- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
Tamam verince kabul edip herkesin ortasında sagolsun x kardesim bana hediye almış sizce nasıl deyiverinvermiyor ki birilerinin yaninda ben kabul etmiyorum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam verince kabul edip herkesin ortasında sagolsun x kardesim bana hediye almış sizce nasıl deyiverinvermiyor ki birilerinin yaninda ben kabul etmiyorum zaten
evet bunu yapayim :)Tamam verince kabul edip herkesin ortasında sagolsun x kardesim bana hediye almış sizce nasıl deyiverin
Eşimde küçükken yengesiyle evlencegini soylermiş 11 lira biriktiriyim seni alıcam dermişben 26 kaynim 27
esim ailesinin yaninda iyidir aslindaGizli hayranligin şimdi de açığa vurmuş hali olbilirmiki yada eşin sana çokmu berbat davranışları var ve sen hep şikayet ediyorsun vs kayninda acıyor ve seni koruyor kendince ?
ayy allah korusunKesinlikle uzak dur...
Yalnız bulduğunda yavaşça köşeye sıkıştırdığı günlerde gelebilir bu gidişle maazallah![]()
Hmm belki sen çok anlatıyorsan işte böyle böyle diye ? Önce acıma duygusu sonra gençliğin verdiği havasına tutulmuş olabilir soğuk durmakla fayda var öyleyse siz daha iyi hissedersiniz niyetini umarım yanilirizesim ailesinin yaninda iyidir aslinda