Kaynıma karşı hissettiğim duygular

yusuf77727

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
2
16
3
21
Lütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde

Olur linçleneyiz annem, o kadar doğal o kadar insana dair hisler ki bunlar, herkeşlerin başına gelebilir

Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Yusuf abi?

Eklentiler

• IMG_2212.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
Ay kuscam

Tamam git yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…