Kaynımın kız arkadaşının yatıya kalması

bende olsam sinir olurdum bu ne saçmalık gitsin evinde kalsın evi barkı yok mu bu kızın ?????????????

bende böyle düşümüyorum işte tamam yanlız yasıyor bilmem ne ama kendi anasının babasının sahıp cıkmadıgı bir kıza benim kayınvalıdelerım nıye bu kadar sahıp cıkıyor anlayamıyorum

nişanlımı kıskanmıyorum da ben nişanlıyken o kadar rahat olamazken onun o kadar rahat davranması canımı sıkıyor kendimi dıslanmıs yabancılastırılmıs hissediyorum huzursuz oluyorum

sen kızın sen gidemezken onun gidebiliyor olmasını kıskanıyorsun
bişi demeye hakkın yok bence senin evin değil bişi değil

hım demek eltı kavgaları boyle başlıyor ..
Daha resmıyet olmadan kaynınızın sevgılısını bu kadar içlerine alıp benımsemelerı sızın kıskanmanıza neden olmuş..
Rahatsızlıgınız bundan bence

gelsin gitsin onada bozulmam inan benim canımı sıkan haftanın 3 4 günü yatıya kalıyor olması daha gelin olmadıgı evde ve rahat tavırları kendi evi gibi ben yabancı gibi kalıyorum o evde :))

Belki de kızı gerçekten çok sevdiği için sahip çıkıyor.
Şu yorumuna sinir oldum kusura bakma.
Haklılık payın varsada şu yorumun çok yanlış

Son düzenleyen: Moderatör:

Tavırları konusunda haklı olabilirsin belki de seni kıskanıyordur sen mesafeli ol merhaba de gec istedigi kadar gülsün..

sen kızın sen gidemezken onun gidebiliyor olmasını kıskanıyorsun
bişi demeye hakkın yok bence senin evin değil bişi değil

ben istediğim zaman gidebiliyorum sadece yatıya kalmıyorum kalamazmıyım kalırım yalan atarım bilmem ne yaparım kalırım ama bana ters bu yuzden yapmam ama su konuda haklısın karısmaya hakkım yok huzursuzum ve düşüncelerinizi ögrenmak istedim sacmalıyorsam da akıl verın kı yapmıyım istedim

o senınle konusmuyorsa sen onla hıc konusma senın ıs cıddıyete bınmıs dıye bence oda senı kıskanıyor ve ondan boyle davranıyor...ıcını ferah tut ve kımseye bırsey soyleme kız zaten cınsmıs bellı smdı bırsey deyıp dıkkatı ustune cekersen snra gercek bı sorununuz oldgnda esın ble ınanmaz herseyı buyutuyorsun der sana akıllı davran

ben asla elti kavgasına gerek duymam abım 20 senelık evlı yengeme bırkez ne kırıcı bir davranısım nede sözüm olmustur her zaman yengemde soyler zaten ama o kızda benı sinirlendirmek için alttan alttan iğneliyor belkide huzursuz olmam bu yüzden

Tavırları konusunda haklı olabilirsin belki de seni kıskanıyordur sen mesafeli ol merhaba de gec istedigi kadar gülsün..

zaten hep oyle davranıyorum hiç ona karsı aksı bir davranıs sergılemedım güler yüzlü davranıyorum belli etmiyorum ona bile du düşüncelerimi ben yanlıs yapıyorumdur diye yanlıs anlıyorumdur dıye huzursuzluk olmasın diyee...

Yanlış düşünüyorsun anne babası sahip çıkmıyorsa kayınvaliden de mi kötü davranmalı.
Kızı gerçekten çok seviyor , evde olmasından da memnun demek ki.

kaynım birkez nişan atmıs yine işi bozulucak diye cok korkuyorlar zaten bu yüzden ses cıkarmamaları yoksa kayınvalideminde ona bazı zamanlar kızdıgını hissettiğim oldu ters bir kız biraz

haklısın zaten ben oyle susup oturucak bırı degılım huzursuzsam bır konuda gıdıp soylerım ama tatsızlık cıkmasın dıye ben sacmalıyorumdur dıye kımseye bırsey soylemıyorum

nişanlımı kıskanmıyorum da ben nişanlıyken o kadar rahat olamazken onun o kadar rahat davranması canımı sıkıyor kendimi dıslanmıs yabancılastırılmıs hissediyorum huzursuz oluyorum

sana bisi diyim mi ? Oyle kizlar genelde gidici oluyor .. Annesi babasi birsey demiyosa bile , bence iyi dusunmezler kiz hakkinda, orda kjaliyorsa muhtemel beraber uyuyolardir.
sizin yeriniz ayridir, her daim ole olacktr

Belki de kızı gerçekten çok sevdiği için sahip çıkıyor.
Şu yorumuna sinir oldum kusura bakma.
Haklılık payın varsada şu yorumun çok yanlış

vallahi kaynanada sıcak davranırdı ama evlendikten sonra değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…