kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

Cnm benim kardeşinin sevgilisine böyle yapan insandan herşey beklenir...Tamam olmuş hamilesin amenna ama kendini ve gururunu bu kadar ayaklar altına aldırma...Biran önce kendini ve doğacak bebeğini kurtar o iğrençliklerdenn...

nasıl karşı koyamamış kadını eve kim almış o zaman hadı telefonda konuşurken yakalasan neyse de uyan yanıı banyoda yakaladım dıyosun, ben bıle eşimle banyoya girene kadar neler yaşadım ! onlar oraya kadar gelmişler hiç vazgeçer mi!!!

hangimizin bir eli yağda bir eli baldaki . .hangimizin hayatı güllük gülistanlık . . Peki ya mecburmu ayrıldıktan sonra yeniden evlenmeye . .Çıkmasın karşısına birisi . . çocuğuyla yaşayamazmı . . Ayrıca eşi hatayı yapmış bi kere duşta yakalanmış .Ya sonraki mesajlar yada tekrar görüşmeleri . .Bunlar hata değilmi

ya bütün yorumları okuyorum benm ders clısmam gerekyor suan sınava hazırlanıyorum ama sinrden bırakamıyorum konuyu.
Arkadasımn bak sana bosan diyoruz kabul etmesler beni diyosun kabul etmiyoslr ve sende bosanamıyorsan yapacak hiç bişeyn kalmıyr.
Kocan senn paranla bnyoda fantazi yapsın sende bak ne denilebir ki baska?
Kusura bakma belki agır konusuyorum ama senin suan mantıklı düşündügünü düsünmüyorum hamilesin cok hassassın.. Daha cok sey söyleyebilrdm inan sana ama hamilelgnden dolayı bişe demeye gönlm razı olmuyr. Boşanmıyorsan kocan seni aldatrken oturp onun sana dönmesini bklemenden baska caren yok.
Suan yapabilecegin en mantıklı iş gercekten güvendign ve sana yardım edebilecegine inandıgın birine olayı anlatıp bi avukat bulmanız!!

Ben erkeklerin tecavüze uğrabildiklerini kk'ya gelince öğrendim.
Ne çok kocası tecavüze uğrayan kadın var meclis bunu da görmezden gelmemeli bence..

ben utaniyorum sadece uykum yok yemem icmem yok artik dusun dusun ne yapacagimi sasirdim konduramadim bir kere bir kabus yasandi dedim toparla kendini yavrun icin dedim ama olmuyor gunlerce yarim yamalik uyuyorum daha duzgun ancak bu kadar yazabiliyorum
derdimi anlatmak icin belki bi allahin kulu anlar diye umit edip icimi dokmeye calistim
utancimdan gozu kapali yaziyorum kendi yazdiklarimdan utaniyorum

amann Allahım
bu nasıl bir koca
bu nasıl bir iğrençliktir böyle.
offfff içim daraldı..

bence bu kadın kaynının sevgılısı falan değil.
bunlar oturuup konuşmuş plan yapmışlar.
kadın resmen ince doğranmış taze kaşarmış.
bunlar bi sen ye bi ben yiyeyim benım sevgılım diye getırelım evde rahat edelim,
kullanalım demişler...

arkana bıle bakma git annenin evine doğur bebeğini.. hayatını kur.
hep şüpheyle hayat geçmez.
nasıl dokunacaksın bır daha o herife.

peki yakaladığında bişey dedimi o anda naptın şimdi nerdesın?

İyi de eşi zaten karısının gitmeyeceğini biliyor, neler yapmış sesi çıkmamış kadının umutsuz olmak istemem ama böyle devam eder bu..Bebeğini umarım koruyabilirsin bu insanlardan. Bu insan dediğimiz de babası. Allah yardımcın olsun sanırım annenin yaşadığı hayatın devamını yaşayacaksın

konu sahibide ayni hatayi yapsin bakalim esi ona ikinci bir sans verecekmi yoksa micina tekmeyimi basacak

konu sahibinin imkani yoktur gidecek yeri yoktur onu anlarim ama karisinin yatagina kardesinin sevgilisini atan bir adama sans vermekten bahsetmeniz cok ilginc

O iğrenç olaylar olmasa bile küfür yeter her şeyin bitmesine.
Hem küfür ediyor, hem eşini aldatıyor, hem de kardeşinin eski sevgilisiyle!
Sizi o kız mahvetmemiş.
Sizi eşiniz mahvetmiş, hiç başkasına laf etmeyin.

ya arkadaşm delirtme insanı sen niye utanıyorsun ?
utanacak olan hayat kadınını eve getirip abi kardeş götürenler.
şimdi bir Allah'ın kulu sıfatına girmiyoruz galiba halinden anlamadık ama ben şahsen nasıl yorumlardan hoşnut olursun bilemiyorum şu anda..
ne diyelim sen söyle için az da olsa ferahlasın ..

canım yaa çok zor bir durum ama o kadın kadar eşinde ahlaksızmış..
ailenle konuş ve bu durumu bir an önce sonuçlandır

tatlım bunları yaşamaktan utanma.. senin dışında gelişen olaylar, senin için bir utanç kaynağı değildir..

ama bunları sindirdiğin için utanmalısın gerçekten..

eşin, sevgilisiyle birlikte senin evinde kalan kardeşinin sevgilisiyla fantezi yaşayıp bunu sindirdiğin için utanmalısın..

adam hala seni aldatmaya devam ederken (mesajları görmüşsün; adam itiraf etmek zorunda değil) hala sana sarılmamasını dert ettiğin için utanmalısın..

terk edilmek için sevmedim gibi anlamsız bir bakışla bakıp, tüm bu kendine yaşattığın zulumlere sevgi kisvesi altında göstermeye çalıştığın için utanmalısın..

ve en çok da.. o masum bebeği, her türlü pisliğe eyvallah eden bir güçsüz anne ile hayata başlatacağın için utanmalısın..

sen eşinin metresini evinde ağırlayan bir anneyi model almışsın.. bırak bunları, eşin o kadını eve bile getirse sinene çekersin..

o doğmamış masum kızın umarım ki seni kendine örnek almaz.. umarım kendine rol model olarak gururlu ve güçlü bir kadın alır.. nasıl olacak bilemem ama umarım öyle olur..

ben kanayan yaralarimi attim ortaya sanalda olsun
xxxxxx diye kfuur ediyorsunuz neden dalga geciyorsunuz
bununle ne kazacaksiniz benim utancim acim yeter zaten
ne planlayabilirm tek kiurusunuz yoksa hamile hamile gideyim kadinlarevine uc ay sonra tekrar git diyecekler dogum sancim bir ayin icinde gelecek tum bu yuku nasil tasiyim
birde kufur ediyorsunu z alay ediyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…