kaynım yuzunden esımle kavga ettık

konu sahibi haklıyken haksız duruma düşmüş şiddetin kadınada yapılanı erkeğede yapılanı tüm haklılık paylarını götürüyor bence
haklı bir tarafın kalmıyor sakince konuşup derdini anlatabilirdin,
eşinin tavrıda niye böyle anlamadım istediği takıyı almıyorsa almıyorsunda üstüne niye dalga geçiyorsun
ki bu paralar niye ortak orası ise apayrı bir konu

Seni herkesin aksine çok iyi anladım canım. Aranızı bozmak istemem ama bu sana verdiği değerin göstergesi. Emin ol sinirlerini kontrol edip sadece tavır alsan doğruydu fakat şu an çok yanlış hala gitmediysen bileti iptal et ve eşini çek karşına anlat sebebini.

Canım ortak soyle anlatayım .bır berber salonu var orda işçiler var 7 tane esım ızne gıdınce salona kaynım bakıyor kaynım turkıyeye donunce kaynım salonun basnda kalıuor oyle

Konustuk zaten almıslar almamı deseymiş

Konustuk zaten almıslar almamı deseymiş

Ona alınmasını bir kenara bırak. Sana alınmamasına odaklan. Bir de alınan şeyin fiyatı ne kadar. Yani sana da alıverecekleri bir şey değil mi?

Bir de isizn çalışma ihtimaliniz yok mu? Yurtdışında kalifiye olmasanız da küçük çaplı bir gelir elde edebileceğiniz işler mevcut. her istediğinizi kendiniz alırsınız bu sayede.

Canım biletimi kes dedım bagırıstık ve sonuc kestı yarın turkıyeye donuyorum annemle konusmadım hala
sinirliyim, evi yıkarım vs vs deyip kenara çekilmek kolay da eşiniz de bir gün dayanamayıp karşılık verebilir farkında mısınız? Zorluyorsunuz bence.
Farkındayım ama sınırım kotıu elernden tuttum cızılmıs bılerek degıl o da cenemden sıktı

Fiyatı sıkı dur 10 bin

Fiyatı sıkı dur 10 bin

Anladım. Bakın şimdi kız mı istiyor, kaynınız mı kızı şımartmak istiyor bunları bilemicem. Ama almışlar. Bence siz kendinizi nişanlı kızla yarıştırmayın. Siz bir şey istiyorsanız eşiniz de almıyorsa bu sizinle eşinizin arasında bir şey. Burdan görünen o ki para yok değil. En azından nişan/düğün için kesenin ağzı açılmış. Ama evde zaten evlenilmiş eşe 10 binlik bir takı almak istemiyor eşiniz anlaşılan.
Ama çok dikkatli olmalısınız. Eşinizde ya da ailede eltiniz kıskanıyormuş gibi bir izlenim bırakmamanız lazım. Çünkü burada sıkntı elti adayınıza alınmış olması falan değil. Eşinizin size gelince para yok derken başka insanlara aynı şeyi söyleyememesi.

Ben anlamadım konu sahibi seni hala .
Kim almış kim takmış ?
Senin koca mı vermiş parasını ?

Iste aynn bu canım bana gelince yok o kıza takılmıs evlrnmeye geldım dgr eltıme takılmadı dıye bana takılmadı ama bu kıza takılmıs sinirlndigim sey bu

Ben anlamadım konu sahibi seni hala .
Kim almış kim takmış ?
Senin koca mı vermiş parasını ?
Canım kaynımla , esim ortaklar kaynım nısanlısa 10 bin degerınde set belki bilirsinz onu takıuor esimde tak demiş ben istedigimde para yok

Canım kaynımla , esim ortaklar kaynım nısanlısa 10 bin degerınde set belki bilirsinz onu takıuor esimde tak demiş ben istedigimde para yok
Haklısınız bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…