Bence uygun ...
gelmedimi canm resimler
Geldi geldi.
Sonradan gördüm ben.
Çok samimi değilmişsiniz zaten.
Bence uygun..
Ama bence 1. gün 2. resimdekileri giy.
2. gün kot olanları giy.
Düğünün 1. gününden çokta spor olma bence.
Düğünde güzel bir elbise giyebilirsin aslında bana göre. Hani çok abiyemsi değil de hanım hanımcık bişeyler.
Resimdekiler de gayet hoş ama çok spor kalmış
Düğüne uygun değil ki bu kıyafetler.Bence kıyafet konusunda bilgili deneyimli birinden fikir alın seçimleriniz uygun gelmedi.Öarşı pazara gider gibi kıyafetler ya da cafeye gider gibi düğünde hanım hanımcık elbise ya da pantalon ise tercihiniz abiyeye kaçar modeller olmalı sizin resimler hiçççççççç olmaz
Düğüne uygun değil ki bu kıyafetler.Bence kıyafet konusunda bilgili deneyimli birinden fikir alın seçimleriniz uygun gelmedi.Öarşı pazara gider gibi kıyafetler ya da cafeye gider gibi düğünde hanım hanımcık elbise ya da pantalon ise tercihiniz abiyeye kaçar modeller olmalı sizin resimler hiçççççççç olmaz
cancazım bence bu kıyafetler ıyı hoşlar normalde ama bence sankı bıraz spormu kalmışlar yınede sen bılırsın ama ayakkabılar cok hosss amannn pek yakın degılız dıyorsun gıy gıtsın ne olacak ama normalde bır dugun ıcın bu kıyafetler sporr
Klasik bir siah ya da tercih ettiğin bir renk pantalon üstüne dökümlü bir bluz ve ince topuklu ayakkabı giyebilirsin.Resim yükleme işinden anlamam ancak bu şekilde yardımcı olabilirim.
2. gün yine iyi uygun duruyor biraz ama 1. gün ne kadar samimi olmasanızda olmaz..
daha şık ama gösterişsiz bişeyler giyinebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?