Bu benim ilk aile sorunumu paylaştığım konu inşallah devamı gelmez.
Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem