- 28 Nisan 2017
- 450
- 612
- 33
- 27
Hahahah konu sahibinin kaynı tüm erkeklere bu konuda ders vermeli sanırımsen yazınca kıyasladım.eşim bana böyle demiyor böhüüü!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah konu sahibinin kaynı tüm erkeklere bu konuda ders vermeli sanırımsen yazınca kıyasladım.eşim bana böyle demiyor böhüüü!
ben 26 kaynim 27
Ağzı laf yapan,iltifat etmeyi seven bir kaynın olabilirmi.Boyle erkekler var da .
ben 26 kaynim 27
duymamazliktan geliyorum muhattap olmuyorum pek
haklisiniz
esimin yanin da oyle degil ki
esimin yaninda boyle degil bu sekil olsa esim oldurur onu yanindayken gayet normal
vermiyor ki birilerinin yaninda ben kabul etmiyorum zaten
evet bunu yapayim :)
esim ailesinin yaninda iyidir aslinda
ayy allah korusun![]()
bilemedim ki
abisiyle cok iyidir onlarin yaninda bisey yapmiyor
kosuyorum :)
hayir :)
esimin yaninda boyle degilki
Aynen oyle cunku esim farkinda degil neyse ki o konuyu da guzel bir sekilde halettik annemdeyim suan da
aynen oyle cunku esim farkinda degil neyse ki guzelce halettik annemdeyim simdi
27/yasinda bende 26
ben 26 kaynim 27
inanir misiniz onu bile soylemekten cok korkuyorum
yasi 27 benin 26 aynen esime bisey diyemiyorum
bilemedim ki tepkisinden cekiniyorum esimin de
Ya buna bayildim yaEdnan Bey bu duruma ne diyor peki![]()
canim aldim karsima oturdum guzel bi sekilde konusmaya calistim annesinde rahat edemeyecegimi annemde olsam daha rahat oldugumu soyledim guzelce iyi anina denk geldi heralde :) kabul etti
bisey demiyorum prali olmamaya calisiyorum bundan sonra tepki mi koyacam artik kim nasil anliyorsa anlasinO size iltifat yağdırırken siz ne yapıyorsunuz? Neden terslemiyorsunuz "böyle konuşma yakışık almıyor"demiyorsunuz anlamadım.
Tersleyin bir güzel bakalim bir daha yapabiliyormu?
Bebek gibisin ne ya. Vallahi sinir oldum okudukça.
hayir aldigi hediyelerin hic birini kabul etmedim istemiyorum bana bir daha bir sey alma dedim o yuzden de esime soylemedimben de ergen sanmıştım
Hadi iltifatları söylemedin. Kabul etmediğin hâlde alınan hediyeleri neden eşinden gizledin ki? Hediyeyi alıp sonra da eşine göstermeliydin. Ondan sonra eşin sorgulardı büyük ihtimalle ve diğer durumları da anlatırdın. Bence bir daha hediye gelirse bunu yap
Annenizde rahat olacaginiz ne alaka anlamadım?canim aldim karsima oturdum guzel bi sekilde konusmaya calistim annesinde rahat edemeyecegimi annemde olsam daha rahat oldugumu soyledim guzelce iyi anina denk geldi heralde :) kabul etti
evet kaynanam cok titiz devamli tenizlik yapiyoruz gidince o bakimdan rahat edemeyecegimi soyledim ne oldu ki :)Annenizde rahat olacaginiz ne alaka anlamadım?
Esinize mi söylediniz bunu?
evet kaynanam cok titiz devamli tenizlik yapiyoruz gidince o bakimdan rahat edemeyecegimi soyledim ne oldu ki :)