- Konu Sahibi Prensesim_geliyor
-
Tamam çaresizliğinizi, ona mahkum oluşunuzu bir noktada anlayabilirim
Kaldı ki zaten çalışıyorsunuz en azından maddi olarak ona muhtaç değilsiniz
hadi diyelim yalnız kalmaktan korkuyor, aile faktörü falan filan su götürür BELKİ
Ammaaaaaa hala kocam , sevdiğim falan filan Allah aşkına noluyo yaaa hakkaten nasıl bir sevgi bu?
Ay bu heriflerde ne şans var böyle pesssssss
derin kiz kancayi takti kocama birakmadi pesini bi turlu kaynimla beraberken bile bi samimiyet bi samimiyet catliyodum ama kocama toz konduramiyordum kocam erkekti yapti o kadin beni gormedimi
elimden su icmedi yemegimi yhemedimi o nasil yapti
derin kiz kancayi takti kocama birakmadi pesini bi turlu kaynimla beraberken bile bi samimiyet bi samimiyet catliyodum ama kocama toz konduramiyordum kocam erkekti yapti o kadin beni gormedimi
19dum daha onu sevmistim ailem istemedi vermedi yasi buyuk diye
15 yas buyuk benden zaten onunla evlenmeseydim amcaminogluna vereceklerdi
19dum daha onu sevmistim ailem istemedi vermedi yasi buyuk diye
15 yas buyuk benden zaten onunla evlenmeseydim amcaminogluna vereceklerdi
Banyoda yakalıyorsunuz ama inkar ediyor, etse ne olur etmese ne.
Ve kaynınız bu kişiyle mi sözlenecek.
Hem kendi hayatınız hem de kaynınızın hayatı yanıyor bu durumda.
Eğer kaynınız da bu kişiyle sözlenecek ise, eşinizin size yaptığının yanında kardeşine yaptığına ne demeli, hepinize ş..... yapıyor yani.
Kardeşine en son laf söyletecek abiye ne olmuş öyle.
Kusura bakmayın ama çok karaktersiz bir eşiniz var ve 10 tane çocuğunuz da olsa, bu karaktersiz adamla nasıl yaşayacaksınız, size de çocuğunuza da yazık, çocuk babayla büyümeli de karakterli bir babayla büyümeli, böyle bir baba çocuğa birşey katmaz ki.
Bu arada konu başlığınız, kaynımın sevgilisi perişan etti bizi, olmamalıymış, sizi perişan eden biri varsa oda eşiniz, eşiniz size sadık kalmamış, kendi eviniz de hem de.
daisi nereye gidiyim soylermisin kocam inkar ediyor yok oyle sey iftira atiyorlar diyor
mesajlari gosteriyorum silip eski mesajlar diyor
bende biliyorum gitmesini ama neree gidiyim ailem kabult etmez orasi kesin
maasimi esim aliyor benim yerime ben onu terketmek icin sevmedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?