaklar, kötü ihtimali söylemek istemiyorum. Bu işin sonu iyi bitmez

Merabalar konu o kadar derinki nerden baslasam bilemiyorum kaynim yuzunden basimiz beladan kurtulmuyo bundan 6_7 ay once eltim kaynimin tlfdan isimsiz birisini yakalamis arayacam demis oda ara demis karsisina bi kadin cikmis eltim tabi cilgina donmus ne yapsin kadin sonra o numara beni rahatsiz ediyodu ben acmadim falan demis eltim pesini birakmadi bigun aramis tlf karsisina kadinin esi cikmis eltimde bu kisi esimi rahatsiz ediyo falan derken meger kadin kaynimlarin eski komsusunun kizi cikiyo ve ayni sitede oturuyolar tesadufmu bilerekmi tasindi bilmiyorum olaylar patlak verdi kizi hatirliyorum ben evlendigimde kaynimla sakalasirlardi k.v cok severdi kizlarini olaylar buyudu tabi adam bos dururmu seni gebertecem kayitlaro cikartacam falan filan kaynim o siteden tasindi bilmiyorum gercekten gorustulermi hep inkar etti kaynim eltimle hep kavga ediyolardi zaten dayak hakaret kufur ne ararsan var esim kac kere uyardi k.v eltime yapmadigini birakmdi sen tlf nasil gorusursun adresi nasil verirsin ogluna toz kondurmuyo hic kondurmaz zaten abisi cok capkindi gurur duyardi ogullarim yakisikli hersey yakisir onlara birgun ogut verdigini hatirlamam canimizi cok yakti ve gelelim bugune kadinin esi ortak arkadsiyla haber gondermis yarin aksam 9.00 bulusalim bana yemin etsin esimle gorusmedigine esimi alip getirecem demis k.v aradi esimi oglum sende git ne olur ne olmaz sinir oldum kaynima k.v ne oldu tutustun dimi ogluna bisey olacak diye bana hic mantikli gelmedi zaten kadin esiyle mutsuzmus daha onceleride bi kac kisiyle gorusmus adam hangisine yemin ettirsin benim esimde k.v ısrarina dayanamayip yarin kalkip gidecek icim icimi yiyor gitme diyorum esine guvenmeyen bi insan niye yemin ettirsin karsi tarafa diyorum kardesin yapmissa ceksin diyorum bilmiyorum kafam cok karisik uzun.oldu ama baska turlu anlatamazdim
Kaynanan gitsin.

Boyle durumda suçlu olan benım kardeşim olsa onu bile asla yalnız bırakmazdım. Eşinizin kardeşi o ve bu günlerde yanyana olmayacaklarsa neden varlar?
Kardeşi yüzünden adamın başına bir iş gelse ailesi dağılsa daha mı iyi. Adam niye kardeşi için hayatını riske atsın. Baba olduktan sonra her adımında ilk cocuklarını düşünmeli.

Boyle durumda suçlu olan benım kardeşim olsa onu bile asla yalnız bırakmazdım. Eşinizin kardeşi o ve bu günlerde yanyana olmayacaklarsa neden varlar?
allah allah sanki orduda cenke gidiliyor, itin biri uçkuruna sahip çikamadı diye niye ben karımı doğacak çocuğumu canımı riske atayim ki? zaten bu ahlaksızlığı baştan beri kv körüklemiş, insan olsa yapma oğlum derdi, o gitsin bence , kaynın da eşin de gitmesin kv yalnız gitsin, anlatsın şimdi adama yakışıklı oğlunun yediği hurmaları

Kadın kimbilir işin içinden sıyrılmak için kocasına ne dedi ne anlattı adam kinlenmiştir görüşmeye gitmek bile bile ölmek bence.

Back
X