kaynım..

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Eşimin abisiyle konuşmuyoruz. Bunu gören kv de bana tavır aldı. Anlatayım sizde bana yardımcı olun.. Eşimin abisine x diyelim..
Ben ne zaman x lere gitsem (evli değil) sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyor şakasına yapıyor ama çok damarıma basıyor. Şaka dediğin bir yapılır iki yapılır sürekli aynı şeyler.Örnek vereyim;
1. Tv de bir şarkı çıksın eşime sana bu şarkı kimi hatırlattı diyo bana bakarak sırf ben surat asayım diye
2. Sürekli hep kızlarla takılırdı hep kızlarlaydı çok hızlıydı herkese bağlanırdı gibi laflar ediyor
3. Sizin evinize gelcem sen ananın evine git bende yatak odasında kocanla kızlarla takılırım diyor bu terbiyesizliğine dayanamıyorum
4. biz yanındayken sürekli kızlara laf atıyor ve kızları eşime gösteriyor
5. tvlerden kaldırılmış bir yabancı klip var sürekli eşime onu izletmeye çalıştı en son ben dayanamadım tartıştım ve kötü olan ben oldum ben şakadan anlamıyormuşum..
ya bu tür şaka yapılmasından hoşlanmıyorum eşim abisine bağırdı bidaha bu kıza şaka yapmayacaksın diye ama kv başladı yok şaka yapıyor huyunu biliyorsunuz ya bu adam 26 yaşında ergen gibi davranmasından bıktım o kadar terbiyesiz ki.. yok bir de şakadan anlamıyorsa bana selam vermesin bundan sonra benim için bitmiştir lafları falan.. ben mi abartmışım siz eşinizi katarak bu tür yapılan şakaları nerdeyse hergün kaldırabilir miydiniz?

abartmamışsınız
haddini bilsin!!

yalnız kardeşi konuşacaksa konuşsun siz konuşmayın

kv ye ilerde oda evlendiğinde aynı şakaları eşine eşim yapsın diyin
bundan sonra umrumda değil bana bu şakaları yapmayacaksa konuşmaması benim için çokta iyi olur keyfimi kaçırıyordu çünkü
sadece abartmışım gibi davrandı kv

sadece surat mı asıyorsunuz, yerin dibine sokarım, benim yatağımda fantezi kuracak adamı.
eşinizin tepkisi bile az.
kv ye bişey diyemiyorum, oğlunu koruyor, o olabilir.
Ama siz tepkisinizde haklısınız, hatta çok çok az tepki gösteriyorsunuz, biraz daha dişlerinizi çıkarın.

Terbiyesiz
Birde abisi olacak, yol göstereceği yerde yoldan çıkarmaya çalışıyor
Kardeşi kendinden önce evlenip yuva kurmuş diye hazmedemiyor bence

Terbiyesiz
Birde abisi olacak, yol göstereceği yerde yoldan çıkarmaya çalışıyor
Kardeşi kendinden önce evlenip yuva kurmuş diye hazmedemiyor bence
adam öyleki anasının sözünü bile dinlemiyor
yattığı kadınlardan anasının yanında bahsedebiliyor annesi bağrıyor ama ne fayda..
annesine deli gibi küfürtler ediyor..

Oha o demek ya sen anana git ben kocanla kızlarla takılcam hiç iyi niyetli şaka gibi gelmedi herkese böyle bu tarz da şakalar yapar mı yoksa sadece size mi ?
herkese aynı ama bana daha çok.. herkesten çok bana yapıyor moralimi bozuk görünce kahkaha atıyor yine şişinmişsin diyor kocama bu kıza çok yüz veriyorsun diye gülüyor şaka yapıyor farkındayım ama dayanamıyorum

adam öyleki anasının sözünü bile dinlemiyor
yattığı kadınlardan anasının yanında bahsedebiliyor annesi bağrıyor ama ne fayda..
annesine deli gibi küfürtler ediyor..
Terbiyesiz
Ar damarı çatlamıs onun
Olabildiğince uzak durun derim. Yarin birgün huzurunuzu bozmak için iftira bile atabilir, utanması Yok çünkü. Ahlaksız

Böyle şaka mı olur Allah aşkına

Ben hiç iyi niyetli göremedim, ya kardeşini ya sizi kıskanıyor

Tam bir arsız. Beyniyle degil de başka bir organıyla düşünüyor belli.

Adam sevisse rahatlayacak, sürekli cinsellik iceren şakalar normal kabul edilemez. Üstelik size "biz esinle yatak odasında kızlarla takilicaz" derkej utanmayan bir adam bu. Ve bu adamı koruyan anası.. sizden ne kadar uzak tutarsanız bu ikiliyi sizin lehinize. Bosverin aman sakın barışmaya falan kalkmayın.

Terbiyesizler.

aslaa.
ben barışmam ama dün kv ye uğradık 2 dk kadın yüzüme bile bakmadı neymiş şaka olduğunu bile bile yapmışım o oğluna terbiye verseeymiş keşke

ilkokul çocuğunu kızdıran yetişkinler olur ya, bundan aşırı zevk alırlar. onlar geldi aklıma. ama çok seviyesiz. bence görmezden gelmeniz lazımdı, sizin umursamadığınızı görünce bırakırdı.

inan bana sürekli görmezden geldim ama yeter bende doldum taştım ben görmezden geldikçe o daha çok hırslandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…