- 13 Temmuz 2025
- 2
- 16
- 3
- 21
- Konu Sahibi yusuf77727
-
Olur linçleneyiz annem, o kadar doğal o kadar insana dair hisler ki bunlar, herkeşlerin başına gelebilirLütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Onun ve oğlumun adıYusuf sen misin doğruyu söyle.
Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Yusuf abi?Lütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Ay kuscamLütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Tamam git yat.Lütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?