kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

Bunca konu okudum bunca yorum yazdım hepsinde ılımlı olmaya çalıştım ama bu konu -eğer gerçekse-
mide bulandırıcı.
Bi adam karısına nasıl köle gibi davranır nasıl küfür eder nasıl bu şekilde aldatır bu ne biçim bi aile ilişkisi.
Bir ay önceye kadar her şey normaldi diyorsunuz ama kaynananızdan çektiğinizi ezilip horlandığınızı küfür edildiğinizi anlatıyorsunuz bu mu normallik?Nasıl tahammül edebiliyorsunuz nasıl dayandınız?
1 ay önce kocanızı bastınız uzun olaylardan sonra affettiniz 15 gündür hala o kadınla görüşüyor demekki 15 günde affedebildiniz, hala sevdiğim adam diyorsunuz mideniz nasıl kaldırıp sevgi hissedebiliyorsunuz?
Üstünüze çok gelmek istemem ama sizin yerinizde biri şu an ya o evi terk etmiş olmalıydı ya da hala orda kalmak zorundaysa sanırım sürekli kusma halinde olurdu kendinizi kurtarmanızı diliyorum

derin kiz kancayi takti kocama birakmadi pesini bi turlu kaynimla beraberken bile bi samimiyet bi samimiyet catliyodum ama kocama toz konduramiyordum kocam erkekti yapti o kadin beni gormedimi
elimden su icmedi yemegimi yhemedimi o nasil yapti

ne yorum yapılabilir ki bu konuya kocan kardeşinin sevgilisyle onu geç seni aldatıyor sen bunu biliyorsun oda senin bildigini biliyor ama hala aynı evdesinz ve hala kocam diyebiliyorsun. yerinde olsam bir dk durmam bn o evde bu nasıl bi igrençliktir ya:S
bebegim babasız büyümesin diyosun ama eger bebegin o adama baba diyecekse hiç demesin daha iyi Ailenn olaylardan haberi var mı bilmiyorum ama olsaydı seni bu konuda yalnız bırakmazlar. hemen olanbiteni ailene anlat ve o evden cık git ne yapabilrki sana mahkemeye gitsen sen haklı cıkarsın her durumda sahitlerinde varmıs işte. bu kadar göz yumma arkadasım bu işe gözünü seveyim. git ayrıl odan hiç bişe yapamaz sana ne yapabilrki her durumda suclu o
şoklardayım durma bnce o evde daha fazla

bu sevgi değil, bağımlılık arkadaş eşine ölesiye bağımlı yoksa kimse böyle birşeyi gururuna yediremez zaten

derin kiz kancayi takti kocama birakmadi pesini bi turlu kaynimla beraberken bile bi samimiyet bi samimiyet catliyodum ama kocama toz konduramiyordum kocam erkekti yapti o kadin beni gormedimi

ne diyeceğimi bilemedim.. ne kadarlık hamilesin..

Tatlım ben şu an senin mantıklı düşünemediğini düşünüyorum.
Edeceğim laflar var lakin gebesin.. Kırılacaksın o yüzden susmam en iyisi olacak.
O kadın hayat kadını dahi olabilir,ama koca senin kocan ..
Kabahatli kocan ,aç gözünü vur tekmeyi..
vallahi orta yerimden çatlamak üzereyim savunmaların üzerine.
sus derinss sus

Banyoda yakalıyorsunuz ama inkar ediyor, etse ne olur etmese ne.
Ve kaynınız bu kişiyle mi sözlenecek.
Hem kendi hayatınız hem de kaynınızın hayatı yanıyor bu durumda.
Eğer kaynınız da bu kişiyle sözlenecek ise, eşinizin size yaptığının yanında kardeşine yaptığına ne demeli, hepinize ş..... yapıyor yani.
Kardeşine en son laf söyletecek abiye ne olmuş öyle.
Kusura bakmayın ama çok karaktersiz bir eşiniz var ve 10 tane çocuğunuz da olsa, bu karaktersiz adamla nasıl yaşayacaksınız, size de çocuğunuza da yazık, çocuk babayla büyümeli de karakterli bir babayla büyümeli, böyle bir baba çocuğa birşey katmaz ki.
Bu arada konu başlığınız, kaynımın sevgilisi perişan etti bizi, olmamalıymış, sizi perişan eden biri varsa oda eşiniz, eşiniz size sadık kalmamış, kendi eviniz de hem de.

kızlar biri bana tüm bunların bir şaka olduğunu söylesin..

eşinden hakaret yiyen, buna rağmen hamile haliyle temizlik işi yapıp hem evin geçimini sağlayan, hem de eşine her türlü hizmet eden bir kadının, eşi ve ailesi tarafından hor görülmesini sindirmesi,

eşini kaynının sevgiliyle banyoda bastıktan sonra affetmesi,

affetmekle kalmayıp bu adamın kendisine sarılmadığından yakınması,

bu adama, erkektir yapar da, o kadın nasıl yaptı demesi (benim kocam bana bunu nasıl yapar demiyor da elalemin kadınından kendisine şefkat göstermesini bekliyor)

hala o kadınla görüşen kocasını, kadından kurtarmak istemesi..

şaka olsun lütfen

bunu da mı okuyacaktım burda?
çocuğunu düşünüyorsan boşan arkadaşım, çek git. kadın sığınma evine bile gitsen daha mutlu olursun.allahaşkına boşanmaktan bu kadar korkmayın, boşanmak eşini banyoda başka bi kadınla yakalamaktan daha fazla acıtmaz seni. kendine de bebeğine yazık ediyorsun,adam keyfinde. derhal aldatmayı ispat edecek bi delil elde et ve bi avukat bul. burda sana yardımcı olabilecek yol gösterebilecek çok insan var,ama tabi boşanıcam ben bu iğrençlikle yaşayamam diye karar verebilirsen

Yanlız mesajda öyle yazmıyor..
Kaynım sözlenmeye gitti diyor..
Kaynından ayrıldıktan sonra, konu sahibinin eşine sarmıs!

daisi nereye gidiyim soylermisin kocam inkar ediyor yok oyle sey iftira atiyorlar diyor
mesajlari gosteriyorum silip eski mesajlar diyor
bende biliyorum gitmesini ama neree gidiyim ailem kabult etmez orasi kesin
maasimi esim aliyor benim yerime ben onu terketmek icin sevmedim ki

malesef gerçek örneklerini gördüm, ben çocukken temizliğe yardıma gelen bi kadın vardı. d.bakırdaydık o zaman. her geldiğinde vücudunun %50 si mor gelirdi, dayaktan. kocası 13 yaşında bi kuma getirmişti eve. resmi nikahı bile yoktu. kadın temizliğe gider adam onun parasıyla keyif yapardı. o kadının tek hayali vardı o zamanlar oğlunu büyütüp babasını öldürtmek. sonrasında naptı bilmiyorum, taşındık başka bi ile.

Canım ailene bunu anlatsan hala da mı kabul etmeyecekler hiç mi bi kimse yok etrafında? Profilinde lise mezunu yazıyor doğru değil mi o?

Kocanızın yaptığına değil de, kadının yaptığına mı üzülüyorsunuz.
Kocam erkekti yaptı diye düşünüyorsunuz, o zaman kocanız erkekti yaptı diyip, sorun etmeyeceksiniz.
Sizi kocanız hamile halinizle düşünmüyorsa, elin kadını neden düşünsün.
Ayrıca eşiniz sizden özür de dilemiyor, hata yaptığını da kabul etmiyor anlaşılan, siz den af dileyen biri de yok karşınızda, neyini affedeceksiniz.
Gerçi siz eşinizden çok karşıdaki kadını düşünüyorsunuz, eşinizin affedilecek bir durumuda yok ya, o zaten erkek yaptı, yapması da haktı !
Ağır olacak ama bu mantıkta ki herkes aldatılmayı kendi hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…