Kaynıma ben bakacakmışım:-((

Çok fazla abarttığınızı düşünüyorum ben. Kayınvalideniz size biraz ilgilenin demiş sadece. Ona özel yemekler hazırlayın, öğününe dikkat edin falan dememiş ki. Diğer arkadaşların da dediği gibi siz kendiniz ne yiyorsanız ondan bir tabak daha koyacaksınız sadece. Ayrıca da kaynınız sizin annesi gibi olamayacağınızın farkındadır diye düşünüyorum yaş itibariyle. Bir de şöyle düşünün kendi kardeşiniz yanlız kalsa ne kadar çalışırsanız çalışın onu yemeğe çağırmaz mısınız?

Cok büyütüyorsunuz kafanizda.. Koca adam...siz düzeninizi bozmayin, isine gelirse onunda... Evlilik yildönümdede cikin yemege nevar bigünden ac kalip ölürmü? Kv bukadar üstüne düsüyosa cok kalmaz gelir bakar bebisine... Siz esinizle bu yüzden yüz göz olmayin... O size uysun siz ona degil...

Çok abartmışsın cnm ya,lafın gelişi demiş kadın, yani der tabi birbirinize göz kulak olun manasında.Koskoca adam acıktım doyurun beni diye kapıya dayanacak değil ya.Ha seni aşan bi beklenti içine girerse de yapmazsın, elimden gelen bu dersin.Eşinin hatırı için biraz idare et bence...Yıldönümünüzde de gidersiniz başbaşa yemeğinize o ne alaka niye müdahil olsun plana...

ben eşimle konuştum diyeceğimi dedim zaten abartmak değil kendi kardeşiniz olsa diyorsunuz. ben tek çocuğum ve kardeş duygusunu bilmem.ayrıca bizim taraftan bir tek annem ve halam yardım etmek için gelirler bana temizliğime ütüme yemeğime falan 2 ayda bir falan o yüzden açıkçası kimseyi bu kadar uzun süre evimde ağırlamadım. ben açıkça söledim zaten aynı evde olmaz diye sanırım o yukarda kalacak. kahvaltıya ve yemeğe gelecek böylesi herkes için daha iyi olur mutlaka. bakalım bu pazartesi göreceğiz olanları. bugün eşimle konuştum sana güveniyorum beni arada bırakacak veyahut zorda bırakacak bişey yaşatmazzsın onun için ayrı bir yemek yapıp hizmet edemem demem. o da tamam dedim. bakalım zamana bırakıyorum. kaynım çalışıyor ben şahsen onun yerinde olsam kimseyi rahatsız etmem. ya dışardan söylerim ya da kendim ufak bişeyler yapar yerdim. ne bileyim bana tuhaf geldi belki de. sonuçta biz çalışıyoruz.

En iyisi kendi evinde kalması tabii.Koskoca adam,hatta belki kendisi yalnız olmayı daha çok tercih eder.
1 gün yemeğe çağırırsın,diğer gün yemek yapıp evine bırakırsın,idare edersin.
Kahvaltıya gelmesine gerek yok bence.Kahvaltılık işte,buzdolabından çıkarıp yiyecek.
Onu da önüne servis beklemiyordur herhalde.
Tek başına uyanamıyorsa abisi telefon edip uyandırır.
Evlenme yıldönümünüzde,herkesin dediği gibi "biz akşam evde yokuz" dersiniz.

ooof aynı benim kaynımı anlatmışsınız okurken içim sıkıldı 26 yaşında o da oturduğu yerden annneeee suuuuu,anneeee çaaaayy,annnee yemeeek diye bağırır onlar da hemen koşup getirirler 60küsür yaşındaki adamlar.Ne çalışır ne askere gider tam bir baş belası.Sizi çok iyi anlıyorum o dediklerinizi yapmazsanız kesin arkanızdan da konuşur kendimden biliyorum,sonra 26 yaşında kocamana adama bakmadınız ilgilenmediniz diye siz kötü olursunuz.Allah ikimizi de kolaylık versin vallahi ya

geçen gün kayınvalidemler de memleketlerine gittiler

22 yaşında kaynım var sana emanet dedi rica minnet

ki ne olucak bu evde hergün yemek pişiyo bir tabak daha eklemek sorun olmamalı

ayrıca çalışan insanlarız yeri geldi güzel yemek yaptım yeri geldi makarna yaptım yeri geldi dışardan söyledik

15 gün idare edilebilir bence ufacık bebek bırakmıyolar ki

Kayınvalideniz de abartmış yani. Ben de küçük çocuk sandım.

Ben hiç abartılı bulmadım uyandırırsınız yedirirsiniz ne demek bebek mi bu ya kalksın kendi eşek kadar adam ben senin yerinde olsam öle uyandırma falan hiç o işlere girmem nasıl alıştırırsan öyle gider çok meraklıysa kocan yapsın o işi yemeğe gelince de sen her zamanki düzenini uygula yemezse de bi zahmet kendi evinde yapıp kendi yesin hiç sıkma kendini bi de yemekten sonra öyle çay falan faslına girme iyice yayılır çaktırmadan kalp kırmadan kendi düzenine devam edip yüz vermeyeceksin

Yahu adam annesine naz yapıyor..
Yengesine tabiki yapamaz; Elbetteki beğenmezse yemez..
Ayrıca sana emanet denir yani giderken, çok normal.. Sana emanet demek al evine besle demek değildir ki.
Koskoca adam, eminim o da sizi istemiyordur..
Manyak mı kös kös yengesiyle abisiyle otursun.. Eşi dostuyla yalnızlığın dibine vurur..
Amma abartmışsınız..

yanlışlıkla beğendim:)

12 yaşında çocuğun ayakkabısını bağlamak niye anlamadım çok şımarır büyüyünce baş edemezsin sonra yada sana bişey olsa allah korusun çocuk ayaklarının üstünde duramaz söylemek iistedim.

kesinlikle canınızı cok sıkıyosunuz kayınvalideniz anlaşılan pek buldumcuk mu desem ne desem işte onlardan ee süre gelen bi alışkanlık kayınvalidenizdeki sana emanet demiş hiç takılmayın,canınız ne isterse onu yaparsınız kaynınızda canı isterse yer istemezse paşa gönlü bilir,siz kendinizden feragat edeceğinize kaynınız etsin

işte böyle lokmaları ağzına verilen,ayakkabıları bağlanan şımarık erkek çocukları ileride eşlerine birer eziyet oluyorlar.böyle yetiştiren anneler yüzünden bazı kadınlara hayat zindan oluyor.arkadaşım eğer bunu sık sık yapıyorsan oğluna en büyük kötülüğü yapıyorsun haberin olsun.kadınlar hizmet etmek için yaratılmış köleler değillerdir.

kaynınıza da kaynananıza da sinir oldum.kadınlar şu erkekleri böyle pohpohladığı sürece daha çoook üzülür kadınlarımız.hep yetiştirilme tarzıyla alakalı işte.eğer eşiniz de böyle kardeşi gibiyse vay halinize.umarım değildir.

Ya neden abartıyorsunuz ben anlamıyorum sizin kardeşiniz de gelip siz de kalmak isteyebilir ne var bunda. Kendi evinde yatacak uyuyacak size yemekyne yemeğe gelecek sonuçta merak etmeyin yemeğini yer evine gider zaten sizinle neden otursun skılır bir kere. Kaynananız sizi yakın bulmuş eh erkek çocuk pophlamamış bile olsalar erkekler yemek bilmez 15 gün dışarıda da yiuecek hali yok yani ben çalışıyorum benim düzenim var filan düzeniniz bozulmayacak ki sürekli sizde kalmayacak yani. Siz ne yerseniz onu yer annesi öyle alıştırmıştır o başka. Bir tabak fazla koyarsınız sadece öbür gün az mı yemek var aperatif kolay yollu şeyler yaparsınız evlilik yıldönümünüzde de gün evvelden söylersin o akşam ya dışarıda yer ya da bir akşam önceden kolay birşeylar yapıp evine idip dolaba bırakırsınız yer o zaten. Bu kadar abartılacak birşey gerçekten göremedim. Oğullarını şımartılarsa kendi sorunları evlenince belki çok iyi bir eş olur belli olmaz nitekim benim eşimde nazlı yetişmiş ama bana yardımcı olur hep annesi sürekli evlenince çok değiştin der.

bende konunun başını okurken kaynını ergenlik döneminde filan sandım 14-15 yaşlarında

meğer adam benden 3 yaş büyükmüşkoskoca adam yahu kayınvalidenin illa siz bakıcaksınız filan diye tembihlemesi çok aşırı olmuş

rica edebilirdi,zaten sende 1 tabak yemeği kıskanıcak değilsin 15 gün nedir ki, yok beğenmese de kendisi bilir

gider evine yumurta kırıp makarna haşlayıp yer o zaman.

26 yaşında koca adamın sizinle aynı evde kalması doğru değil kesinlikle. Evliliğin bir mahremiyeti vardır. Hastalık gibi çok uç sıkıntılar olmadıkça kimsenin çoluğuna çocuğuna bakmak ve onunla aynı evi paylaşmak zorunda değilsiniz. Öncelikle eşinizin buna karşı çıkması gerekiyor, ya da kardeşine ayrı ev açacak. Bence mahrem olmayan karşı cins bir akrabayla aynı evde kalmak saçma ve sorunlara gebedir. Kv nizin de sizden bunu istemesi rezalet. Kadına, geline eziyetin şiddetin bir başka çeşidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…