• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım..

iyi yapmışsın fazlasınıda hakediyor ama madem kaynanan şaka yapıyor diyor bundan sonra konuşursanız sende onunla dalga geç kızlardan bahsettiği zaman sen mi ahahaha güldürme beni lütfen komik oluyorsun vs vs diyip kahkaha at kaynanana filanda e bende ona şaka yapıyorum ne var ki de :kahve:

Merhabalar,
Eşimin abisiyle konuşmuyoruz. Bunu gören kv de bana tavır aldı. Anlatayım sizde bana yardımcı olun.. Eşimin abisine x diyelim..
Ben ne zaman x lere gitsem (evli değil) sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyor şakasına yapıyor ama çok damarıma basıyor. Şaka dediğin bir yapılır iki yapılır sürekli aynı şeyler.Örnek vereyim;
1. Tv de bir şarkı çıksın eşime sana bu şarkı kimi hatırlattı diyo bana bakarak sırf ben surat asayım diye
2. Sürekli hep kızlarla takılırdı hep kızlarlaydı çok hızlıydı herkese bağlanırdı gibi laflar ediyor
3. Sizin evinize gelcem sen ananın evine git bende yatak odasında kocanla kızlarla takılırım diyor bu terbiyesizliğine dayanamıyorum
4. biz yanındayken sürekli kızlara laf atıyor ve kızları eşime gösteriyor
5. tvlerden kaldırılmış bir yabancı klip var sürekli eşime onu izletmeye çalıştı en son ben dayanamadım tartıştım ve kötü olan ben oldum ben şakadan anlamıyormuşum..
ya bu tür şaka yapılmasından hoşlanmıyorum eşim abisine bağırdı bidaha bu kıza şaka yapmayacaksın diye ama kv başladı yok şaka yapıyor huyunu biliyorsunuz ya bu adam 26 yaşında ergen gibi davranmasından bıktım o kadar terbiyesiz ki.. yok bir de şakadan anlamıyorsa bana selam vermesin bundan sonra benim için bitmiştir lafları falan.. ben mi abartmışım siz eşinizi katarak bu tür yapılan şakaları nerdeyse hergün kaldırabilir miydiniz?
Oha yaani . kusura bakmayinda abartmak ne kelime hafif kalir yaptiklariniz. Bence o sizi kiskaniyor takintili

iyi yapmışsın fazlasınıda hakediyor ama madem kaynanan şaka yapıyor diyor bundan sonra konuşursanız sende onunla dalga geç kızlardan bahsettiği zaman sen mi ahahaha güldürme beni lütfen komik oluyorsun vs vs diyip kahkaha at kaynanana filanda e bende ona şaka yapıyorum ne var ki de :kahve:
güzel taktik :)

O nasil sakaymis öyle.
Baska saka mi kalmadi da kizlarla ilgili konusuyor sürekli.
Cok basina vurmussa bekarlik gitsin evlensin.
Deli mi ne

çokta haklısın ,

eğer bir yerde karşılaşır ve konuşmak zorunda kalırsan

aynısını bende evlendıgınde sana kat be katını yapacam bunu bil , karın beni her görüdüğünde akşama evde kavga ettirecem sizi

haberin olsun de ,

Yook artık.Şaka diyen kvyede tekmeyi basarım çok sinirlendim zaten kayni camdan assa atarım bütün şiddet duygularim kabardi:oha: terbiyesiz ahlaksız :sinirli:

Bu sakadan felan cikmis. Bu bildigin aklini celme senin inadina.
Ohaa cus.
Yatak odasi felan.
Haddini bil lan!
Az bile yapmissin.
Agzima geleni sayardim ben. Peze...k!

Edepsiz seviyesiz herif. Sen de yanlış yapıyorsun surat asmak nedir ya. Yavaş destur ağzından çıkanı kulağınız duysun teriyesizşik yapma de. Üstten bakarak konuş haddini bilsin. Kv kafana takma onlar geline surat aşmaya yer arar. Benim kaynım efendidir ama çok sinsidir mesela. Ben hamile kalınca beyiminizin ağırına gitmişti. Niye atanmadan çocuk yapıyorsunuz da kenara para koyunda bilmem ne. Babası bakacak zannetti öküz. Sonra bildirdim haddini şimdi arama sorma yok aramızda. Kv hep surat yapıyor zaten artık hiç önemsemiyorum.

Çok haklısınız. Cıvıklık deniyor buna halk arasında. :sinirli:

Terbiyesiz!! Insan nasil kardesinin esi varken böyle igrenc sakalar yapabilir bu kadinlar klübüne takildigimdan beri
ne bicim erkekler varmis haberdar oldum ,.

Merhabalar,
Eşimin abisiyle konuşmuyoruz. Bunu gören kv de bana tavır aldı. Anlatayım sizde bana yardımcı olun.. Eşimin abisine x diyelim..
Ben ne zaman x lere gitsem (evli değil) sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyor şakasına yapıyor ama çok damarıma basıyor. Şaka dediğin bir yapılır iki yapılır sürekli aynı şeyler.Örnek vereyim;
1. Tv de bir şarkı çıksın eşime sana bu şarkı kimi hatırlattı diyo bana bakarak sırf ben surat asayım diye
2. Sürekli hep kızlarla takılırdı hep kızlarlaydı çok hızlıydı herkese bağlanırdı gibi laflar ediyor
3. Sizin evinize gelcem sen ananın evine git bende yatak odasında kocanla kızlarla takılırım diyor bu terbiyesizliğine dayanamıyorum
4. biz yanındayken sürekli kızlara laf atıyor ve kızları eşime gösteriyor
5. tvlerden kaldırılmış bir yabancı klip var sürekli eşime onu izletmeye çalıştı en son ben dayanamadım tartıştım ve kötü olan ben oldum ben şakadan anlamıyormuşum..
ya bu tür şaka yapılmasından hoşlanmıyorum eşim abisine bağırdı bidaha bu kıza şaka yapmayacaksın diye ama kv başladı yok şaka yapıyor huyunu biliyorsunuz ya bu adam 26 yaşında ergen gibi davranmasından bıktım o kadar terbiyesiz ki.. yok bir de şakadan anlamıyorsa bana selam vermesin bundan sonra benim için bitmiştir lafları falan.. ben mi abartmışım siz eşinizi katarak bu tür yapılan şakaları nerdeyse hergün kaldırabilir miydiniz?
Bu şaka değilki terbiyesizlik benim kaynım küçük o da aynen buna benzer şeyler yapıyor o yüzden kimseyle görüşmüyorum

Esinizi bariz kiskaniyor , mutlu bir yuvasi olmasini kiskandigi icin de saka adiyla sizi kizdirmaya ara bozmaya calisiyor
Benzerini yasadigim icin bilirim boyle manyaklari

Be kadar haddini bilmez bir adam :sinirli::sinirli: kayınvalideniz de ona kızıyorsunuz diye size cephe alıyorsa onunda midesi baya genişmiş

herkese aynı ama bana daha çok.. herkesten çok bana yapıyor moralimi bozuk görünce kahkaha atıyor yine şişinmişsin diyor kocama bu kıza çok yüz veriyorsun diye gülüyor şaka yapıyor farkındayım ama dayanamıyorum
Tam bi pislik.. bence hasta bu herif. Sağlıklı ve ruh sağlığı yerinde biri böyle olmaz.. muhattap olmayın şu terbiyesizle.. kaynananız da oğlunun haddini bildirmiyosa hiç size tavır takınmıycak.. takınıyosa da keyfi bilir onunla da mesafe koyarsınız olur biter.. oğlu ve fantazileriyle mutlu mesut yaşarlar

Cevabımı veririm ..
Kızan kızsin..
Kızdığı yere neyse:confused:
Benim de adımı sakadan anlamaz koymuslardi...
Bende anlamıyorum ve sevmiyorum ..
Mecbur muyum sevmeye dedim tekrarı olmadi hoş olamazda çünkü ben konuşmayı askıya aldım..:KK70:

Ben olsam kvye, sana bile ağız dolusu küfür ediyor, terbiye yok ki oğlunda, nasıl onu haklı bulabiliyorsun bu sözler karşısında sizi hiç anlamayacağım derdim. Kim ne kadar küserse küssün sonra. Doğruyu söylerim her zaman.

Kesinlikle haklısınız. Nasıl bir iğrençlik bu ya.

Arkadaşların da söylediği gibi sizi ve evliliğinizi hazmedememiş. Normal olabilir ama bu kadar da ileri gidilmez ki. Fazla samimi olmayın ailece bence. Ne kadar abisi de olsa hiç faydalı bir insan değil eşiniz için.
Kvyi hiç takmayın. Oğlu olduğu için savunmaya geçmiş olabilir ama o da biliyor kızmakla haklı olduğunuzu ...

Ne kadar seviyesiz, saygısız bir adam!
Hiç de abartmıyorsunuz, hatta neden abartmıyor sunuz ?
Abartın arkadaşım ! Sen ne biçim konuşuyorsun de. Böyle şaka mı olur, şakanın da bi adabı olur de. Benim terbiyem, edebim bu tarz seviyesiz şakaları kaldıramıyor de!!! İsterse bi daha yüzüne bile bakmasın, çok mu lazım ?
Sonuna kadar haklısın! Kimsenin sana abarttığını, şakadan anlamadığını hissettirmesine izin verme.. Kv'den de oğluna haddini bildirmesi gerektiği yerde söylediği lafa bak, adamın terbiyeyi kimden al(ama)dığı belli oluyor.

Back
X