kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

ne kadar kolay geliyo sizlere boşan gitsin demek ..arkadaş gidecek yeri olsa ailesi sahip çıksa neden dursun o evde ..ayrıca eşi bi hata yapmış düzeltebilir herkes ikinci şansı hakeder..herkese boşan boşan ayrıl ne bu ya.yamurdan kaçarken doluya tutulmayacağı ne malum hadi boşandı karşısına iyi biri çıkacağınınn garantisini kim verebilirki..herkes bi eli yağda bi eli balda yaşamıyo...

Manyağın biri benim kocama da kancayı takmıştı ama eşim onun kancasına takılıp banyoda fantezi yapmamıştı.

Allah aşkına bu gebe haline düşündüğün şeye bak. Yavrunun böyle ahlaksız bir aileyle büyümesindense seninle onurlu bir şekilde büyümesi çok yerinde olur.

Kaynının sevgilisi kendi kendine miydi banyoda? Kocan yanındaydı. Diyelim ki hata yaptı sen de affettin. Ama hata bir kere yapılır? İkincisine hata denmez.

Off yüreğim daraldı.

Ya arkadaşım onu terketmek için sevmedin de..?
Adam başkasıyla yattı,yoksa duş mu aldı demeliydim,daha ne o seni sevmiyor demek ki?
istemiyor sana kötü davranıyor hadi anlayabileceğin dille sana sarılmıyor.
sen banyoda ne halde gördün bunlaır inkar ediyor ne demek,görmedin mi?
istersen kendini kessin yapmadım diye..
ya ben kafayı mı yiyiyorum acaba ?

ailen seni kabul etmez niye etmez sordun mu hiç kapısında yattın mı?
olayları anlattın mı? yalvardın mı annene babana ?
maden adamla oturucan maaşını vericen bu banyoda seks fantazili adamı koca diye koynuna alıcan ki adam girmiyor koynuna anlattığın kadarıyla..
ne istiyorsun peki? bu yuvadan hayır yok görmüyor musun ?

Zaten şans vermiş. Affetmiş. Görmezden gelmiş. Ama hala görüşülmeye devam ediliyor.

artık dyanamıcam ama o senı HIÇ SEVMEMİŞ anla artık...hamıleyken sana bır prenses gıbı bakması lazımken şu olanlara bak, gerçi hamıle olmayan da haketmez de bıde ustune hamılesın yanı...daha bır suru şey yazmak ıstıyorum ama susuyorum ınan

eğer fake bi konu değilse,
çüş!!!!!!!!

Bende hamileyim düşünüorum senin duurmunda olsam ne olur diye . .
Allah kimsenin başına vermesin çok zor ama senin düşüncende dğeilim ben
Erkektir yapar diyemiorum . .Çocuğumu babasız büyütmek istemiorum diyemiorummmmm
hamile olunca insan duygusallaşıyor diyorlar ama bende bi problem var galiba
Ben aldatma konusunda çok gaddarım ve böyle olmayada devam edicem . .
kocammış sevmişmişimmm beni kaynımn sevgilsiyle aldatan adam benim kocam mocam olamaz
özellikle gözümle gördüğüm halde hala inkar ediyor ve bu yanlş davranışına devam ediyorsa susamam seviyorum diyemem .
Bende babasız büyüdüm babamı küçük yaşta kaybettim her çocuğunun elinden tutan babayı gördüğümde imrenerek bakarım . . zor babasızlık ama ben çocuğuma böle bi adam için bu senin baban diyemem. .
olmaz olsun öyle babada kocada

ben onlari uygunsuz yakaladim banyoda inkar edemedi esim sadece kapiyi kapatti panikledi
ben zaten kjendimden gecmisim gunlerce konusmadik bana kizin cok kotu usutne geldigini
bir daha olmayacagini zaten iliskiyet girmedigimizi karsi koyamadigini anlatti
suc kocamda ama gitsem gidemezdim zaten sustum o kadini bir daha gormek istemdigimi
adini duymak istemedigimi soyledim lakin yine gorustuklerini duydum soruyorum esime
yalan iftira diyor

bu nasıl midedir ben anlamıyorum kocanız kardeşinin sevgilisine o gözle bakabiliyor ki kaynınız o kızlada evlenebilrdi ve siz Allahım büyük konuşmak istemiyorum ama sizede hayretle bakıyorumm..madem geliriniz var çalışıyorsunu 3 sene 5 sene sonra tekrar aldatılmayın derimm...

Son düzenleme:
O evde kal sende adamın burnundan getir hayatı o na dar et bacı kardeş gibi yaş onun değeri bu kadar kendi pisliğini sana bulaştırmasınxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen hangi şehirdesin canım? Bu anlattıkların ( baban, kocan, kaynın...) nasıl yaratıklar böyle. Onca ahlaksızlığın ortasına bir de kız çocuğu mu getireceksin??? Zerre kadar iraden varsa, başka bir iş bul ve terket o ortamı!!! Baban o zihniyetteyse oraya da dönme!!!

Deli olacam ya demekki ahlaksızlığın gerçekten bir sınırı yokmuş...

basimdan asagiya resmen kaynar sular dokuldu...!!!!!!!!!!!!! aman Allahi'm bu nasil bir istir.. bu ne curettir?? ne yazacagimi bilemedim arkadasim rabbim sana guç kuvvet versin çok buyuk bir sinavdan geçiyorsun... Allah onlari nasil biliyorsa oyle yapsin, lanet olasilar , gozleri çikasilar... ne desek az onlar için ya ne edepsizlermis.. kusura bakmayin esinizi ayiramiyorum, çunku oda karsilik vermis ki kadinda yaklasabilmeyi basarmis!!! cehennemin dibine gitsinler insAllah....

Son düzenleme:
O evde kal sende adamın burnundan getir hayatı o na dar et bacı kardeş gibi yaş onun değeri bu kadar kendi pisliğini sana bulaştırmasın i......oğlu i .....

ema,adam sallamıyor ki konu sahibini eziyor aşağılıyor s... git diyor .
kim kime nasıl dar getirecek hayatı.
bacı -kardeş olsalar ne adam zaten başkasıyla yatıyor.

Bu arada derdinizi daha açık yazarsanız, sadece adamın arkasından attığımızla kalmayalım.
Eşinizin tek gecelik bir ilişkisi yok, hala devam ediyorlarmış ama siz hala eşinizden ilgi görmüyorum filan diye yakınıyorsunuz. Eşiniz ilgiyi göstereceği yerlere gösteriyormuş, size kalmıyordur.
Şuan ki derdiniz, ben bunu haketmedim nasıl bu adamdan kurtulurum mu?
Eşim ak pak, o erkekti yaptı, bu kadından nasıl kurtarabilirim mi?

ben maasimi vermiyorum esimin amcasinin sirketinde calisiyorum sigortali amcasindan aliyor parayi
ben amcasina nasil diyim esime verme bana ver diye zaten sigortanizi yapiyorum ustunede para veriyorum diye kizdi aban gelecegim icin susuyorum bende

bunca olaydan sonra maaşınızı eşinize neden veriyorsunuz ki...

Konu sahibi arkadaş,ben diğer mesajlaırnı okuyorum da.
çok mantıklı düşüncelerin var cümlelerin düzgün.
hatta özlü sözler vs bile kullanmışsın ama bu konuda havada böyle kendini yitirmiş bir haldesin.ifadelerin kesik kesik,cümlelerin kötü..
daha dün yazdığın o kadar güzel mesajlardan sonra şaşırdım
anlamlandıramadım.hatta konu sahibinin şifresini alıp arkadaşı falan konu açabiliyor öyle birşey mi diye bile düşündüm açıkcası

babam annemi bes sene polonyali bir kadinla aldatti kadin gelip bizde cay kahve icerdi
sesimizi cikartamazdik kari olan esini tutamsini bilir derdi hep anama ayni seyi bana soyleyecek

bak kuzucuğum.. baban metresini eve sokmuş, annen karşı gelmemiş, sen de bugün banyoda kardeşinin sevgilisiyle fantazi yapan bir pisliği affetmeyi normal sayacak hale düşmüşsün.. hala tek derdin, adamın sana sarılmaması..

şimdi senin bebeğin de bu adamla, metresiyle, seninle büyüyecek.. kız olursa, ilerde senin yaşadıklarını yaşayıp normal görme riski yüksek.. ister misin kızın da senin gibi olsun?

para kazanıyorsun.. annene babana sığın.. kazandığın parayla da bebeğine bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…