Kaynımın densizliği ...

Insanlar ne kadar konusabıler kı?varsın konussunlar sen kendını ve yasadıklarını ve kazandıklarını bıldıkten sonra.senı ne gaza getırmek ne de demoralıze etmek ıstıyorum keza mantıgın yerınde bılıyorsun bunları.arada bu kadar mesafe olması bu kadar zaman cercevesınde bır kere lehınıze degıl.su durumda hem yalnızlıga hem de duygusal boslugun yaratacagı seylere cok acık esın.en dayanıklı erkek ıcın bıle boyle.olabılır emın ol.sonra cevresel gazlar kaynın sekıl a ornek bır olsun.gerı donersen evını kurtarabılırsın belkı bır xocugun olur kısa zamanda yasamadıklarını yasarsın.donmeZsen kopar mısınız kesın?elbette hayır ama yıne de uzaklık zor ve kotu. Benım ıcım donmenden yana.hakkında gercekten hayırlısının olmasını dılıyorum.

Bu doğurduğu çocuktan öncede ikizlere hamile kalmıştı ama o zaman istemiyorum ben bu kadını diye aldırttı ,etti edemedi gene birleştiler şimdi bir tane doğurdu ..Ben bu adamın nesine itimat edeyim ..Önceki iki eşinden birer çocuk daha var ..Oğlu var 18 yaşında 18 kere görmemiştir ..O çocuk nefret ediyor babasından ..Onun yüzünden o çocuk üvey babayla büyüdü ,ikincisinden kız çocuğu var onu da arayıp sormuyor ..Benim için insan bile değil ..

Hadi kaynın patavatsız filan. Sana hesap soruyor neyse bu kadar uzatmaya gerek yoktu bence o benim arkadaşım siz ayrıldınız diye ben görüşmemezlik edemem diyecektiniz eğer eşiniz gidip sizin tartışmalarınızı anlatıyorsa o eşinizle sorununuz. Ama siz kalkıp ekmeğine yağ sürüp eşinizi ona kötülüyorsunuz daha da sevindiriyorsunuz. Eşinizle neden konuşmuyorsunuz kaynına konularınızı anlattığı için mi kızdını siz mi konuşmuyorsunuz, yoksa kaynınınız sizin dediklerinizi mi anlatmış eşiniz mi konuşmuyor? bırakın özel hayatı onu ilgilendirir bu konuda eşinizle tartışmayın eşinizde ona birşey anlatmasın.

Bu bir senenin sonunda elde edecegin seyler deyer mi peki ?
Kanimca 1 sene ayrildik diye esin seni birakacaksa zaten guvenemezsin ki.
Bır sene sonunda ayrı kaldık dıye bırakmaz tabı.ama su olayda bıle bes gundur konusmamaları cıddı sorun bence.aynı evde olsalardı konusurlardı,sevısırlerdı,bır sekılde barısılırdı.gokcenın.mesela ıs odaklı zorunlu olsaydı bu ısı mesela atese gıbı o zaman daha farklı olurdu beyın ona odaklanırdı zorunluluga...ama su herkesın yapabılecegı bır sey degıl
.dunyanın bır ucuna gıtmek...

Yok canım eşimle konuşmama sebebimiz farklı ,bana yalan söyledi ve ben yakaladım ..Ama ben bizzat kulağına gitsin diye yazdım evet bilsin ki hint kumaşı değil,evet gittiği yere kadar gider gidemezse kopar ..Üzgünüm ama bizi bu hale kendisi getirdi ..

Evet annemle konuşuyoruz dönme sakın diyor o da ..Madem ki gittin keyfini sür ne keyfi bilmiyor ki her gün odanın içinde düşün düşün kafayı yicem ..Sonuçta hiçbir maaş biten bir evliliğe çare olamıyor ..Ben boşanmanın kötü bir şey omadığını biliyorum ama bir tarafım boşanmış bir kadın olmak istemiyor ..Gurur yapıyorum ama eşşek gibi zorlanıyorum ..Ama biliyorum ki telefondan ne yazsam ona anlatmak istediklerimi anatamayacağım ..

Evet.
Biliyorum bu durumun ne kadar zor oldugunu.
Biz de esimle 2 bucuk sene ayril kaldik. Gerci bizim ki okuldan dolayi zorunluluktu. Ucakla, mesafemiz 5 saatti.
Daha az mesafeydi onunkinden ama yine de zordu.
Ve kesin sorun cikiyor arada uzaklik olunca.
Ama benim asil takildigim, onceden esinin onu tehdit etmesi, isiyle ilgili.
Bana hic normal gelmedi.

Teşekkür ederim :) Hafta içi okulla uğraşıyorum da hafta sonu oldu mu kendimle başbaşa kalınca aklımda hep sorular sorular ne yapayım ne edeyim hep düşünce ...Oluruna bırakabilen bir insanda değilim illa ki ayrıştırıp durucam ...

O neden tehdit etti ,bir önceki tartışmada aç dedim telefonu açmazsan gelirim ,konsolosluğa giderim ..Bende git dedim burdan bir takım işler yürütüyorum o da o işleri keserim falan dedi ..Sonra barıştık çünkü ben ona muhtaçtım maddi anlamda ama şimdi yine koptuk ama artık tehditte etmiyo haberim bile yok ne halt ettiğinden

:)
Ne kadar kaldi bari geri donemene ?

Valla sevgili witch hunt teeeee santra çizgisinden vurmuşsun gol olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…