kaynım yuzunden esımle kavga ettık

Şimdi sırf altın yüzünden adınız kıskanç eltiye çıktı ya da çıkacak onun farkında mısınız peki?

kocisim bana kendisi calısarak 10 bilezik + set + inci almıştı ..

şimdi kaynım evlenecek olsa,banane ne takarsa kendi almış derim ..

Şimdi sırf altın yüzünden adınız kıskanç eltiye çıktı ya da çıkacak onun farkında mısınız peki?
KK demi cıkacak esimle kavga ettim bizim özelimizi ailesine anlatmaz ve onların benim boyle düsündüklerimden nerden haberleri olacakki

kocisim bana kendisi calısarak 10 bilezik + set + inci almıştı ..

şimdi kaynım evlenecek olsa,banane ne takarsa kendi almış derim ..
Canım iste kendisi almıs dersin eger esin kaynınla ortaksada paralarla eltine alınıyorsa sana alınmıyorsa ne yapardın sana sorarım

Canım iste kendisi almıs dersin eger esin kaynınla ortaksada paralarla eltine alınıyorsa sana alınmıyorsa ne yapardın sana sorarım

parasını geri alacaksa verebilir ..

yada kardeşi ile nasıl bir takas ki bu ..

eşin vermek istedikten sonra engel olamazsın ..

KK demi cıkacak esimle kavga ettim bizim özelimizi ailesine anlatmaz ve onların benim boyle düsündüklerimden nerden haberleri olacakki
Kk demiyorum sizin ailenizden bahsediyorum. Umarım bu kavganızın sebebi kimseye yayılmaz o halde.

Ben konuyu Anlamadım? Kim kime be takmış kaynını niye cırmalamış. Bileti niye almış? Iki kez okudum hiçbişey anlamadım.

Ben seni anladım canım yaşamayan bilemez..disaridan küçük gibi gelen bazı şeyler insanin içinde birikir ve bir gün patlayabilir. ..kese bir olduğu sürece yani ortaklık var kese bir ama sadece 1 tarafa yapılan haksızlık söz konusu..yani şey gibi kese aynı olan 2 kişinin birine mağazadan marka kıyafet alınırken diğerine devamli pazardan ucuz kıyafet alınıyor. .neden? Çünkü onlar bu işi bozmuyorlar huzur bozan olmasınlar diye..ama sürekli böyle olunca haliyle insanın zoruna gitmeye başlıyor. .sonuçtaoortaklar ve aynı emek aynı is yapılıyor ama paraya gelince hep bir tarafa azı düşüyor. .yani anliyacaginiz ortalıkta herkesin hakkı eşit olarak bolunmedigi sürece sıkıntılar bitmez...Ancak buna esiniz cesaret edebilir..ve siz böyle Fevri hareket ederseniz siz suçlu çıkarsınız esiniz ve ailesi gözünde. .sabredip Eşinizin görmesini sağlamaktan başka çareniz yok bu konuda..tabii oda saygısız gibi itham larda bulunmaları ndan korktuğu için kolay kolay zora gelmeden ses etmez..Sizin is cigrindan çıkmış şimdi gidin burnu sursun desek ailesiyle yaşayacak ve siz onların gözünde tam bir huzur bozan olacağınıziiçin esiniz gerçekten boşanmak isteyebilir...geri dönün desek gitmeyin desek bu konuda bir daha ses etme şansınız kısıtlanmis olacak bilemedim şimdi? Ee birde siz gitmeyi istemiş siniz esiniz kolay kolay gitme demez.ya oturup esiniz le tartışmadan yıllarınbirikimi sonucu sinir krizi ggeçirdim ne yaptığım farkında değildim zarar vermek istememistim deyip Özür dileyerek siniz ve bu kkonuda sizi anlamasi ni sonuçta kimsemde yok yalnızım içime artmış hep diyipeevliliğinizde bir şans vereceksiniz..ya da gideceksiniz..artik hangis i sen karar ver ama gidersen peşinden gelmeyebilir ona göre. .bak li iken haksız durumuna dusmussun

Canım o yazann ellerine saglık aynen bole oluyor yok üzür diledik birbirimizden gitmedim canım gitseydimde bitirirdim.
ama gıtmedim tespitlerin aynen bu yönde

Canım ortak soyle anlatayım .bır berber salonu var orda işçiler var 7 tane esım ızne gıdınce salona kaynım bakıyor kaynım turkıyeye donunce kaynım salonun basnda kalıuor oyle
bu nasıl bir anlatım tarzı ya 'kaynım turkıyeye donunce kaynım salonun basnda kalıuor ' bu ne demek insanlar burda iki saat sizi anlamak için uğraşıyor önce okuyun bi yazdığınızı öyle paylaşın bize kaç tane kaynının olduğunu anlatamadın daha ne diyelim biz sana bu anlatım tarzınla istiyosan sen o takıyı biraz zor alırsın adam anlayamamıştır bile senin ne istediğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…