- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Esim tak demis oyle bana param yok dıyor o kıza takılıyorHmm kazanç ortaksa işler değişir dicem. Suç kayında değil eşte o zaman. Sinir bozucu.
Seni herkesin aksine çok iyi anladım canım. Aranızı bozmak istemem ama bu sana verdiği değerin göstergesi. Emin ol sinirlerini kontrol edip sadece tavır alsan doğruydu fakat şu an çok yanlışEvet kızlar esimle cok kötu kavha ettık kavgayı baslatan bendim o guluyordu .kızlar soyle soyluyeyım ben eltımle beraber nisanlandım ve bırlıkte evlendık sankı ikizim birsey istesem onun da yok der evımı bile iyi dösemedim.bende var onda yok vs kelimeler hep dondu neyse eltimle birbirimizi gözlerimizle yerdik. Neyse evlendik aramız duzeldı bu sefer bizim aramız niye duzeldi kaynnama cephe alıyor gibi olmusuz bız bırbırımızı sevmezken nasıl olurda sevmeye basladık. Kaynanamın hep bagırıslar kufurler havada ucustu kaynnanamda bir sey var ben arkamı donerım benım hakkımda eltimi biseyler der eltım arkasını döner hakkındada bak bu boyle oule fılan neyse esımın yanında farklı esım yurt dısına gıder ben kaynnamla yasarım sorunlar baslar cunku cocugunun gözünde melek esime de anlatsam inanır mı ?anneme soylesem sınırlenecek uzulecwk neyse ben yurt dısına geldım dıger kaynım nişan takmıs ama ben 3 yıldır ıstedıgım takmasını ıstedıgım o kıza takmıslar parasıda var yanı olmazsa o kıza nasıl taksınlar bu aradakaynım nısanlanan esımle ortak parayla kızlar basımdan kaynar sular döküldü kavga ettik sırıtıyor bıde ben sinirliyken cekirdek çitlıyor aldım cekırdegı yere atyık sözlü tartısmaya basladık bende sinirden tırnaklarımı kollarına gecırdım ama tırnaklarım baya uzun ıstıyerek degıl sinirden de benim sinirim baya kotudur bir evi devirecek kadar esımin smdıye kadar bir tokatı yoktur sonra ellerımı cektım cizmişim cenemden sıktı yurt dısındayım bıletımı kes turkıyeye donecem dedım veeee kesti o saatten sonra konısmuyoruz ama ben hala sınırlıyım
hanı dıyeceksınız o istedıgınızi almadı kaynınız nısanda taktı diye mi? Sinirlendıniz kızlar 3 senedır ıstedim ondan yapmadı getırmedı sızce ben turkıyeye donuyim mi? Yoksa iptal olur mu?
Canım ortak soyle anlatayım .bır berber salonu var orda işçiler var 7 tane esım ızne gıdınce salona kaynım bakıyor kaynım turkıyeye donunce kaynım salonun basnda kalıuor oylekonu sahibi haklıyken haksız duruma düşmüş şiddetin kadınada yapılanı erkeğede yapılanı tüm haklılık paylarını götürüyor bence
haklı bir tarafın kalmıyor sakince konuşup derdini anlatabilirdin,
eşinin tavrıda niye böyle anlamadım istediği takıyı almıyorsa almıyorsunda üstüne niye dalga geçiyorsun
ki bu paralar niye ortak orası ise apayrı bir konu
Konustuk zaten almıslar almamı deseymişSeni herkesin aksine çok iyi anladım canım. Aranızı bozmak istemem ama bu sana verdiği değerin göstergesi. Emin ol sinirlerini kontrol edip sadece tavır alsan doğruydu fakat şu an çok yanlışhala gitmediysen bileti iptal et ve eşini çek karşına anlat sebebini.
Peki merak ettim döncen mi Türkiye yeKonustuk zaten almıslar almamı deseymiş
Konustuk zaten almıslar almamı deseymiş
Canım biletimi kes dedım bagırıstık ve sonuc kestı yarın turkıyeye donuyorum annemle konusmadım halaHm
Hmmmmm anladim, yani biraz hakli olsada ortada büyük bi kiskanclik var! Ve bunca yil sonra böyle bi sebepten evliligi bitirmek cok fevri bence, insanlar ne dertlerle ugrasiyor....Hayirlisi diyelim, sizde alin ayni takidan madem konusahibi bukadr icinizde kaldiysa, neden evi terk
ediyorsunuz...
Farkındayım ama sınırım kotıu elernden tuttum cızılmıs bılerek degıl o da cenemden sıktısinirliyim, evi yıkarım vs vs deyip kenara çekilmek kolay da eşiniz de bir gün dayanamayıp karşılık verebilir farkında mısınız? Zorluyorsunuz bence.
Esim tak demis oyle bana param yok dıyor o kıza takılıyor
Dönerim tabi beni istemiyeni ben hic ıstememPeki merak ettim döncen mi Türkiye ye
Fiyatı sıkı dur 10 binOna alınmasını bir kenara bırak. Sana alınmamasına odaklan. Bir de alınan şeyin fiyatı ne kadar. Yani sana da alıverecekleri bir şey değil mi?
Bir de isizn çalışma ihtimaliniz yok mu? Yurtdışında kalifiye olmasanız da küçük çaplı bir gelir elde edebileceğiniz işler mevcut. her istediğinizi kendiniz alırsınız bu sayede.
Dönerim tabi beni istemiyeni ben hic ıstemem
Esimde zaten kaynımdanda haz etmmHmm kazanç ortaksa işler değişir dicem. Suç kayında değil eşte o zaman. Sinir bozucu.
Fiyatı sıkı dur 10 bin
Canım kavga ettik bileti kes dedim kestı ıstyr olsaydı kesmezdikiCanım benim o mu söyledi bunu neden istemesin ki seni
Iste aynn bu canım bana gelince yok o kıza takılmıs evlrnmeye geldım dgr eltıme takılmadı dıye bana takılmadı ama bu kıza takılmıs sinirlndigim sey buAnladım. Bakın şimdi kız mı istiyor, kaynınız mı kızı şımartmak istiyor bunları bilemicem. Ama almışlar. Bence siz kendinizi nişanlı kızla yarıştırmayın. Siz bir şey istiyorsanız eşiniz de almıyorsa bu sizinle eşinizin arasında bir şey. Burdan görünen o ki para yok değil. En azından nişan/düğün için kesenin ağzı açılmış. Ama evde zaten evlenilmiş eşe 10 binlik bir takı almak istemiyor eşiniz anlaşılan.
Ama çok dikkatli olmalısınız. Eşinizde ya da ailede eltiniz kıskanıyormuş gibi bir izlenim bırakmamanız lazım. Çünkü burada sıkntı elti adayınıza alınmış olması falan değil. Eşinizin size gelince para yok derken başka insanlara aynı şeyi söyleyememesi.
Canım kaynımla , esim ortaklar kaynım nısanlısa 10 bin degerınde set belki bilirsinz onu takıuor esimde tak demiş ben istedigimde para yokBen anlamadım konu sahibi seni hala .
Kim almış kim takmış ?
Senin koca mı vermiş parasını ?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))Ben hala fransiz
Haklısınız bir şey diyemiyorumCanım kaynımla , esim ortaklar kaynım nısanlısa 10 bin degerınde set belki bilirsinz onu takıuor esimde tak demiş ben istedigimde para yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?