Kaynımın kız arkadaşının yatıya kalması

Melekkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
80
7
86
Tekirdağ
Kızlarr ben 7 aylık nişanlıyım kısmetse nisan ayında düğünümüz olacak... Nişanlılık hali ara ara kayınvalidemlere gidiyorum birde kaynım var ne zaman gitsem kaynımın kız arkadaşının yatıya kaldığını öğreniyorum her gittiğimde de orada zaten ( bu kız yanlız yaşıyor kaynım da bunu ikide bir alıp eve getiriyor birde kalmaya ben bu durumdan cok rahatsızım kimseye bir şey belli edemiyorum ama içten içe de cok canım sıkılıyor bu duruma ben nişanlıyken orada yatıya kalmıyorum o kız kadar sık gidip gelmiyorum o kız kim oluyor ki daha şimdiden onu evlerine alıyorlar bizim görgümüze geleneğimize aykırı bir durum oldugu için bozuluyorum belkide ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir akıl verin bana lütfenn (((

sizi neden ilgilendiriyor anlamadim..kayninizin özel hayati sizi baglamaz.....

Son düzenleme:

Orası onların evi, onlar rahatsız değil belli ki bu durumdan? Kendi canınızı da onların canını da sıkmayın dillendirip.

Nişanlınız da aynı evde kaldığı için mi canınız sıkılıyor yoksa kaynınızın ve o kızın hayatı sizi ilgilendirmez sanırım . yani nişanlınız bu konuda ne düşünüyor ve kızın hareketleri mi aşırı bu yüzden mi dert ettiniz bu durumu?

Bu sizin karışabileceğiniz ya da karar verebileceğiniz bir durum değil. Ev sahibi olarak k.valideniz bu durumdan şikayetçi değilse siz hiç şikayetçi olamazsınız.

nasıl davransam akıl verin demişsin ama size göre bi durum yok burada zaten
herkes kendi hayatından sorunludur, boşverin siz nişanlınız ile olan ilişkinize bakın

Bence onu o kadar benimsemelerine sıkılmışsınız.
Yani "ben nişanlıyım bunları yapmıyorum o nasıl yapar? " hissiyatı
Ortada gayrı ahlaki bir durum olup olmadığını bilemeyi uzaktan yani..

Bu sizi ilgilendirmez ki?
Yani siz nisanlısınız ama sık gitmediginiz halde onun bu derece rahat olması kendisini ve kayınvalidesi vs. ilgilendiren bir durum. Gelenegimize, görgümüze aykırı demissiniz, ama sanırım sadece sizin icin durum böyle aksi olsaydı kayınvalideniz, kayınpederiniz bu durumdan rahatsızlık duyardı.
Yani bence bosuna canınızı sıkıyorsunuz siz ne yapabilirsiniz ki?
Ayıpsa bu onun ayıbıdır.
Kalkıpta birsey deme veya kızma lüksünüzde yok bana kalırsa.

Son düzenleme:
bende aynen sizin gibi dusunurdum..
tabiiki tutup da kendi eviniz gibi bu kizin ne isi var burda gibisinden seyler demek size dusmez, ama ben kisisel degerlerim acisindan boyle bir durumdan rahatsizlik duyardim.. Onun icin size hak veriyorum..
Ama ne yapabilirsiniz konusuna gelince hic bir fikrim yok cunku esinizin ailenize birsey diyemezsiniz ve size de dusmez su asamada..
Bence bu konuda nisanlinizin fikrini onemseyin,, Onun ne dusundugu onemli..
Ayrica kaynimin kiz arkadasi da olsa, ben nisanlimin evine bu kadar sIk gidemeyip de onun gitmesini hos karsilamazdim.. kiskancim sanirim biraz..

Nişanlın ne diyor bu duruma tatlim

aslında oda birkaç kez rahatsız olduğunu söylemişti bu durumdan...

sizi neden ilgilendiriyor anlamadim..kayninizin özel hayati sizi baglamaz.....

beni kaynımın özel hayatı ilgilendirmiyor ki aralarında nişan yada söz herhangi bir durum yokken nişanlımın kaldığı evde herhangi bir kızın kalışından hoşnut değilim belki ben abartıyorumdur diye konu açtım burada da zaten

Orası onların evi, onlar rahatsız değil belli ki bu durumdan? Kendi canınızı da onların canını da sıkmayın dillendirip.

haklısınız onların evi ben karısmadım karısmam da zaten ama huzursuzluk kaplıyor içimi o kız orada kaldıkca nişanlı yada sözlü olsalar böyle huzursuz olacağımı sanmıyorum

evet sanırım nişanlım da o evde oldugu için dertleniyorum o kız herhangi biriyken o evde kaldığı için... bir nişanlı bir akraba olsa hiç kafama takmazdım kaynımla olan ilişkileri beni hiç ilgilendirmez ve ben oraya gittiğimde kızın yüzü düşüyor bana karsı cok soguk buda beni ona karsı daha tedirgin olmaya sevk ediyor... nişanlımda orada kalmasından rahatsız oldugunu soylemişti ama ailesine birşey söylemiyor sanırım pek derine inmedik bu konuda aslında

Bu sizin karışabileceğiniz ya da karar verebileceğiniz bir durum değil. Ev sahibi olarak k.valideniz bu durumdan şikayetçi değilse siz hiç şikayetçi olamazsınız.

ben karısma yada karar verme gibi bir dert edinmedim ama bir huzursuzluk var içimde...

nasıl davransam akıl verin demişsin ama size göre bi durum yok burada zaten
herkes kendi hayatından sorunludur, boşverin siz nişanlınız ile olan ilişkinize bakın

ben nişanlıyken o eve o kadar alısamazken kızın orada kendi evi gibi davranması bana tuhaf geliyor bilmiyorum sorun bende sanırım :) haklısınız nişanlımla ilişkime bakıyım ben :)

Bence onu o kadar benimsemelerine sıkılmışsınız.
Yani "ben nişanlıyım bunları yapmıyorum o nasıl yapar? " hissiyatı
Ortada gayrı ahlaki bir durum olup olmadığını bilemeyi uzaktan yani..

evet haklısınız aynen bu his içerisindeyim kızın orada benden rahat hareket etmesi kendi evi gibi ben oradayken inadınaymıs gibi muhabbetlerde "ben hergün burada oldugum için biliyorum" gibi konusmalar beni huzursuz ediyor... ben her gittiğimde yüzü beş karış asık oturuyor odadan cıkıyım yada o baska yere gitsin kahkaları ta diğer odaya kadar gelıyor rahatsız ve huzursuz oluyorum... yoksa kaynımla olan ilişkisi beni asla baglamaz allah versin daha mutlu olsunlar

Nisanlini kiskanmissin bence sen bu kizdan . Kizin rahat olmasi seni bu dusunceye itmis olabilir. Ama neticede ev ahalisi memnunsa size diyecek soz kalmiyor.
bence takmayin bu konuyu okadar:)

bende olsam sinir olurdum bu ne saçmalık gitsin evinde kalsın evi barkı yok mu bu kızın ?????????????

Sen kendi duruşunla varolacaksın.
Sen kalıcı olansın bırak istedikleri gibi kahkaha atsınlar mutlu olsunlar evi gibi davransın o evin gelini sensin.
O da o tutumuyla değerlendirecek bundan bir vakit sonra.

evet birşey diyemiyorum bari burda içimi dökiyim dedim zaten haklısınız birtek enim geleneğim göreneğime aykırı bi bana tuhaf gelen bir durum ... nişan söz arada resmi birşey olmadan böyle davranıslar bizde yadırganır iyi gözle bakılmaz belkı onlarda da oyle ama kaynım daha once nişan atmıs bu yüzden bir el üstünde tutma durumu var kıza karsı ben huzursuz oldum kızla aramızda da bir sogukluk var belkide bu yüzden benim nişanıma geldi yüzüme bile bakmadı evde de ben selam verırsem konusuyor benle o derece soguk davranıyor belkı bu davranıslar yuzunden huzursuz oluyorum ama asla kımseye birsey demem sonucta kayınvalıdemlerın evı onlar bilir evlerine kim grip cıkıcak

Bence bu seni ilgilendiren bir durum değil bende kaynanam ile gelinliğimi almaya gittiğimde kaynımın kız arkadaşı evlerine gelirdi ki ta ortaokulda tanışmışlar ne söz ne nişanı vardı bende garipsedim ama çenemi tuttum kaynana bunları ayırmak istemiş ama becerememiş çok sonra bunlar evlendi ,kaynana arkasından hiç hoş konuşmazdı ,en iyisi 3 maymunu oyna!

beni cok iyi anlamıssınız belki yaptığım kıskanclık ama nişanlımı kıskanmıyorum ben evin geliniyken yapmadıgım seylerı bır baskasının yapmasından huzursuz oluyorum tabıkı kayınvalidemin evi oldugu için nişanlım hariç kimseye birşey söylemiyorum nişanlım da bana hak veriyor zaten oda rahatsız o kadar cok orada kalmasından kızın

merhaba melekkiz.. yazılan yazıları değerlendirirken içinde bulunduğun durumu ve inceliklerini bu yazdığın yazı kadarıyla tabiki anlayamayız sadece yazdıkların doğrultusunda yorum katabilyoruz ,şöyle haklısın bende benim nişanlım orada yaşıyorkenn kaynımın kız arkadaşı gelsin kalsın istemem rahatsızlık duyarım ama bu durumda senin yapabileceğin hiçbirşey yok bu kayınvalidenin halledebilecği mesele.eğer kayınvaliden o kıza karşı hoşgörülüyse seninde bu rahatsızlığını dile getirdiğinde hoşgörüyle karşılıyacaktır ..uslubüyle söylemek gerek tabi.kaynını bir özel hayat özgürlüğü var evet ama bu u özgürlük başkalrını ve ilişkilere sorun yaşatabilecek durumdada olmamalı .bizim de yaşam standartlarımız böyle ne yaapalım :)

Son düzenleme:
Nisanlini kiskanmissin bence sen bu kizdan . Kizin rahat olmasi seni bu dusunceye itmis olabilir. Ama neticede ev ahalisi memnunsa size diyecek soz kalmiyor.
bence takmayin bu konuyu okadar:)

nişanlımı kıskanmıyorum da ben nişanlıyken o kadar rahat olamazken onun o kadar rahat davranması canımı sıkıyor kendimi dıslanmıs yabancılastırılmıs hissediyorum huzursuz oluyorum

o zaman sorun yok. cunku bu konuda onemli olan nisanlinizin ne dusunduguydu.. esinizin ailesine, evine karisamazsiniz.. ne diyeceksiniz ki.. sen kimsin derler adama.. onun icin nisanlinizda sizin kafadaysa bir sorun olmaz diye dusunuyorum.. evlendikten sonra kendi evinizde, kendi istediginiz gibi yasarsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…