• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın şu hamile halimle kilolarıma laf etmesi :)

biraz fazla kilo almissiniz ama bundan kayniniza ne oluyor anlamadim
cevap vermeyin
baktiniz devam ediyor
sizde lafinizi esirgemeyin

Buarada teşekkür ederim yorum için 16 kilo aldım çokmu acaba :( verecem inşallah hepsi görecek pısler moral bozuyorlar bazı ablalarda sureklı bu hamıle halmle kendıyle kıyaslıyor .glde bısey deme !

çok degil canım ben 21 kilo almıştım:1::1:
aslında bi bakıma kaynın dogru söylüyor kilonun fazlası zarar dr da bana çok kızmıştı:1:tabi tınlamadım
aldıgım kilonun hepsinide verdim hemde kısa sürede bi sezeryanla dogum yaptım:ssz:
sen kimseyi takma boşver bebegini kucagına almana az kalmış ona odaklan

Bilmiş insanlar bi yerlerden çıkıyor . Kendine dert olmuş heralde . Herkes kendine baksa biraz kilo aldım gören hamilemisin diyo. Muhakkak can sıkan insanlar oluyor. Çok ayıp yaptığı hem cinsin değil nasıl kilolarına laf söyler. Enteresan. Eşine rahatsız olduğunu söyle. Kötü bişey değil bu. Yada sizi ilgilendirmez de sesini çıkarmayınca söylüyor heralde tersle bida demesin. Kv veya görümce dese bile insanın canı sıkılır değil kayın yani yuhhh

kaynında ne dengesizmiş yahu insan bir bayana bunları söylemez kaldı ki bu yengesi senden küçükse ver ağzının payını gerçi benden büyük olsada ben veririm cevabını çekinme seni ilgilendirmez benim kilolarım de eşinde bi susturamıyo mu kaynını aman takma boşver bebeğini kucağına alınca herseyi unutursun :)

Siz kaynınıza bişey diyemiyorsunuz, eşiniz ne yapıyor bu arada?

Hahaha vallahi gulesim geldi bu sinir bozucu duruma…

Benim kilolarimada hamileyken alakasiz sacma sapan bi herif laf etti..yok dogumdan sonra verilmezmis bu kilolar kolay kolayda bilmem ne…
Bende “kac defa hamile kalip dogurdunki?”dedim…hahah herifin rengi mosmor…

Ileri geri ne konusuyorlarki..ben o kilolu halimi bile seviyordum…kaldiki 25-30 kilo almistim gebeligimde…suanda oglum 8 aylik ve benim eski kiloma gelmeme bir kac kilom var cok sukur…1 yasina kadar zaten kendinize zaman taniyin diyor uzmanlar…1 gunde alinmadiki 1 gunde verilsin bu kilolar…

Kayninin agzinin payini ver bana kalirsa…1 kez ver, iyi ver…ki son 4-5 haftanda gebeligin tadini cikarasin..

Ve kilolari dert etme…ilerki hamilelikte nasil olur bilemem ama ilk gebelikte zaten verecegin kiloyu lohusalikta verirsin..son kalan 9-10 kiloyuda yavas yavas vereceksin…gozune gozukmeyecek bile bunlar, cunku hersey yavrun icin…

ona neymiş canım seni kilondan.Ayrıca çat diye cevap vereceksin ki azcık haddini bilsin.Ben 19 kilo aldım.Bebişim 7 aylık 17 kilo verdim bile.Emzirirsin dikkat edersin verirsin kiloları.

Benim kaynımda bir ara bizde kalıyordu.Eşimle iznimizde ailesinin yanına gitmiştik.Evde tek kalmıştı.Neyse geldik.Kaynım diyorki bak evi nasıl buldun.Bende ''olması gerektiği gibi dedim''.:))Eşim de yanımdayı bozuldu ama olsun:)))

Ben abimle bile çok kadar samimi olduğum halde O hamileliğim hakkında yorum yapmaz , herşeyin bir sınırı vardır yani olurmu hiç? Kaldı senin kaynın konuşuyor. Hangi gözle bakıyor sana çok merak ediyorum yengesinin sürekli fiziğini izleyen bir kayın çok değişik gerçekten. Neden cevap vermiyorsun sana mı düştü benim kilom diye?Kız arkadaşımmısın , annemmisin ayıptır demen lazım bence çok bile sabretmişsin. Hem bu arada kocan olacak adam sanane diyip kapatamıyor mu kardeşinin ağzını yuh yani.
Ayrıca çok kilo almamışsın 30 kilo alanları biliyoruz.

Bence iki yol var. Birincisi hic yuz vermiyeceksin, saka yaparsa gulmeyeceksin, ona karsi yuzun asik olacak, ne oluyor yaa diyecek hale gelecek, o zaman uygun bir dille rahatsizligini soyleyeceksin. Ikinci olarak da esine rahatsizligini soyleyip kayninla onu muhatap edeceksin. Yoksa aynen devam eder bu utanmaz adam..

Benım esım onların yanında aşkım dıyo canım dıyo ılgılenıo o yetıo bana moral vermesı böle bı konu ıcın esımı asla muhattap etmem .uzuldum ama 2 haftam kaldı zayıflıcam ınsallah öküz adam :(

Deli mi ne sanane be adam.ayrıca ye güzelim ye tosun gibi sağlıklı çocuğun olsun idik bidik onu yememm bu vitamin bu bilmemne diyenler bağışıklığı zayıf çocuklara davetiye çıkarıyor. Ben 26 kilo aldım ooh çatır çatır da yedim herşeyi sevmediğim şeyleri bile yedim ağzıma alırken oğluşuma yarasın can olsun dedim içimden 13 aylık 1 kere asta olmadı be yaa:))) maşallah maşallah göbk benim boğaz benim de bidaha derse:)

Hamilelik boyunca 16 da kalırsan sana kalıcak 3 kg fazlayla yırtarsın...ama emzirm döneminde hpsi eriyor tabii bilinçli olman vve sadece süte dönüşecek şeylerden zengin beslenmen lazım.

pasta tatlı ekmek bebegine hiçbir faydası olmayan gıdalar.tabii ki canın istedikçe ye ama azar azar.

kilolarına konusan insanlara hamileligin yüzünden iyice alıngan oldugunu ve onların seni üzdüklerini söyle ...bebegimin vebali de boynunuza dfe...bakalım faydası olucak mı?

Kaynına gelince kaç yaşında allah aşkına ? ve bekar mı bu adam? Eşin ne diyor yorumlarına? ya kv en?

Bence bir kez al karşına konuş.Bu tarz bir uyarıyı aslında önce kv den yada eşin yapmalı ...çok ayıp ...

ben kaynınla arana mesafe koymanı öneririm.çok sık şakalaşıyorsan samimiyseniz -adamın kişiliği de bu tazrsa sınırı çok kolay ihlala edebilir.Yengesi olarak seninle özellikle hamileyken bedenin hakkında ileri geri konuşma hakkı yok...Tuhaf...
vallahi kayınvalıdemın yanında daha 3 aylıktım aynı uyarılarda bulundu kadıncağız ne desın oğlum bıraz herseye burnunu sokar kızım bosvermı desın ıyılıgın ıcın dıyormu desın :) ıyılıgın ıcın dıyor ama sen takma dedı geçtı kaynım evlı ve 39 yasında ama her konuda konuşan bı tıp ben herseyı bılırım dıyenlerden.benım bukadarda ılerıye varacak bı samımıyetım olmamasına rağmen o kım olursa olsun boyle konuları konuşmaktan cekınmez .onun sorunu bu :) esımın yanında böle seler demıyor .benı tek yakalayınca azarlıyor bı guzel doktorum :)

Ona neymiş ki sizin kilo almanızdan formunuzun bozulmasından bu halinizle sizi beğenmiyormuymuş siz fit bir vücuda sahip olsanız bile ona ne faydası var ki? :37:

Son düzenleme:
Konuya kayıtsız kalmayıp cevap yazan herkese cok teşekkürler . Allah razı olsun moralım duzeldı:) 2 haftam kaldı cok şükür bundan bır hafta evvel hey allahım yarebbım sanane dedım karısı duydu oda duydu bırdahada o oldu çıt yok :) cok şükür kurtuldum :))) ne 9 aydı amaaaaaa tombuş gelmıs dıye bas bas kapıda bağırarak karşılayanlar .kendıyle kıyaslayanlar benı gectın dıyenler nerdeyse 100 kılo 40 yasında olmasına rağmen hemde :)))) ve daha bursurusu. Aaa bıde hamılelık sana cok yakıştı dıyenler var cok guzellestın dıyenler ,esıme dönüp cok guzel karın var dıyenler bıle oldu bu halımle Allah onlardanda razı olsun .. Varil dıyenler , davul, topaç :))))))) ah ben bı hamıle görünce hep moral verecem böle seler demıcem ınsallah :) çünkü 2 haftam kaldı artık tüm vızıltılar boş heyecanla evladımı beklıyorum . Sız sız olun hamılenın bedduasından sakının :) duasını alın :)

Etrafımızda patavatsız,kendini bilem zinsanlar olabilir.Onları terbiye edemiyoruz malesef.Önemli olan böyle durumlarda sizin tavrınızın ne olduğu.Surat asar,hoşlanmıyorum dersiniz olur biter.

eşim geçen gün topacım gel otur dedi
yeminle terliği bi fırlatışım var güdümlü füze gibi ilk ve son oldu
ne geveze kaynın varmış..bizim tarafta kadın kılıklı denir böylelerine (kadınsal meseleleri dilinden düşürmeyenler için)

İnşallah bende öle çabucak eskı formuma donerımde bu bozuk plakları sustururum. Ben daha önce 14 kilo verdim biara kilo almıştım azimliyim bunuda veririm diyorum biliyorlar hala can sıkıyorlar.fazla olmuş dımı çok acıkıyorum.kımse anlamıo :(

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hic takma hatta sakayla karisik ustune vazife olmadigini ima et bence, acikiyorum diyosun demekki bunyen istiyo onlarin lafina bakip da ac kaliyim deme sakin icir zivir cips falan cok cekiyosa canin onlardan az yersin olmadi:) verirsin yaa azck toparlanip bide spora baslarsin tas gbi olursun:)

Ben buqün tam 25 haftalığım.ve az önce tartıldım tam 12 kilo almışım. :56: Hayatım boyunca hiç 53'ün üstüne çıkmadığım için qörenler ister istemez duymak istemediğim tepkiler veriyor ama yemin ediyorum umrumda bile değil.çünkü eğer söz konusu bebeğimin daha çok vitamin alması olmasaydı bu kadar kilo almayacağımı herkes bilirdi.

Kilo aldığımı hatırlatanlardan biri de kaynım, önceden çeyrek qelindin, şimdi duble oldun diyor :) ama ben kendimle de dalqa qeçtiğim için takılmıyorum hiç, qülüp qeçiyorum.öyle böyle atlatmışsın çok az zamanın kalmış, qözün aydın arkadaşım, darısı başıma :49:

Back
X