• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın şu hamile halimle kilolarıma laf etmesi :)

ona neymiş sizin kilonuzdan ayıp etmiş.bazı tip erkekler var çok itici geliyor bana. olup olmaz herşeye konuşan,karışan erkeklere sinir oluyorum.benim bir kuzenim var.erkeklerin yanında oturmaz gelir kadınların yanında oturur.belden aşağı hikayeler anlatması ve espiriler yapması ,insanların kusurlarını espiri konusu etmesi,herşeye olur olmaz konuşması ve cıvık hareketler yapması beni kendinden tiskindirdi.sürekli hayatı lay lay lom adam hiçbirşeyi ciddiye almıyor.siznde kaynınız kuzenim gibi espirili ,alaycı mizahı varsa uygun dille uyarın.çünkü kuzeniim tip erkeklerin her yaptığına gülününce dahada çok cıvıklaşıyorlar.siz sadece karşısında ciddi durmakla yetinmeyin uygun bir dille rahatsızlığını belirtin.

ben 20 kılo almıstım hamılelıgmde dogumdan sonra 10 gun ıcınde 16 kg gıttı 4 kg kaldı.
eşine söyle kardeşi bıdaha bişey dedıgınde sanane birader desin bıtanede yumruk çaksın:41::41::41::41:

Ben buqün tam 25 haftalığım.ve az önce tartıldım tam 12 kilo almışım. :56: Hayatım boyunca hiç 53'ün üstüne çıkmadığım için qörenler ister istemez duymak istemediğim tepkiler veriyor ama yemin ediyorum umrumda bile değil.çünkü eğer söz konusu bebeğimin daha çok vitamin alması olmasaydı bu kadar kilo almayacağımı herkes bilirdi.

Kilo aldığımı hatırlatanlardan biri de kaynım, önceden çeyrek qelindin, şimdi duble oldun diyor :) ama ben kendimle de dalqa qeçtiğim için takılmıyorum hiç, qülüp qeçiyorum.öyle böyle atlatmışsın çok az zamanın kalmış, qözün aydın arkadaşım, darısı başıma :49:
Hay ben senın çeyrek beyınlı kaynına ne dıyım kız benımkı gıbı aynı sen ıyı takmıosun. Bende artık takmıom ama sınır seyler napim kendıne aynada baksa göbeği Üsküdar'ı gecmiş bana laf diyor ben dokuz aylıksam oda erkek halıyle 8 hehe :D

Yahu bu adam işi gücü yok bana hamileligimin basından beri doktorummuş gibi kilona dıkkat et veremezsın, ben sana demedımmı ?çok acı çekiceksin !çok kilo aldın yakında 100 kiloda olursun, az ye çok yeme ,yok bu pastaları yapıosun ama(halbukı %95 ini onlara götürür bu halimle ikram ederim:)bide)...diye laflar ediyor ve inanın eşim bana bu lafları etmiyor yaaa çok ayıp yaniiiii.. Sonunda patlıycam yakısıomu sana benim kilolarımı konuşmak diye ama 35 inci haftamdayım kendimi stresede sokmak istemiyorum.ne tuhaf bi insan yaaa

böyle durumlarda karşıdakini ciddiye almak ve üzüldüğünü belli etmek karşıdakini mutlu eder ve davranışlarının artmasına sebep olur. sen gülümse ve hedefinin 200 kilo olduğunu söyle tekrar aynı konudan bahsedeceğini düşünmüyorum :)))

Bu kaynında hiç mi kusur yok . Mesela kel filan ise dersin ki ben bu kiloları veririm de ya sen o kafandakileri ne yapacaksın gibi. Kıvanç Tatlıtuğ olmadığına göre sen bulursun bi şey.:)

hamile olduğum için kilo almış olabilir miyim acaba gerizekalı ? desen olmazzz :))

mal herif sana mı kaldı benim kilolarım? beni mi inceliyorsun sen moron yaratık ?? desenn hiç olmazz :)

ağzına çarpasım var ama neyseki "kilolu" hamile bir bayanım ahmak beyin!! desen de olmaz sanırım :))

ahh ahh bazı insanlar çok şey hakediyor da ne desen olmuyor işte :))

boşver hayatım sen bebişine odaklan. hemencik verirsin zaten. biz çağla şikel miyiz 3-5 kilolayla hamileliğimizi bitirelim.

hayırlı doğumlarr:kkk::kkk:

agzınıza sağlıkk gerçekten bende birşey ilave edeyim ben senin ekmegini mi yiyorum ki sana ne

Son düzenleme:
Buarada teşekkür ederim yorum için 16 kilo aldım çokmu acaba :( verecem inşallah hepsi görecek pısler moral bozuyorlar bazı ablalarda sureklı bu hamıle halmle kendıyle kıyaslıyor .glde bısey deme !

ben 30 kilo almıştım :9:
salla gitsin koyver gitsin... sen bi can dünyaya getiriyorsun boru mu... buarada kaynın evli değil mi? değilse; seninkini de görücez o hamile olmadan doğursun bari diyiver...

Back
X