• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım..

nasıl bir ergen mod o ,kıskanıyor açıkca belli sizin huzurunuzu bozmak istiyor hiç muhatap olmayın o ergen zaten hiç konuşmasında ,kv de konuşmazda konuşmasın ,bu tipten herşey beklenir uzak dur

Merhabalar,
Eşimin abisiyle konuşmuyoruz. Bunu gören kv de bana tavır aldı. Anlatayım sizde bana yardımcı olun.. Eşimin abisine x diyelim..
Ben ne zaman x lere gitsem (evli değil) sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyor şakasına yapıyor ama çok damarıma basıyor. Şaka dediğin bir yapılır iki yapılır sürekli aynı şeyler.Örnek vereyim;
1. Tv de bir şarkı çıksın eşime sana bu şarkı kimi hatırlattı diyo bana bakarak sırf ben surat asayım diye
2. Sürekli hep kızlarla takılırdı hep kızlarlaydı çok hızlıydı herkese bağlanırdı gibi laflar ediyor
3. Sizin evinize gelcem sen ananın evine git bende yatak odasında kocanla kızlarla takılırım diyor bu terbiyesizliğine dayanamıyorum
4. biz yanındayken sürekli kızlara laf atıyor ve kızları eşime gösteriyor
5. tvlerden kaldırılmış bir yabancı klip var sürekli eşime onu izletmeye çalıştı en son ben dayanamadım tartıştım ve kötü olan ben oldum ben şakadan anlamıyormuşum..
ya bu tür şaka yapılmasından hoşlanmıyorum eşim abisine bağırdı bidaha bu kıza şaka yapmayacaksın diye ama kv başladı yok şaka yapıyor huyunu biliyorsunuz ya bu adam 26 yaşında ergen gibi davranmasından bıktım o kadar terbiyesiz ki.. yok bir de şakadan anlamıyorsa bana selam vermesin bundan sonra benim için bitmiştir lafları falan.. ben mi abartmışım siz eşinizi katarak bu tür yapılan şakaları nerdeyse hergün kaldırabilir miydiniz?
Cok terbiyesiz bir kayniniz varmis.ayip yA kim boyle sakalar yapar sakada degil ayrica.siz kvalidenize esinize onunla gorusmeyecegibizi soyleyin anlasin hatasini.

Tepkinizde cook haklısınız ben olsam daha fenasını yapardım. terbiyesiz ya kendi ne halt ediyorsa etsin siz sert soğuk olun yüz bulmasın ne arsız utanmaz ya bide edepsiz şakalar yapıyor adı şakaysa tabiii...amacı ne eşinizide ayartıp dışarda çapkılık yapmak mı kendi bekar diye kıskanıyo mu yani bilmiyorum insanın aklına geliyo böle şeyler sonuçta kırıldığınızı ve aile içinde huzursuzluk çıktığını görünce yapmaması lazım demekki pek iyi niyetli değil hadsiz karşısında yengesi var bide

çiğ,pişmemiş...
övünebileceği,güvenebileceği tek şeyin bedenindeki fazlalık olduğunu esprilerinde göze kulağa sokan bir cahil.
aile mefhumunun inceliğini kavrayamamış,yengesiyle hangi konularda muhatap olacağını bilmeyen, biri.
onun yapısı böyle diye onu kabul edilmeye zorlayan bir kv
diğerlerinin ne yapıda olduğunun öneminin olmadığı bir konuşma ortamı..
onunla aynı ortamda bulunmamaya özen gösterin ki konuşmalarından hoşlanmadığınızı zorlada olsa anlasın

Tüm şakaları iğrenç.Ama 3.maddedeki söylediği anda agzının ortasına bir tane patlamanız gerekirdi ki anlasın.Fazlasıyla terbiyesiz ve haddiz birisi.Bence onun azgınlığı başına vurmuş.

kardeşi kendinden önce evlendi diye hazmedememiş gerizekalı ne demek aynı yatakta başka kızlarla grup hayali kızgın demirle döverim pis sapığı

Ne munasebet canim oyle sakami olur ne hakla kizlari fln gosteriyo ben olsam cok kotu tartisirdim hani yaslarda daha kucukmus cekinme abiyse abiligini bilsin terbiyesiz.

Merhabalar,
Eşimin abisiyle konuşmuyoruz. Bunu gören kv de bana tavır aldı. Anlatayım sizde bana yardımcı olun.. Eşimin abisine x diyelim..
Ben ne zaman x lere gitsem (evli değil) sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyor şakasına yapıyor ama çok damarıma basıyor. Şaka dediğin bir yapılır iki yapılır sürekli aynı şeyler.Örnek vereyim;
1. Tv de bir şarkı çıksın eşime sana bu şarkı kimi hatırlattı diyo bana bakarak sırf ben surat asayım diye
2. Sürekli hep kızlarla takılırdı hep kızlarlaydı çok hızlıydı herkese bağlanırdı gibi laflar ediyor
3. Sizin evinize gelcem sen ananın evine git bende yatak odasında kocanla kızlarla takılırım diyor bu terbiyesizliğine dayanamıyorum
4. biz yanındayken sürekli kızlara laf atıyor ve kızları eşime gösteriyor
5. tvlerden kaldırılmış bir yabancı klip var sürekli eşime onu izletmeye çalıştı en son ben dayanamadım tartıştım ve kötü olan ben oldum ben şakadan anlamıyormuşum..
ya bu tür şaka yapılmasından hoşlanmıyorum eşim abisine bağırdı bidaha bu kıza şaka yapmayacaksın diye ama kv başladı yok şaka yapıyor huyunu biliyorsunuz ya bu adam 26 yaşında ergen gibi davranmasından bıktım o kadar terbiyesiz ki.. yok bir de şakadan anlamıyorsa bana selam vermesin bundan sonra benim için bitmiştir lafları falan.. ben mi abartmışım siz eşinizi katarak bu tür yapılan şakaları nerdeyse hergün kaldırabilir miydiniz?

O 3. maddeyi kaynım bana söyleyecek, dudaklarını ensesinde fiyonk yaparım, sen yine çok hanımefendi davranmışsın:sinirli:

onunla asla laf yarışı yapma. hiçbir şekilde iletişim kurma. böyleleriyle
selamlaşılmaz bile.

ćüşşş!!! buna musade edene bn hata bulurum. evli kadina kocasyla ilgili boyle saka mi yapilir. o sakanin icine ederdim ben olsam. suur kaybi yasiyor kaynin. musade etmeyin esinle bu kepazelige

Bu ne böyle :oha:
Belden aşağı espirilerden hiç hoşlanmam:kusmuk:
Abartmamışsın! Kime nasıl şaka yapacağını bilsin! Saygısız şey :stop:

Bendede var boyle bir kayin. Biz daha iki aylik evliyken benim yanimda kaynanamin esime yakistirdigi bir kizdan bahsedip utanmadan gozumun icine baka baka esime kacirdin guzelim kizi dedi terbiyesiz herif. O gun bugundur nefret ederim kendisinden.

Bendede var boyle bir kayin. Biz daha iki aylik evliyken benim yanimda kaynanamin esime yakistirdigi bir kizdan bahsedip utanmadan gozumun icine baka baka esime kacirdin guzelim kizi dedi terbiyesiz herif. O gun bugundur nefret ederim kendisinden.
yuhh

selamlaşmam bile artık böyle daha iyi
ben 1 aylık evliyken kaynım olacak adi eşime "bırak o kaltağı" diye mesaj atmış. o günden beri ben ve eşim görüşmüyoruz. tam 13 senedir. kv tripten tribe girdi ama umurumda değil. herkes haddini hududunu bilecek.

Back
X