• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın patavatsızlığı

Eee kaynın evlenmese evi b.k mu götürecek? Kim yapacak işleri? Ben anlattiklarindan bunu anlıyorum :işsiz:

Bayburtlu diye demiştir bence. Ezdirmez kendini Bayburtlular..iyi, has insanlardır.. Ne kadar Bayburtlu tanıdımsa hepsini De çok sevdim.. Siz de seversiniz umarım..

Bu benim ilk aile sorunumu paylaştığım konu inşallah devamı gelmez.

Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem

Iyi de kiz yeni gelin veya eski gelin hic farketmez kimseye hizmet etmek zorunda degil ki. Siz hizmetciligi cok kabullenmissiniz uzgunum ama siz boylesiniz diye o da boyle olmak zorunda degil. Sessiz sakin de degilsiniz ayrica. tanimadiginiz bir kadina isleri yikmaya ve sıyrılmaya calisan bir kadinsiniz.

siz kaynınızın agzına lafı vermıssınız. nedir canım buyuk gelin kucuk gelin muhabbetleri yapmayın böyle seyler saka yollu bile yapmıs olsanız karsı taraf boyle anlamaz.kusura bakmayında kaynınızda ayrı bir cahil bu konulardan polemiğe girmesi falan... boş işler yani allah başşka dert versin sizi onlar evlenince zorlu günler beklıyo gibi

Cok gereksiz bir muhabbet
İlk gelinler yeni gelin gelince niye böyle triplere girerler bilmem, siz işinize bakın o da gelince işine bakar, herkesin yeri ayrı anlayin artık bunu korkmayin pabucunuz dama atılmaz :KK5:

Back
X