Kaynimin davranislari

İyi de müsade etmişsin ilkinde lafını verecektin ki 7. 8. Kez yapamayacaktı.
Adam iltifat ettikçe sen de teşekkür ettin sanırım. Buna boyun eğme. Eşine de söyle. Ne iş kardeşin bana iltifat ediyo söyle ayağını denk alsın de.

Yok daha neler. O kadar iltifat edecek, yanına gelecek, onun gibisi yok bebek gibi diyecek ve kaynanan eşin bunu farketmeyecek rahatsız olmayacak mümkün mü böyle birşey. Ortalıkta güzel kız kalmadı bir siz güzelsizniz çünkü hiçbir yerde bulamadı bir size taktı kafayı he canım he çook aşkı memnu izlemekten bunlar..

Bir daha bir şey söylediği anda hemen eşine kayninin yanında aşkım kardeşin bana böyle söyledi dersin. Uzak durulacak bir tip. Dünyada başka kız yokmuş gibi. Yengesini begenmek nedir ya. Allah allah. Bazı insanlari dövmek istiyorum.

Eşimde küçükken yengesiyle evlencegini soylermiş 11 lira biriktiriyim seni alıcam dermiş
Ama esim 7-8 yaşlarindaymıstı

Okurken ilk aklıma ergen bi genç geldi
Ama kaynin kocaman adam bu şekilde davranması hiç masum gelmedi
Sen onun haddini bildir hadsiz şey

eşimin yeğenide dayımla aynı mesleği olup seni alırım derdi :D 5 yaşında falandı bu arada yavrum.

Konu sahibi arkadaşım eşini,kv ni veya senden başka herkesi bu konuya dahil etmeden kendin hallediceksin meseleyi.bikere hadi bir iltifat etti mazur gordun,ikincide birşey diyemedin,ucuncuye izin vermiceksin..Atıyorum kayninin adı emre.emre ben bu tarz söylemlerde hiç hoslanmiyorum.daha dikkatli konuşabilirsin de bı rengi atsin.utansin kızarsın bakalım.eger söyledin,mesafeni koydun ve hala söylüyorsa eşini busefer devreye sokabilirsin.

Kesinlikle bir tuhaflık var . Normal değil ! Kesinlikle yalnız kalma hatta onun olmadığı zaman kv gir . Gerekmiyorsa da gitme! Eşine , kv söylersen yanlış anlaşılabilir. En iyi evlendirin gitsin :)

Kizlar ben mi yanlis anliyorum bilemedim sizlerle paylasmak istedim iki kaynim var biri benden bir yas buyuk digeriyle aramizda bir kac yas var bu kucuk kaynimda bi gariplik var kv me gittigim gunler bugun gelecek misin diye yazar belli bir gunum var o gun gidiyorum hep sorar o gun gittigimde sevdigim tatlilardan getirir kv buyuk kaynima kiz ariyor bu da yengem gibi guzel bakimli olsun ama onun gibisi yok dedi bana hediye alir ne alaka bilmiyorum ama alir otururken kac kere beni suzdugunu gordum bana kac defa bebek gibisin dedi yengeye soylenir mi boyle birsey annesi biseye kizacak olsa asla laf soyletmez abim senin kiymetini bilmiyor yazik su guzellige dedi ben sok oldum mutfaktayken yanima gelir konusmamaya calisirim cok ama durur oylece giydigim elbiselere yorum yapar pantolon cok yakisiyor der kvyle kuafore gidecektik senin ihtiyacin yok gitmene dedi tekken bu sekilde davraniyor ben mi yanlisim var mi bir tuhaflik
Dizileri çok izliyor kaynın herhalde eşine söyle ,

Buna istenirse karşılıklıl olursa Aşk-memnu = Yasak aşk denilebilir
istenmezsede aile içinde Taciz müdahale edilmezsede sonucu daha kötü sonuçlar getirebilir

Mutfaktayken yanına geliyor, abisine aranan kız yengem gibi güzel bakımlı olsun diyor, otururken süzüyor ve annesi bunu fark etmiyor öyle mi? Bence kayınvalidenin fark etmemesi mümkün değil. Fark edip de oğlunu dizginlemiyorsa o ayrı bir mesele zaten. Bence sen oyun yapmakla filan uğraşma direkt görüşmeyi kes. Yok kesemiyorsan da bir daha benimle böyle konuşma hiç hoş görünmüyor de. Kardeşin bana şunu aldı şunu söyledi gibi laflar kocanın gözünde sana karşı da bir güvensizlik oluşturur niye söyletiyorsun ya da hoşuna mı gidiyor da anlatıyor bu diye de düşünebilir. Hiçbir erkek kardeşine yakıştıramaz bu durumu konduramaz bence. Kocanı aklını bulandırmadan önce kendin kaynına açık açk belirt rahatsızlığını baktın devam ediyor kocana da rahatsız olduğunu söylersin oyun çevirmeye gerek yok.

mesafeli ve sert durun. kesinlikle davranışları iyi niyetli değil. ne cürrett yani eşiniz hiç farketmiyor mu

Sana karsi hoslanmasi olabilir ..esine soyliceksin tabiki..herkes mesafesini bilmeli..abisi ona gereken konusmayi yapacaktir..ama yok soyleyemem diyorsan o zaman sende suçlu olursun bu durumda...

diğer konunla bağlantılı olarak , bir de eşin istanbula giderken senin bu evde kalmanı istiyor e mi? aman aman sakın gitme ve kaynına gereken mesafeyi koy artık.

Back
X