Kızlarr ben 7 aylık nişanlıyım kısmetse nisan ayında düğünümüz olacak... Nişanlılık hali ara ara kayınvalidemlere gidiyorum birde kaynım var ne zaman gitsem kaynımın kız arkadaşının yatıya kaldığını öğreniyorum her gittiğimde de orada zaten( bu kız yanlız yaşıyor kaynım da bunu ikide bir alıp eve getiriyor birde kalmaya ben bu durumdan cok rahatsızım kimseye bir şey belli edemiyorum ama içten içe de cok canım sıkılıyor bu duruma ben nişanlıyken orada yatıya kalmıyorum o kız kadar sık gidip gelmiyorum o kız kim oluyor ki daha şimdiden onu evlerine alıyorlar bizim görgümüze geleneğimize aykırı bir durum oldugu için bozuluyorum belkide ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir akıl verin bana lütfenn (((
Kızlarr ben 7 aylık nişanlıyım kısmetse nisan ayında düğünümüz olacak... Nişanlılık hali ara ara kayınvalidemlere gidiyorum birde kaynım var ne zaman gitsem kaynımın kız arkadaşının yatıya kaldığını öğreniyorum her gittiğimde de orada zaten( bu kız yanlız yaşıyor kaynım da bunu ikide bir alıp eve getiriyor birde kalmaya ben bu durumdan cok rahatsızım kimseye bir şey belli edemiyorum ama içten içe de cok canım sıkılıyor bu duruma ben nişanlıyken orada yatıya kalmıyorum o kız kadar sık gidip gelmiyorum o kız kim oluyor ki daha şimdiden onu evlerine alıyorlar bizim görgümüze geleneğimize aykırı bir durum oldugu için bozuluyorum belkide ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir akıl verin bana lütfenn (((
Nişanlın ne diyor bu duruma tatlim
sizi neden ilgilendiriyor anlamadim..kayninizin özel hayati sizi baglamaz.....
Orası onların evi, onlar rahatsız değil belli ki bu durumdan? Kendi canınızı da onların canını da sıkmayın dillendirip.
Nişanlınız da aynı evde kaldığı için mi canınız sıkılıyor yoksa kaynınızın ve o kızın hayatı sizi ilgilendirmez sanırım . yani nişanlınız bu konuda ne düşünüyor ve kızın hareketleri mi aşırı bu yüzden mi dert ettiniz bu durumu?
Bu sizin karışabileceğiniz ya da karar verebileceğiniz bir durum değil. Ev sahibi olarak k.valideniz bu durumdan şikayetçi değilse siz hiç şikayetçi olamazsınız.
nasıl davransam akıl verin demişsin ama size göre bi durum yok burada zaten
herkes kendi hayatından sorunludur, boşverin siz nişanlınız ile olan ilişkinize bakın
Bence onu o kadar benimsemelerine sıkılmışsınız.
Yani "ben nişanlıyım bunları yapmıyorum o nasıl yapar? " hissiyatı
Ortada gayrı ahlaki bir durum olup olmadığını bilemeyi uzaktan yani..
kızlarr ben 7 aylık nişanlıyım kısmetse nisan ayında düğünümüz olacak... Nişanlılık hali ara ara kayınvalidemlere gidiyorum birde kaynım var ne zaman gitsem kaynımın kız arkadaşının yatıya kaldığını öğreniyorum her gittiğimde de orada zaten( bu kız yanlız yaşıyor kaynım da bunu ikide bir alıp eve getiriyor birde kalmaya ben bu durumdan cok rahatsızım kimseye bir şey belli edemiyorum ama içten içe de cok canım sıkılıyor bu duruma ben nişanlıyken orada yatıya kalmıyorum o kız kadar sık gidip gelmiyorum o kız kim oluyor ki daha şimdiden onu evlerine alıyorlar bizim görgümüze geleneğimize aykırı bir durum oldugu için bozuluyorum belkide ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir akıl verin bana lütfenn (((
aslında oda birkaç kez rahatsız olduğunu söylemişti bu durumdan...
evet haklısınız aynen bu his içerisindeyim kızın orada benden rahat hareket etmesi kendi evi gibi ben oradayken inadınaymıs gibi muhabbetlerde "ben hergün burada oldugum için biliyorum" gibi konusmalar beni huzursuz ediyor... ben her gittiğimde yüzü beş karış asık oturuyor odadan cıkıyım yada o baska yere gitsin kahkaları ta diğer odaya kadar gelıyor rahatsız ve huzursuz oluyorum... yoksa kaynımla olan ilişkisi beni asla baglamaz allah versin daha mutlu olsunlar
Bu sizi ilgilendirmez ki?
Yani siz nisanlısınız ama sık gitmediginiz halde onun bu derece rahat olması kendisini ve kayınvalidesi vs. ilgilendiren bir durum. Gelenegimize, görgümüze aykırı demissiniz, ama sanırım sadece sizin icin durum böyle aksi olsaydı kayınvalideniz, kayınpederiniz bu durumdan rahatsızlık duyardı.
Yani bence bosuna canınızı sıkıyorsunuz siz ne yapabilirsiniz ki?
Ayıpsa bu onun ayıbıdır.
Kalkıpta birsey deme veya kızma lüksünüzde yok bana kalırsa.
bende aynen sizin gibi dusunurdum..
tabiiki tutup da kendi eviniz gibi bu kizin ne isi var burda gibisinden seyler demek size dusmez, ama ben kisisel degerlerim acisindan boyle bir durumdan rahatsizlik duyardim.. Onun icin size hak veriyorum..
Ama ne yapabilirsiniz konusuna gelince hic bir fikrim yok cunku esinizin ailenize birsey diyemezsiniz ve size de dusmez su asamada..
Bence bu konuda nisanlinizin fikrini onemseyin,, Onun ne dusundugu onemli..
Ayrica kaynimin kiz arkadasi da olsa, ben nisanlimin evine bu kadar sIk gidemeyip de onun gitmesini hos karsilamazdim.. kiskancim sanirim biraz..
Nisanlini kiskanmissin bence sen bu kizdan . Kizin rahat olmasi seni bu dusunceye itmis olabilir. Ama neticede ev ahalisi memnunsa size diyecek soz kalmiyor.
bence takmayin bu konuyu okadar:)
beni cok iyi anlamıssınız belki yaptığım kıskanclık ama nişanlımı kıskanmıyorum ben evin geliniyken yapmadıgım seylerı bır baskasının yapmasından huzursuz oluyorum tabıkı kayınvalidemin evi oldugu için nişanlım hariç kimseye birşey söylemiyorum nişanlım da bana hak veriyor zaten oda rahatsız o kadar cok orada kalmasından kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?