- Konu Sahibi gelincik23072006
-
cnm bence fazla abartıp huzurunu kaçırma. ne güzel işte sana söylemişler. seni yakın bulmuşlar. eşine söyleyip emrivaki yapmamışlar. benim annemde aynı yaşlarda ki kardeşimi sena emanet diyerek köye gidiyor. bende çalışıyorum köle gibi hizmet ediyorum. kaynıma hizmet ederim yapım bu benim. misafir nolcak ki.15 gün nedirki. eşinin kardeşi sonuçta. kendi kardeşin olsa kendini parçalamazmıydın. ne var önüne bir kap yemek koyarsın. sevmediği bişey olsa bile bir patetes kızartmak, bir sucuklu yumurta yapmak o kadar zormu. Ne olur ki 15 güncük fazladan yorulsan. Evlenene kadar yanında kalanlar var. mesele benim annem 2 kaynına da evlendirene kadar bakmış hemde kendi evinde(makine falan yok çamaşırlarını yıkamış ütülerini yapmış . şimdi evlendiler ütüsüz kıyafet giydirir eşleri. anneme kızarlarmış birde yetiştiremeyince düşün)
benim fikrim severek yap hizmet et . sende kötü hissetmezsin. zorunda hissetmessin. annelerin gözünde hep küçüktür çocukları öyle düşün. benim 12 yaşında oğlum ağzına yemek verir, aykkabısını bağlarım:)
ya devamlı kalsaydı yanında boşveeeer böyle küçük şeyleri takıp kendini üzme sevgiler
işte böyle lokmaları ağzına verilen,ayakkabıları bağlanan şımarık erkek çocukları ileride eşlerine birer eziyet oluyorlar.böyle yetiştiren anneler yüzünden bazı kadınlara hayat zindan oluyor.arkadaşım eğer bunu sık sık yapıyorsan oğluna en büyük kötülüğü yapıyorsun haberin olsun.kadınlar hizmet etmek için yaratılmış köleler değillerdir.cnm bence fazla abartıp huzurunu kaçırma. ne güzel işte sana söylemişler. seni yakın bulmuşlar. eşine söyleyip emrivaki yapmamışlar. benim annemde aynı yaşlarda ki kardeşimi sena emanet diyerek köye gidiyor. bende çalışıyorum köle gibi hizmet ediyorum. kaynıma hizmet ederim yapım bu benim. misafir nolcak ki.15 gün nedirki. eşinin kardeşi sonuçta. kendi kardeşin olsa kendini parçalamazmıydın. ne var önüne bir kap yemek koyarsın. sevmediği bişey olsa bile bir patetes kızartmak, bir sucuklu yumurta yapmak o kadar zormu. Ne olur ki 15 güncük fazladan yorulsan. Evlenene kadar yanında kalanlar var. mesele benim annem 2 kaynına da evlendirene kadar bakmış hemde kendi evinde(makine falan yok çamaşırlarını yıkamış ütülerini yapmış . şimdi evlendiler ütüsüz kıyafet giydirir eşleri. anneme kızarlarmış birde yetiştiremeyince düşün)
benim fikrim severek yap hizmet et . sende kötü hissetmezsin. zorunda hissetmessin. annelerin gözünde hep küçüktür çocukları öyle düşün. benim 12 yaşında oğlum ağzına yemek verir, aykkabısını bağlarım:)
ya devamlı kalsaydı yanında boşveeeer böyle küçük şeyleri takıp kendini üzme sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?