- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Evet Gokce galiba ben de taniyamadim ilkYa sen bizim gökçe misin?
Olaylara ona göre bakacagim da.
Ya sen bizim gökçe misin?
Olaylara ona göre bakacagim da.
Biz senin gibi değiliz deyip işin içinden çikacaktin.Eşin için konuşup kayninin eline firsat vermişsin.O da değerlendirip anlatmis eşine.Bu kıskançlar böyledir.Kendileri mutlu değilse rtrafini da mutsuz yapmak isterler.Eşinizin gönlünü alın.Ona şaka olarak söylrdiğinizi, kayniniz boşandığı için çok mutlu değiliz görünümü sergilediğinizi söyleyin.Bir daha da o kayinciya firsat vermeyin.
yazışmanızı okurken oh olsun dedim
tam da lafları birbir yapıştırmışsınız...
herşeyi kontrol etmeye çalışan birine benziyor
Bi kere kaynin senin kimle arkadaslik edecegine karisamaz, taviz vermedigin iyi olmus.Benim ben
Kaynının dikişi ne kadar tutturduğunu ben bilemem de benim de eskisinin arkadaşlık teklifini yakınımdan biri kabul etse daha sert tepki verirdim.
Az bile söylemiş bence.
Kaynınza ne ki kiminle arkadaş olduğunuzdan ona ne yani?Tamam onun eski eşi olabilir daha boşanmamış bile.Boşansa bile bu durum kendini bağlar.Ona mı soracaksınız?
Eşiniz ağrı bir çenebaz sanırım.Hemen gidip arkadaş olduğunuzu yetiştirmiş yanlış anlamadıysam.
Ayrıca sizin eşinizle olan durumunuza üstü kapalı yorumlar getirmek kaynının asli görevimi?
Adam olaydı kuma almayaydı.
Kaynina ayri eşine ayri kizdim..
Canım bunların genetik kodları bozukmuş, al birini vur ötekine! Bu arada çok güzel cevap vermişsin, haddini bilsin.
Valla bu adamları anlamak zor.Yaptığını söylemezsin saklıyorsun olur,söylersin ordan burdan laf gelir.Yok ulleennnn ortası diyesim var yaniEşim ben görmeyeli çene ishali oldu zahirBenle biri emir verircesine konuştuğu zaman yapasım varsa da yapmıyorum zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?