Kaynimin davranislari

Kizlar ben mi yanlis anliyorum bilemedim sizlerle paylasmak istedim iki kaynim var biri benden bir yas buyuk digeriyle aramizda bir kac yas var bu kucuk kaynimda bi gariplik var kv me gittigim gunler bugun gelecek misin diye yazar belli bir gunum var o gun gidiyorum hep sorar o gun gittigimde sevdigim tatlilardan getirir kv buyuk kaynima kiz ariyor bu da yengem gibi guzel bakimli olsun ama onun gibisi yok dedi bana hediye alir ne alaka bilmiyorum ama alir otururken kac kere beni suzdugunu gordum bana kac defa bebek gibisin dedi yengeye soylenir mi boyle birsey annesi biseye kizacak olsa asla laf soyletmez abim senin kiymetini bilmiyor yazik su guzellige dedi ben sok oldum mutfaktayken yanima gelir konusmamaya calisirim cok ama durur oylece giydigim elbiselere yorum yapar pantolon cok yakisiyor der kvyle kuafore gidecektik senin ihtiyacin yok gitmene dedi tekken bu sekilde davraniyor ben mi yanlisim var mi bir tuhaflik
Küçük kayın niyeti bozmuş dikkat edin!

Sende ilgisini anladigini belli et tersle madem yalnizken iltifat ediyor ver agzinin payini devam ederse kayinvalidene sole bence bir sekilde kulagini ceksin yalniz kalmamaya calis ne bu ya kime guvenicez bilemedim aile olunmuş varmi otesi edepsiz herif...:sinirli:

Aynen oyle cunku esim farkinda degil neyse ki o konuyu da guzel bir sekilde halettik annemdeyim suan da

hiçbir tuhaflık yok sende.
tuhaflık kaynında.
yalnız kalma o çocukla derim...

ergen mı kac yasında kaynın her halukarda mazur grulecek bısey degıl ama belkı gecıcı bır durumdur

hiçbir tuhaflık yok sende.
tuhaflık kaynında.
yalnız kalma o çocukla derim...
Iyide hep kaç kovalamaca olacak insanın ömrünü tüketir heran yalnız kalma ihtimali var nasıl hareketleri ile konuşmaları ile taciz etme potansiyel var görülen bu gerçekten kaynin kendiside farkımda zaten hep siz yalnız kaldığında aklına geleni söylüyor b
Fırsatı ganimet olarak kullaniyor korkarakmi yasayacaksin ?

Iyide hep kaç kovalamaca olacak insanın ömrünü tüketir heran yalnız kalma ihtimali var nasıl hareketleri ile konuşmaları ile taciz etme potansiyel var görülen bu gerçekten kaynin kendiside farkımda zaten hep siz yalnız kaldığında aklına geleni söylüyor b
Fırsatı ganimet olarak kullaniyor korkarakmi yasayacaksin ?
peki ne yapsın?
eşine mi söylesin?
eşinin ailesine mi dert yansın?

Bence daha cok patavatsiz gibi geldi.Sert bir dille uyar iltifat ettiginde .Hoslanmiyorum etik degil de yanliz da kalmamaya calis .Valla ne insanlar var.
Bir arkadasima da kayni ben seni begenmistim kardesim aldin seni demis 5 yillik evliyken .Yengen mi kaldi bir iltifat edecek.6 Kaynim var boyle ben birinden rahatsiz olmadim .Allah basa vermesin çok zor

Eger olay sizn anlatiginiz gibiyse kesinlikle mesafenizi koyun kardesim gibisinden konusunsunn çünkü bu anlatiginiz seyler kafa yormaya değer

peki ne yapsın?
eşine mi söylesin?
eşinin ailesine mi dert yansın?
Tabikii de söyleyemez ama kaynına söyleyebilir bu hareketleri ile yanlis anlamalarina yol acabilecegini vede hic hoş olmayacak etrafındakilere dedi-kodu malzemesi olur gibi konuşabilir

Mutfaktayken yanına geliyor, abisine aranan kız yengem gibi güzel bakımlı olsun diyor, otururken süzüyor ve annesi bunu fark etmiyor öyle mi? Bence kayınvalidenin fark etmemesi mümkün değil. Fark edip de oğlunu dizginlemiyorsa o ayrı bir mesele zaten. Bence sen oyun yapmakla filan uğraşma direkt görüşmeyi kes. Yok kesemiyorsan da bir daha benimle böyle konuşma hiç hoş görünmüyor de. Kardeşin bana şunu aldı şunu söyledi gibi laflar kocanın gözünde sana karşı da bir güvensizlik oluşturur niye söyletiyorsun ya da hoşuna mı gidiyor da anlatıyor bu diye de düşünebilir. Hiçbir erkek kardeşine yakıştıramaz bu durumu konduramaz bence. Kocanı aklını bulandırmadan önce kendin kaynına açık açk belirt rahatsızlığını baktın devam ediyor kocana da rahatsız olduğunu söylersin oyun çevirmeye gerek yok.
KESİNLİKLE!!!!

Tabikii de söyleyemez ama kaynına söyleyebilir bu hareketleri ile yanlis anlamalarina yol acabilecegini vede hic hoş olmayacak etrafındakilere dedi-kodu malzemesi olur gibi konuşabilir
kaynı ne tıynette bir insan bilmiyoruz ki...
baksana kardeşinin eşine göz dikmiş gibi tavırlar hareketler düşüncesi bile iğrenç tövbe tövbe yaa..
ben şahsen bu tip bir insandan her türlü çirkefliği beklerim...
o yüzden diyorum uzak dursun tamamen kestirip atsın. çok da lazım değil kayın-yenge ilişkisi bence.
edit: ilişkisi değil; iletişimi olmalıydı

Back
X