- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Fotografi var mi merak ettim :)
Canım eltımdekı bunun gıbı ama tek fark bilezigi varFotografi var mi merak ettim :)
Bozdular zaten ayrımcılık resmen esim calismami ıstemiyorbence sız bır ıs bulun ve hayatınızda farklı ınsanlar olsun ,
eltı , gorumce , kayın bunları cok dusunursenız psıkolojınız bozulur
Bu durumlar sikinti gerçekten esiniz size hak vermiyormuBozdular zaten ayrımcılık resmen esim calismami ıstemiyor
Uzun süredir istediği bir takı warmış,
Onu küçük kaynı ewlenecekmiş, yeni geline takacaklarmış..
Konu sahibide kıyameti koparmışş
Esımle barısırken haklısın dedı oyle boyle gönlümü aldı barıstıkBu durumlar sikinti gerçekten esiniz size hak vermiyormu
Allah aşkına fiyat olarak uçuk bişi olabilir ama, ben bunu hayatta boynuma takmam..
Allah aşkına fiyat olarak uçuk bişi olabilir ama, ben bunu hayatta boynuma takmam..
Benim için yatırım olur sadece..
Beğenmedim, zevkler ve renkler tartışılmaz tabii
Dugunlerde takılır benım ıstedıgım daha zarif bir nevi bu yatırım..Bu nedir yaa? Herkese ben buradayım der gibi.
Boşverin, daha zarif bi şey alırsınız. Böyle bi şey nerede takılır ki
O zaman ailesine inat esin alsin sana istedgin seti alamiyorsada calismana izin verecek baska yolu yok bunun haklisin demekle is bitmezEsımle barısırken haklısın dedı oyle boyle gönlümü aldı barıstık
Canım bu bırnevi yatırım zaten bunu her yerde gıyemez kıAllah aşkına fiyat olarak uçuk bişi olabilir ama, ben bunu hayatta boynuma takmam..
Benim için yatırım olur sadece bu takı seti..
Beğenmedim, zevkler ve renkler tartışılmaz tabii
3 yıl istedim takmadı calısmamada izin vermedi kaynım nişan taktı hoppp o kıza takıldı gelde sınırlenmeO zaman ailesine inat esin alsin sana istedgin seti alamiyorsada calismana izin verecek baska yolu yok bunun haklisin demekle is bitmez
O zamab bu sorunun suclusu esiniz bence yapamiyosan bari kisitlamasin sizi3 yıl istedim takmadı calısmamada izin vermedi kaynım nişan taktı hoppp o kıza takıldı gelde sınırlenme
Canım bende bunun icin sinirleniyorum yaO zamab bu sorunun suclusu esiniz bence yapamiyosan bari kisitlamasin sizi
Tirnak gecirmekle ii yapmissin valla o zmn anlasin birazCanım bende bunun icin sinirleniyorum ya
Canim seviyorsan takilir ama bundan yatirim olmaz. Satarken inanilmaz deger kaybediyor cunku. Sen bunu isciligine para veriyorsun ama satarken kac gr altin olduguna bakiyorlar sadece.Dugunlerde takılır benım ıstedıgım daha zarif bir nevi bu yatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?