- Konu Sahibi Nickimnick
-
Iste canım aynen beni anladın tesekkur ederim yok yanlızdık sinirlendim ama simdi barıstık konu ben ıstedıgım halde bana takmaması o kıza takılmasıbence konu sahibi haklı eşi bide daha dalga geçmiş umursamayıp çekirdek çitlemiş konu sahibide kafasına geçirmiş çok iyi etmişsin cnm bu olanlar millet yanındamı oldu peki ben olsam o takıyı aldırıp o kaynımın dügününde takardım sen yıllarını vermişin haketmemişin o seti yeni nişanlanan kaynının nişanlısına layık görüllmüş bence büyük haksızlık ama eşinde suç resmen sana layık görmemiş
Canım aılem ıstersen tak ıstersen takma dedıler ben esime tak dedım ama takmadı 3 yıl boyunca annemler ıstememişler filan dıyor yani sorun annemgilin istememelericanım belki yazmışsın ama ben herkes gibi anlayamadım.
sana niye takılmadıakı? bir sebebi var mıydı yoksa öylece unutuldu gittimi?
ama bence bir takı için eşinizi kırmayın.kendi hayatınızı,evliliğinizi mahvetmeyin.o takı takılmış diğer geline demek böyle uygun görülmüş.dünya malı dünyada kalıyor.bunun için tatlı canını sıkmaya,kocanla küsmeye hakkın yok.güle güle kullan de.ilerde bu takı değilde bundan pahalısı ve değerlisi sizin olur.kalp kırmaya değer mi?
Canım sımdı barıstık uzur diledim oda aynı sekilde bana haklısın diyor yarın saat 12 ye kadar bakalım oyle devam ederse gelmıyecem ama daha kotu olursak gelecemeee şimdi boşu boşuna buraya mı dönüyosun
Canım aynen oyle sinirlendim bileti mi kes dedım ben ısteyınce yok o isteyince e al diyoraliz8 .!.:yazdiklarin anlasilmaz olsada ben seni cok iyi anladim cnm daha dun ayni olayi yasadim yurtdisindayim 3 yillik evliyim.2.cocuguma hamileyim evim 35 metre kare durumumm iyi degil ve dun turkiyede kaynim aradi abi araba aldim destek cik dedi.tabi hakli olarak esime bagirip cagirdim ben daracik evde yasiyorum 2 .cocugumuz gelicek tasinalim diyorum para yok diyosun ama ona 2000 euro para yolluyosun diye soylendim ilkkez biletini aliym git turkiyede dogur dedi beni kovuyo.Allah sana da sabir versin cok zor durum tabi ki gidemicemi biliyo Allah a havale et ve bosver cunku ne denediysem bos ya bu deveyi gudecegiz ya bu diyardan gidecegiz napalim Allah islah etsin kendini uzme sakin bi sinirle gitme otur evinde tabi bu benim fikrim.birak bileti yansin..
İlgilendirmez mi? Esimin ortak parasıyla canımKaynin nisanlisina istedigini takar buda seni ilgilendirmez.
Bunun icin tartisman bile sacma.
Yanlıs anlasıldım mevzu o altın degıl ben ısterken bana takmadı o kıza hemen takıldı sorun bu
Canım esim calısmama izin vermiyor yoksa ben calısırdım ondanda bişey istemezdim kendime gecireyim tırnaklarmı bu arada ben eşime tırnaklarmı gecırmedim istemiyerek oldu ..Istedigim takiyi kendim alamayacaksam 3 yil kocama yalvaracaksam ben o tirnaklari once kendime gecirirdim. Bizimki zaten prensip geliştirmiş altin ve pirlanta cikarmak icin madenlerde iscilere iskence cektiriliyor diye almiyor. :)
Set belki bilirsinizIstedigin taki nedir?
Fotografi var mi merak ettim :)Set belki bilirsiniz
şu eltı durumlarında '' ona alındı bende ıstıyorum'' davasını bır turlu anlamıs degılım.
böyle bır devırde aileler mı yapıyor düğünü? erkek çalışır anneye verır ya da bankaya atar
çalışan erkek kazandıgı kadarını alır ve yapar. bu kardeşlerın kazancları ve bırıkımlerı aynı mı yahu :d
bunu hep merak etmısımdır :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?