bende böyle düşümüyorum işte tamam yanlız yasıyor bilmem ne ama kendi anasının babasının sahıp cıkmadıgı bir kıza benim kayınvalıdelerım nıye bu kadar sahıp cıkıyor anlayamıyorum
ben istediğim zaman gidebiliyorum sadece yatıya kalmıyorum kalamazmıyım kalırım yalan atarım bilmem ne yaparım kalırım ama bana ters bu yuzden yapmam ama su konuda haklısın karısmaya hakkım yok huzursuzum ve düşüncelerinizi ögrenmak istedim sacmalıyorsam da akıl verın kı yapmıyım istedim
Kendi anasının babasının sahip çıkmadığını nereden çıkardın ki?
Cok acik degil mi? Senin annen baban haftanin 3-4 gunu sevgilinin evinde kalmana izin verir mi? Neyse.
Bu durum acikcasi beni de rahatsiz ederdi. Bir de surat yapmasi hic cekilmez, sanirim kiskaniyor. Ustelik kaynana ile daha samimi olduguna gore arkadan lafini da ediyordur. Bu tipleri ben tehlikeli buluyorum. Neyse, sabret, surda uc ay kadar birsey kalmis nikaha, nisanlini da bos birakma bence bu arada. Evin icinde akraba olmayan bir kiz, pek tekin degil.
Kızın kayınvalidenizde kaldığından ailesinin büyük ihtimalle haberi yoktur.Bu yüzden bence ailesine laf söylemek günahları almak olur.
Kız orda üni okuyor galiba,kimbilir ailesi hangi şehirde.
Biz türk kadınlarının özelliği bu zaten bizden daha rahat birini görüp hemen tedirgin oluruz.Ayıplarız,eleştiririz.Sadece biz ahlaklıyız,edepliyiz onlar cıss onlar kaka.
Nerden biliyoruz o kızın aslında en doğrusunu yapmadığını.Kız belki gidiyor bakıyor değerlendiriyor tartıyor.Öyle bilmeden hanım hanımcık oturmalarla insanların gercek yüzünü göremeyecegi bildiği için içlerine girmek istiyor.evlencegi adamın ev halini görmek istiyor.Belki kız sizden bizden daha akıllı davranıyor.Bundan kim nasıl emin olabilir ki...
Ayrıca belki nişanlının ailesinin kanı ısındı,sevdiler kızı.Yoksa kolay mı öyle zırt pırt gelip kalmak üstelik evde baska bir genc erkek(nişanlın) varken...
Bence bu kadar ahlak bekçiliğine soyunmamalıyız.Sonuçta hepimizin zaman zaman eşiyle,eşinin ailesiyle sorunları oluyor.Başkalarına laf söylecebilcek mükkemmel değiliz.
Kızın kayınvalidenizde kaldığından ailesinin büyük ihtimalle haberi yoktur.Bu yüzden bence ailesine laf söylemek günahları almak olur.
Kız orda üni okuyor galiba,kimbilir ailesi hangi şehirde.
Biz türk kadınlarının özelliği bu zaten bizden daha rahat birini görüp hemen tedirgin oluruz.Ayıplarız,eleştiririz.Sadece biz ahlaklıyız,edepliyiz onlar cıss onlar kaka.
Nerden biliyoruz o kızın aslında en doğrusunu yapmadığını.Kız belki gidiyor bakıyor değerlendiriyor tartıyor.Öyle bilmeden hanım hanımcık oturmalarla insanların gercek yüzünü göremeyecegi bildiği için içlerine girmek istiyor.evlencegi adamın ev halini görmek istiyor.Belki kız sizden bizden daha akıllı davranıyor.Bundan kim nasıl emin olabilir ki...
Ayrıca belki nişanlının ailesinin kanı ısındı,sevdiler kızı.Yoksa kolay mı öyle zırt pırt gelip kalmak üstelik evde baska bir genc erkek(nişanlın) varken...
Bence bu kadar ahlak bekçiliğine soyunmamalıyız.Sonuçta hepimizin zaman zaman eşiyle,eşinin ailesiyle sorunları oluyor.Başkalarına laf söylecebilcek mükkemmel değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?