bende olsam sinir olurdum bu ne saçmalık gitsin evinde kalsın evi barkı yok mu bu kızın ?????????????
nişanlımı kıskanmıyorum da ben nişanlıyken o kadar rahat olamazken onun o kadar rahat davranması canımı sıkıyor kendimi dıslanmıs yabancılastırılmıs hissediyorum huzursuz oluyorum
Sen kendi duruşunla varolacaksın.
Sen kalıcı olansın bırak istedikleri gibi kahkaha atsınlar mutlu olsunlar evi gibi davransın o evin gelini sensin.
O da o tutumuyla değerlendirecek bundan bir vakit sonra.
Bence bu seni ilgilendiren bir durum değil bende kaynanam ile gelinliğimi almaya gittiğimde kaynımın kız arkadaşı evlerine gelirdi ki ta ortaokulda tanışmışlar ne söz ne nişanı vardı bende garipsedim ama çenemi tuttum kaynana bunları ayırmak istemiş ama becerememiş çok sonra bunlar evlendi ,kaynana arkasından hiç hoş konuşmazdı ,en iyisi 3 maymunu oyna!
bende böyle düşümüyorum işte tamam yanlız yasıyor bilmem ne ama kendi anasının babasının sahıp cıkmadıgı bir kıza benim kayınvalıdelerım nıye bu kadar sahıp cıkıyor anlayamıyorum
Belki de kızı gerçekten çok sevdiği için sahip çıkıyor.
Şu yorumuna sinir oldum kusura bakma.
Haklılık payın varsada şu yorumun çok yanlış
evet birşey diyemiyorum bari burda içimi dökiyim dedim zaten haklısınız birtek enim geleneğim göreneğime aykırı bi bana tuhaf gelen bir durum ... nişan söz arada resmi birşey olmadan böyle davranıslar bizde yadırganır iyi gözle bakılmaz belkı onlarda da oyle ama kaynım daha once nişan atmıs bu yüzden bir el üstünde tutma durumu var kıza karsı ben huzursuz oldum kızla aramızda da bir sogukluk var belkide bu yüzden benim nişanıma geldi yüzüme bile bakmadı evde de ben selam verırsem konusuyor benle o derece soguk davranıyor belkı bu davranıslar yuzunden huzursuz oluyorum ama asla kımseye birsey demem sonucta kayınvalıdemlerın evı onlar bilir evlerine kim grip cıkıcak
haklı olabilirsin yanlıs düşünüyorum bu konuda sanırım
sen kızın sen gidemezken onun gidebiliyor olmasını kıskanıyorsun
bişi demeye hakkın yok bence senin evin değil bişi değil
hım demek eltı kavgaları boyle başlıyor ..
Daha resmıyet olmadan kaynınızın sevgılısını bu kadar içlerine alıp benımsemelerı sızın kıskanmanıza neden olmuş..
Rahatsızlıgınız bundan bence
Tavırları konusunda haklı olabilirsin belki de seni kıskanıyordur sen mesafeli ol merhaba de gec istedigi kadar gülsün..
Yanlış düşünüyorsun anne babası sahip çıkmıyorsa kayınvaliden de mi kötü davranmalı.
Kızı gerçekten çok seviyor , evde olmasından da memnun demek ki.
kaynım birkez nişan atmıs yine işi bozulucak diye cok korkuyorlar zaten bu yüzden ses cıkarmamaları yoksa kayınvalideminde ona bazı zamanlar kızdıgını hissettiğim oldu ters bir kız biraz
sizi neden ilgilendiriyor anlamadim..kayninizin özel hayati sizi baglamaz.....
o senınle konusmuyorsa sen onla hıc konusma senın ıs cıddıyete bınmıs dıye bence oda senı kıskanıyor ve ondan boyle davranıyor...ıcını ferah tut ve kımseye bırsey soyleme kız zaten cınsmıs bellı smdı bırsey deyıp dıkkatı ustune cekersen snra gercek bı sorununuz oldgnda esın ble ınanmaz herseyı buyutuyorsun der sana akıllı davran
nişanlımı kıskanmıyorum da ben nişanlıyken o kadar rahat olamazken onun o kadar rahat davranması canımı sıkıyor kendimi dıslanmıs yabancılastırılmıs hissediyorum huzursuz oluyorum
Belki de kızı gerçekten çok sevdiği için sahip çıkıyor.
Şu yorumuna sinir oldum kusura bakma.
Haklılık payın varsada şu yorumun çok yanlış
Kaç senedir içlerin de kız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?