- 1 Ocak 2022
- 4.680
- 17.385
- 158
- Konu Sahibi yusuf77727
-
Okul kapanalı çok oldu senden önce kimler geldi geçti geç kaldın diyecektim ki lgs sonuçlarını bekleyip çarpık fantazi dünyanı buraya kusmaya yeni fırsat bulduğunu anladım.Git ötede oyna cısss konular bunlar biz ayıplarız ALLAH yakar.Lütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Kız aşk olsun ne linçleyecegiz ben sende de suç bulmuyorum hep o kayninin çekiciliğinde suç sana Umut da vermiş yani belinden tutup öpmesi falan hiç hoş değil amca oğlu gibi tokalaşsana ŞerefszLütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Erkek bu fantaziye gelmiş direk banlayın yusufffffLütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Damadına aşk mektubu yazan kayınpeder, beraber yufkacıya kaçan eltiler varken kaynına nude atan gelin çok kesmiyor, değil miBütün fake’ler de kaynına kayıyor, arada biraz yaratıcı olum eltiye görümceye kayın biriniz dkdmdkdk
Konuyu da biz vericez artık olmuyo böyle arkadaşDamadına aşk mektubu yazan kayınpeder, beraber yufkacıya kaçan eltiler varken kaynına nude atan gelin çok kesmiyor, değil mi
Hanımlar merhaba, size çok özel bir şey yazmak istemiyorum ama lütfen linçlemeyin. Aynı durumda olan var mı merak ettim.Konuyu da biz vericez artık olmuyo böyle arkadaş
Gördünmü bibicim ellerde ne erkekkkkkler var gelinin aklını 10 saniyede almış, 1 dakikada hamile bırakır bu tipler abovvvv!!!!Nasıl bir hayvani cazibesi varsa belinden tutup çekip öpünce hayallerinin erkaaa olduğunu anlamış
İşte ben hiç bu erkeklerden göremedim o yüzden biraz üzüldümGördünmü bibicim ellerde ne erkekkkkkler var gelinin aklını 10 saniyede almış, 1 dakikada hamile bırakır bu tipler abovvvv!!!!
Takı möhüm,olmazsa olmaz.Adam hem şehvetli haşin hem cimri ,insan bi gram takardı ayıp etmişIlk kez kaynananlarda nasil gordun ya?
Dugununuze gelmedi mi?
Ayip ayip boylesiyle ask mi yasanir bi taki bile takmamis
O başka şey takmanın peşinde ahshfhTakı möhüm,olmazsa olmaz.Adam hem şehvetli haşin hem cimri ,insan bi gram takardı ayıp etmiş
Nedense bu tarz erkekler hep bu platformda anlatılıyor ama gören yok Deniz kızları gibi ,aslında herkes biliyor , inanıyor ama kanıt yokİşte ben hiç bu erkeklerden göremedim o yüzden biraz üzüldüm
Alan razı veren razı bi buluşmaya bakar artık.İtfaiye hazırda beklesin bari.İşin sonunda mahalle alev almasınO başka şey takmanın peşinde ahshfh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?