Kaynıma karşı hissettiğim duygular

Mühim olan eltine ve görümcene kaymaman ya da eniştenin kocana kaymaması çünkü Lpg cok tehlikeli i,sizinkisi aile içi meseledir ne olmuşkine.

Vallahi ayakta alkışlıyorum ,okurken bu ne Sevgi ahhhhh bu ne ızdırap tadında okudum

Hepsi gerçek ben eltinin uzattığı bıçağım jdj

Konu gerçek değildir umarım.Eğer gerçekse bugün de başkasının adına utandık

Vallahi ayakta alkışlıyorum ,okurken bu ne Sevgi ahhhhh bu ne ızdırap tadında okudum
Yani biraz daha entrika, aksiyon gerekiyor artık. Kaynıyla kaçmak falan gündüz kuşağı Müge Anlı konuları oldu artık.

Hepsi gerçek ben eltinin uzattığı bıçağım jdj
Gerçek tabiyki. Beni kınayan benim köyneğimi giysin. Zaten zor durumda yazıyorum, sonuç da başka bir erkekle olup eşimi aldatmış sayılmam. İnanın bende hep çok kınardım böğle şeyleri ama başıma geldi. Teşekkürler canım sonun da beni anlayan biri oldu, bayan bayanın düşmanıymış gerçekden.

Mühim olan eltine ve görümcene kaymaman ya da eniştenin kocana kaymaması çünkü Lpg cok tehlikeli i,sizinkisi aile içi meseledir ne olmuşkine.
Konudaki en doğru yorum.
Sonuçta dışarıda kaymamış, başka erkeklere bakmamış. Kendi aralarında ne yapıyorlarsa yaparlar, kol kırılır yen içinde kalır.

Çocukları olsa o kayın, çocuğun amcası olacak, yani baba yarısı. E baba yarısı demek koca yarısı da demek oluyor. Hatta bir tane daha kayın varsa ikisiyle de olup, iki yarımdan bir tam koca elde edebilir.

Ay aklıma Feriha'nın yengesinin ailenin amcasına kaçtığı sahne geldi iyrenç. Sonra kötü yola falan düşüyordu ama siz bilirsiniz
Kocasının halasının oğluna kaçmıştı. Bir gün bu bilgiyi satacağım hiç aklıma gelmezdi.

İmla hatası yaparken zorlandın mı dhdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…