Kaynimin davranislari

Kayniniza ya da eşinize imada bulunursanız çok manasız olur ve suçlu , fesat siz olursunuz.

Mesafenizi koruyun , gerisi kendi bileceği iş.

Bu arada yaşı kaç ?

kaynı ne tıynette bir insan bilmiyoruz ki...
baksana kardeşinin eşine göz dikmiş gibi tavırlar hareketler düşüncesi bile iğrenç tövbe tövbe yaa..
ben şahsen bu tip bir insandan her türlü çirkefliği beklerim...
o yüzden diyorum uzak dursun tamamen kestirip atsın. çok da lazım değil kayın-yenge ilişkisi bence.
edit: ilişkisi değil; iletişimi olmalıydı
Haklısınız sonuna kadar kaynı ile iyi olsa ne olur olmasa da olur bence de en iyisi yüz vermemek ayni Buzdolabı gibi durmak kaynı gorunceki anlasın o tarafta bezi olmadığı konu sahibinin yoksa daha çok iltifatlara maruz kalır

Haklısınız sonuna kadar kaynı ile iyi olsa ne olur olmasa da olur bence de en iyisi yüz vermemek ayni Buzdolabı gibi durmak kaynı gorunceki anlasın o tarafta bezi olmadığı konu sahibinin yoksa daha çok iltifatlara maruz kalır
evet, iftira bile eder Allah muhafaza... bende yanlış olmaz esas o suçlu der konu sahibi için...

Kizlar ben mi yanlis anliyorum bilemedim sizlerle paylasmak istedim iki kaynim var biri benden bir yas buyuk digeriyle aramizda bir kac yas var bu kucuk kaynimda bi gariplik var kv me gittigim gunler bugun gelecek misin diye yazar belli bir gunum var o gun gidiyorum hep sorar o gun gittigimde sevdigim tatlilardan getirir kv buyuk kaynima kiz ariyor bu da yengem gibi guzel bakimli olsun ama onun gibisi yok dedi bana hediye alir ne alaka bilmiyorum ama alir otururken kac kere beni suzdugunu gordum bana kac defa bebek gibisin dedi yengeye soylenir mi boyle birsey annesi biseye kizacak olsa asla laf soyletmez abim senin kiymetini bilmiyor yazik su guzellige dedi ben sok oldum mutfaktayken yanima gelir konusmamaya calisirim cok ama durur oylece giydigim elbiselere yorum yapar pantolon cok yakisiyor der kvyle kuafore gidecektik senin ihtiyacin yok gitmene dedi tekken bu sekilde davraniyor ben mi yanlisim var mi bir tuhaflik
Yanlış konuşmalar kesinlikle yanlız kalmayın ve olabildiğince mesefali davranın rahatsızlığınızı belli edin abi veya kardeşim gibi hitaplarda bulunun hep eşinize yakın olun

ayyy midem kalktııı
ya buna nasıl çözüm bulunur ki? eşe söylese kız suçlu olur
offff mümkün olduğunca onun bulunduğu ortama girmeyin
bi de bu laflarından rahatsız olduğunuzu belli edin açık açık
kabağın sizin başınıza patlamasından korkarım
valla dünyanın çivisi çıkmış

çok kötü bir durum
siz olabildiğince uzak kalmaya çalışın ve uyarın mutlaka

Karışık konu, ne yapsanız size patlayacak gibi.
ama bir yandan da birileri bilmezse yarın öbür gün her şeyin farkındaydı hoşuna gidiyordu ondan kimseye söylemedi dese, herkes aaa evet diyecek.
hediyeleri için eşinize " canım x bana hediye alıp boşuna masraf yapmasın para biriktirsin. zaten aldıkları da tarzım olmuyor sonuçta senin gibi seçmesi de mümkün değil.ben söylersem belki yanlış anlar sen söyler misin? diyebilirsiniz.
inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu dertten.

Onu bunu bilmem de , ağzının payını vermessen hoşuna gidiyor sanar.

Bu denyolar öyle çünkü. Susarsın rezillik çıkmasın diye, o da memnun derler.

O yüzden dışarda laf atan, it gibi bakan biri olursa veriyorum ağzının payını. Hadi bidaha yapsın.

Konu sahibinin yorumlara verdigi cevaplar da bi enteresan.Gulucuk koyuyor kisa umursamaz cevaplar veriyor kaygisiz bir profil canlandi gozumde.Siz pek sorun etmemisseniz ne diye konu actiniz sahsen ben olsam cok sinir olur ve boyle sakin davranamazdim.
Fake konu ya da ego tatmin etmeye çalışıyor zira neler gördük sitede...

ama bir yandan da birileri bilmezse yarın öbür gün her şeyin farkındaydı hoşuna gidiyordu ondan kimseye söylemedi dese, herkes aaa evet diyecek.
hediyeleri için eşinize " canım x bana hediye alıp boşuna masraf yapmasın para biriktirsin. zaten aldıkları da tarzım olmuyor sonuçta senin gibi seçmesi de mümkün değil.ben söylersem belki yanlış anlar sen söyler misin? diyebilirsiniz.
inanir misiniz onu bile soylemekten cok korkuyorum

bilemedim ki tepkisinden cekiniyorum esimin de

Belki yorumuma kizacaksiniz ama sizin anlattiklarinizdan ve susmanizdan sanki cokta rahatsiz degilsiniz gibi.o yuzu vermeyecektiniz.benle esimin arasinda 8 yil var ayni yasta kaynim var.birbirimizi cok severiz sakalasiriz.kv gittigimde oturur sohbet ederiz ama asla boyle biseye musade etmezdim.birak iltifati bebek gibisin diyecek bana hoopp noluyo derim.erkeklerin soyle bi huyu var ses etmiyosa hosuna gidiyodur.madem yalnizken soyluyo bunlari sizde verin agzinin payini bana boyle seyler soylene rahatsiz oluyorum diyin

Back
X