- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Şimdi bir de adamın üstünde hiç hakkı yok, nikah yok çünkü, tutup kapıya koysa bir halt edemez he.
Yanlış bizim ki onlara iç güveysi gitti :)Onlar onu kapıya koyabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bir de adamın üstünde hiç hakkı yok, nikah yok çünkü, tutup kapıya koysa bir halt edemez he.
Ne?Yanlış bizim ki onlara iç güveysi gitti :)Onlar onu kapıya koyabilir![]()
Hayatı duzgun karakterı oturmus bır erkek olsa kaynı zaten bence gokce onun hatırını dıkkate alır.ama adam zaten bes kurus etcek bırıne benzemıyor.Kaynının dikişi ne kadar tutturduğunu ben bilemem de benim de eskisinin arkadaşlık teklifini yakınımdan biri kabul etse daha sert tepki verirdim.
Az bile söylemiş bence.
Hayatı duzgun karakterı oturmus bır erkek olsa kaynı zaten bence gokce onun hatırını dıkkate alır.ama adam zaten bes kurus etcek bırıne benzemıyor.Kaynının dikişi ne kadar tutturduğunu ben bilemem de benim de eskisinin arkadaşlık teklifini yakınımdan biri kabul etse daha sert tepki verirdim.
Az bile söylemiş bence.
Az bile söylemiş bence.
Az bile söylemiş bence.
Sendekı oz guvene bır kes daha hayran kaldım.kendın olabıldıgın ıcın tebrık edıyorum senı.baskası ıcın yasamadıgın ıcın ayrıca.kaynını bos ver zaten gereksız bır ınsanmıs hayatında goruntu kırlılıgı yapmıs bıle dıyebılırız sımdıye kadar.ama ben esıne takılı kaldım.aramamasının su fb dekı olayla da baglantısı olabılır.sen gecekten ıyı yureklı cesur bır kızsın.uzulmenı ıstemem ama bu cın macerası benım ıcıme sınmıyorrrrrrr
O zaman kadın bela aramış, başka açıklaması yok çünkü. :)Hayır aksine iri yarı ,çirkin bir şey ..Bir de cimri ..Hayatta para koklatmaz ..Diyelim kutu kola 1.5 lira ise şişe kola 2.5 lira ise gider şişe kola alır içer tek başına ..Bardağı da bakkaldan bedavaya getirtmek için kırk takla atar ama demekki farklı meziyetleri var![]()
Ya canım bak bence esın normal zekada olabılır sen ondan fazlaysan sana gore dusum.kalıyordur.cunku salak mısın sorusuna karsı erkeklerın %90ı esının verdıhı cevabı verır.erkekler kadınlar kadar hazır cevap degıldır,bır de kadınlar tarstımaya ıyı programlanmıstır:))))o yuzden erkek cok bılen kadın ıstemeZ genelde.cıdden boyle bak.benım esım de bana kızar bazen 'keske bu kadar bılmeseydın'der.yanı kuzu olcan erkek ne derse onaylayacaksın gıbı.yanı esın sadece kıvrak degıldır bence sana gore..bunun dısında aramalısın kesınlıkle.kıme neye gurur yapıyorsun?ne bılım ya ben olsam basar gıderım acıkca.Sağol kuşum ..Ne düşünüyorsa biliyorum ki paçasına dolanıcak ..
Benim ki biraz uydum akıllı ,pratik zekası yok ..Yani benim için kötü düşünceleri olduğunu düşünmüyorum ama biraz eğitim ve aile farkımız var onunla ..Sanırım psikolojik sorunları da var ..Örneğin normal tartışamazsın ya gardrop kırar ,ya karşında bön bön bakar ,ya diyelim ki sen salak mısın desen sen çok akıllısın ya diyerek zeka içeren !! yanıtlar verir ..Ve ben bişi dicem korkusuyla salak saçma yalan söylüyor .
.
Ona dedim ki 1000 defa ben duyarım ,öğrenirim kötü olur o yüzden sen olmadan söyle ..Yok adamın aklına girmiyor ..
pofffff sen akıllı kadınsın ipek ben napiim aramayım dimi ? Yazmayım da ? Ama diyorum sana onu 32 yaşında olarak algılama beyin daha 17 falan ..Aşağılamak için değil ama maalesef öyle ...![]()
Tencere kapak olmuslardır bence.yoksa aklı basında bır kadının yapacagı sey degıl.O zaman kadın bela aramış, başka açıklaması yok çünkü. :)
ne kadar yüzsüz bir adam bu kaynın senin ööeğğ midem bulandı
rezil yavş.k adam
Ya canım bak bence esın normal zekada olabılır sen ondan fazlaysan sana gore dusum.kalıyordur.cunku salak mısın sorusuna karsı erkeklerın %90ı esının verdıhı cevabı verır.erkekler kadınlar kadar hazır cevap degıldır,bır de kadınlar tarstımaya ıyı programlanmıstır:))))o yuzden erkek cok bılen kadın ıstemeZ genelde.cıdden boyle bak.benım esım de bana kızar bazen 'keske bu kadar bılmeseydın'der.yanı kuzu olcan erkek ne derse onaylayacaksın gıbı.yanı esın sadece kıvrak degıldır bence sana gore..bunun dısında aramalısın kesınlıkle.kıme neye gurur yapıyorsun?ne bılım ya ben olsam basar gıderım acıkca.
Bence de ikisinin hamuru bir, biri evli adamı ayartmış, öteki karısını aldatmış, ne beklersin ki bundan.Tencere kapak olmuslardır bence.yoksa aklı basında bır kadının yapacagı sey degıl.
İçimden aynen dediğin geçiyor ..Ama yapamadı döndü dedittirmek istemiyorum ..Kimse ne yaşadığımı bilmez atıp tutarlar artık ,beceremedi ,o kadar para boşuna gitti zart zurt uğraşamam ..Ama bu da çok sağlıksız oluyor ..Akılsız ,deli ,manyak ta olsa 8 sene var aynı yastığa başkoyulan ve ben alışmışım![]()