Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarada teşekkür ederim yorum için 16 kilo aldım çokmu acabaverecem inşallah hepsi görecek pısler moral bozuyorlar bazı ablalarda sureklı bu hamıle halmle kendıyle kıyaslıyor .glde bısey deme !
Adam manyak mı ne anlayamadım Allah Allah.....ona ne sizin kilolardan , deli mi ne ?
Bence iki yol var. Birincisi hic yuz vermiyeceksin, saka yaparsa gulmeyeceksin, ona karsi yuzun asik olacak, ne oluyor yaa diyecek hale gelecek, o zaman uygun bir dille rahatsizligini soyleyeceksin. Ikinci olarak da esine rahatsizligini soyleyip kayninla onu muhatap edeceksin. Yoksa aynen devam eder bu utanmaz adam..
vallahi kayınvalıdemın yanında daha 3 aylıktım aynı uyarılarda bulundu kadıncağız ne desın oğlum bıraz herseye burnunu sokar kızım bosvermı desın ıyılıgın ıcın dıyormu desın :) ıyılıgın ıcın dıyor ama sen takma dedı geçtı kaynım evlı ve 39 yasında ama her konuda konuşan bı tıp ben herseyı bılırım dıyenlerden.benım bukadarda ılerıye varacak bı samımıyetım olmamasına rağmen o kım olursa olsun boyle konuları konuşmaktan cekınmez .onun sorunu bu :) esımın yanında böle seler demıyor .benı tek yakalayınca azarlıyor bı guzel doktorum :)Hamilelik boyunca 16 da kalırsan sana kalıcak 3 kg fazlayla yırtarsın...ama emzirm döneminde hpsi eriyor tabii bilinçli olman vve sadece süte dönüşecek şeylerden zengin beslenmen lazım.
pasta tatlı ekmek bebegine hiçbir faydası olmayan gıdalar.tabii ki canın istedikçe ye ama azar azar.
kilolarına konusan insanlara hamileligin yüzünden iyice alıngan oldugunu ve onların seni üzdüklerini söyle ...bebegimin vebali de boynunuza dfe...bakalım faydası olucak mı?
Kaynına gelince kaç yaşında allah aşkına ? ve bekar mı bu adam? Eşin ne diyor yorumlarına? ya kv en?
Bence bir kez al karşına konuş.Bu tarz bir uyarıyı aslında önce kv den yada eşin yapmalı ...çok ayıp ...
ben kaynınla arana mesafe koymanı öneririm.çok sık şakalaşıyorsan samimiyseniz -adamın kişiliği de bu tazrsa sınırı çok kolay ihlala edebilir.Yengesi olarak seninle özellikle hamileyken bedenin hakkında ileri geri konuşma hakkı yok...Tuhaf...
İnşallah bende öle çabucak eskı formuma donerımde bu bozuk plakları sustururum. Ben daha önce 14 kilo verdim biara kilo almıştım azimliyim bunuda veririm diyorum biliyorlar hala can sıkıyorlar.fazla olmuş dımı çok acıkıyorum.kımse anlamıo![]()