• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın şu hamile halimle kilolarıma laf etmesi :)

xdesila

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
74
2
16
A.B.D.
Yahu bu adam işi gücü yok bana hamileligimin basından beri doktorummuş gibi kilona dıkkat et veremezsın, ben sana demedımmı ?çok acı çekiceksin !çok kilo aldın yakında 100 kiloda olursun, az ye çok yeme ,yok bu pastaları yapıosun ama(halbukı %95 ini onlara götürür bu halimle ikram ederim:)bide)...diye laflar ediyor ve inanın eşim bana bu lafları etmiyor yaaa çok ayıp yaniiiii.. Sonunda patlıycam yakısıomu sana benim kilolarımı konuşmak diye ama 35 inci haftamdayım kendimi stresede sokmak istemiyorum.ne tuhaf bi insan yaaa

hamile olduğum için kilo almış olabilir miyim acaba gerizekalı ? desen olmazzz :))

mal herif sana mı kaldı benim kilolarım? beni mi inceliyorsun sen moron yaratık ?? desenn hiç olmazz :)

ağzına çarpasım var ama neyseki "kilolu" hamile bir bayanım ahmak beyin!! desen de olmaz sanırım :))

ahh ahh bazı insanlar çok şey hakediyor da ne desen olmuyor işte :))

boşver hayatım sen bebişine odaklan. hemencik verirsin zaten. biz çağla şikel miyiz 3-5 kilolayla hamileliğimizi bitirelim.

hayırlı doğumlarr:kkk::kkk:

hamile olduğum için kilo almış olabilir miyim acaba gerizekalı ? desen olmazzz :))

mal herif sana mı kaldı benim kilolarım? beni mi inceliyorsun sen moron yaratık ?? desenn hiç olmazz :)

ağzına çarpasım var ama neyseki "kilolu" hamile bir bayanım ahmak beyin!! desen de olmaz sanırım :))

ahh ahh bazı insanlar çok şey hakediyor da ne desen olmuyor işte :))

boşver hayatım sen bebişine odaklan. hemencik verirsin zaten. biz çağla şikel miyiz 3-5 kilolayla hamileliğimizi bitirelim.

hayırlı doğumlarr:kkk::kkk:

Ahh ahh desem desem neler desem olmaz ama benım bır tane amcam var anneme böle bısey ömrünce dememiştir.bizde çok ayıp bısey bu bı kayın bu bağlamda az konuşmalı hatta hiç yorum bile yapmamalı .ama bu adam her konuda olduğu gibi bu konudada bilgi sahiibi:)) esim kraliçem der kaynım neler diyor montofon kafa ya :(

Buarada teşekkür ederim yorum için 16 kilo aldım çokmu acaba :( verecem inşallah hepsi görecek pısler moral bozuyorlar bazı ablalarda sureklı bu hamıle halmle kendıyle kıyaslıyor .glde bısey deme !

bizde de çok ayıptır. malesef bazı erkekler nerede ne konuşacağını hiç bilmiyor.

16 kiloya gelince. hmm evet birazcık çok olmuş.doktorlar genelde 8-9 kilo yeterli diyor. ama sonuçta bunu yorumlamak ona düşmez.

güzel bir diyetle verirsin. canını sıkma. benim kuzenim hamile kaldığında 48 kiloydu ,doğum yaparken 70 küsürdü. herkes şok olmuştu.

şuan yine eski formunda fıstık gibi.

İnşallah bende öle çabucak eskı formuma donerımde bu bozuk plakları sustururum. Ben daha önce 14 kilo verdim biara kilo almıştım azimliyim bunuda veririm diyorum biliyorlar hala can sıkıyorlar.fazla olmuş dımı çok acıkıyorum.kımse anlamıo :(

Ahh ahh desem desem neler desem olmaz ama benım bır tane amcam var anneme böle bısey ömrünce dememiştir.bizde çok ayıp bısey bu bı kayın bu bağlamda az konuşmalı hatta hiç yorum bile yapmamalı .ama bu adam her konuda olduğu gibi bu konudada bilgi sahiibi:)) esim kraliçem der kaynım neler diyor montofon kafa ya :(

Bence iki yol var. Birincisi hic yuz vermiyeceksin, saka yaparsa gulmeyeceksin, ona karsi yuzun asik olacak, ne oluyor yaa diyecek hale gelecek, o zaman uygun bir dille rahatsizligini soyleyeceksin. Ikinci olarak da esine rahatsizligini soyleyip kayninla onu muhatap edeceksin. Yoksa aynen devam eder bu utanmaz adam..

ona ne senın aldığın kılodann yaa karısı yok mu onun??ona konuşsun..ayrıca alınıyo kılo ne var ben daha kaç haftalık hamıleyım 9 kılo aldım şimdiden:16::16::16:doğumdan sonra verırız napalım yanı..ayıp ama:47::47::47:

Buarada teşekkür ederim yorum için 16 kilo aldım çokmu acaba :( verecem inşallah hepsi görecek pısler moral bozuyorlar bazı ablalarda sureklı bu hamıle halmle kendıyle kıyaslıyor .glde bısey deme !

Hamilelik boyunca 16 da kalırsan sana kalıcak 3 kg fazlayla yırtarsın...ama emzirm döneminde hpsi eriyor tabii bilinçli olman vve sadece süte dönüşecek şeylerden zengin beslenmen lazım.

pasta tatlı ekmek bebegine hiçbir faydası olmayan gıdalar.tabii ki canın istedikçe ye ama azar azar.

kilolarına konusan insanlara hamileligin yüzünden iyice alıngan oldugunu ve onların seni üzdüklerini söyle ...bebegimin vebali de boynunuza dfe...bakalım faydası olucak mı?

Kaynına gelince kaç yaşında allah aşkına ? ve bekar mı bu adam? Eşin ne diyor yorumlarına? ya kv en?

Bence bir kez al karşına konuş.Bu tarz bir uyarıyı aslında önce kv den yada eşin yapmalı ...çok ayıp ...

ben kaynınla arana mesafe koymanı öneririm.çok sık şakalaşıyorsan samimiyseniz -adamın kişiliği de bu tazrsa sınırı çok kolay ihlala edebilir.Yengesi olarak seninle özellikle hamileyken bedenin hakkında ileri geri konuşma hakkı yok...Tuhaf...

kayinvaliden dese anlarim,Eltin dese anlarim görümcen dese anlarim hadi esin dese yine anlarimda kaynin ne alaka ayip be sanane yengenin kilosundan soylenirmi hic senimi gozlemliyor tovbe tovbe:9:

Son düzenleme:
eşinizin bu konuya yorumu ne neden bildirmiyor haddini yada eşinize ben kaynımın söylediklerinden rahatsız oluyorum onu çek bi köşeye uyar diye söylemek için ne bekliyorsunuz anlamıyorum....

ne biçim adammış o öyle :47:
neden konuşturuyosun ki bu kadar arkadaşım?
hadi sen hiç konuşma kaynanan eşin de mi bişey demiyor bu duruma?
cvp veremem moralim bozulur diyosan surat as ona karşı hiç muhatap olma
bide üzüldüğünü belli etme
ayy sinir oldum...

niye ona ağzının payını vermiyosun? dedikleri çok çirkin ve saçma.. o konuştuğu zaman başka şey bile konuşsa sakın gülme, kısa ve zoraki cevaplar ver.. uzak davran.. biraz insansa anlar..

Daha neler o adam kendini ne sanıyor ?!?!!
Ayrıca 16 kiloda öyle çok değil annem bana hamileyken 30 kilo almış 4 ayda vermiş hepsini .
Eşin karışmıyor ona düşmez .
Sen sıkma canını benim arkadaşım da hamile son 3 haftası kaldı 18 kilo aldı o da :)
Alınır verilir umursama :)

Canım ya ben 2 hamileliğimde de 30 kiloya yakın aldım,o kadar ki diyet bile yapmaya başlamıştım nerdeyse niye, çok kilo alıyorum diye ,ama bünye meselesi,doğumdan sonra da 1 yıl kadar sürdü ama o koşuşturmada hepsinide verdim,senin kendini sıkıntıya sokmana hiç gerek yok ,bunun tek çözümü eşin ,bir kere sanane benim karımın kiloları ,bunu bahsetmek sana mı kaldı ,bir daha bu konuda yorum yapma demesi yeterli ,konuyu halleder,ama siz ne söylerseniz söyleyin konu büyür,eşinle en kısa zamanda konuş ,konunun çözümünü iste ,hamileliğin tadını çıkar,sevgiler.

benim kayınımda bana takılırdı ama ben abi derim ona ve çok severim.oda ölçüsünü biliyor.bu seninki kantarın topuzunu kaçırmış yaşı senden büyükmü küçükmü bilmem ama bir hööt'e ihtiyacı var.

Son düzenleme:
ona neymiş sizin kilonuzdan ayıp etmiş.bazı tip erkekler var çok itici geliyor bana. olup olmaz herşeye konuşan,karışan erkeklere sinir oluyorum.benim bir kuzenim var.erkeklerin yanında oturmaz gelir kadınların yanında oturur.belden aşağı hikayeler anlatması ve espiriler yapması ,insanların kusurlarını espiri konusu etmesi,herşeye olur olmaz konuşması ve cıvık hareketler yapması beni kendinden tiskindirdi.sürekli hayatı lay lay lom adam hiçbirşeyi ciddiye almıyor.siznde kaynınız kuzenim gibi espirili ,alaycı mizahı varsa uygun dille uyarın.çünkü kuzeniim tip erkeklerin her yaptığına gülününce dahada çok cıvıklaşıyorlar.siz sadece karşısında ciddi durmakla yetinmeyin uygun bir dille rahatsızlığını belirtin.

Back
X