Kaynımın sürekli bize gelmek istemesi

Valla cok haklisiniz ben burdan sinir oldum esinede yazik ne desin simdi kardesine umarim tezvakitte evlenir kurtulursun arkadasim ne diyim:)

ben kadin halimle abimlere giderken fszla kalnayayim insanlrin duzrni var sonucta die dusunuyorum ama neyazikki bazi insanlar anlamiyor bilmiyor. hrlr lohusa kadinin yaninda nasil nekadar kalinir bilmiyor.esinle duzgunce kinusmalisin. onun yaninda rahat edemiyorum grlip kalacaksa 3-4 gun kalsin bunuda esin en rahat annesine soyler brn evde degilim ne gerek var desin

Bende bi yere gittmdr rahatsz olurum hemen evime donmek isterim bunlar abimn evi oglumn evi diye rahat rahat kaliyolar bende anlamiyrm nasl rahat oluyolar. Insallah gittgmzdr sizinle kalcam derde bend rahatsz oldugumi söylerim esimede kvdeyede

Yapacağın şey şu; sizde rahat ettirmeyecekain ayak işlerini yaptır bakkala gönder zırtt bırt ilgilenme sıkılsın
Bu arada eşine de özel durumları anlat buradaki gibi rahat olamadığını vs söyle o uyarsın kadındı konuşmalarıyla eşin bunu halleder canım

Tam da bu yüzden söylemeyin. Kardeşine de ilgi alaka göstermeyin bir süre sonra gider belki.

O geldignde esim ayak islerini ona yaptiryo benmle evdeyken ben temzlk yaparken oda vileda yapiyo falan ama rahatsz olmuyo olsun ben yaparm nolcak diyo hep

En yakın zamanda söyleyin tepkinizi.
Çocuğu rahat ettirmeyin.Ki siz lohusasınız,bi sürü sıkıntınız var.
Ben sadece rahatım bozulmasın diye kabul etmedim eşimin yeğenini.
Direkt pansiyon-otel fiyatları pahalıdır karşılayabilecekse ailesi, gelsin dedim.
Başta küstü,şimdi konusu bile yok.

Kız arkadasi var oda ankarada durmadan msjlasp duruyolar onu nasl bırakip geliyo anlayamadm. Kötü arkadslari oldugunu sanmiyorm cunku ankarada sitenin parkinda oturuyolar hep göz önunde yani.
Bak ne yap biliyor musun? Annelik yap o çocuğa. Her şeyine ama her şeyine karış ama bunu iyi niyetli bir şekilde yap. Ders çalış de mesela uniden konu aç. Ayak islerini yaptir. Evde iş yaptir.

Daha
O geldignde esim ayak islerini ona yaptiryo benmle evdeyken ben temzlk yaparken oda vileda yapiyo falan ama rahatsz olmuyo olsun ben yaparm nolcak diyo hep

Yüzsüzmüş bide, rahat işte belli.
O an nasıl rahat ettirilmezse uğraş sıkılsın, kültür farkı olan ailelerin bakış açısı örneği bu da..

Bak ne yap biliyor musun? Annelik yap o çocuğa. Her şeyine ama her şeyine karış ama bunu iyi niyetli bir şekilde yap. Ders çalış de mesela uniden konu aç. Ayak islerini yaptir. Evde iş yaptir.
Ayak isleri ve temzlik yaptiriyorum. Kitapsiz geliyo ders calis diyemem ki.

Daha

Yüzsüzmüş bide, rahat işte belli.
O an nasıl rahat ettirilmezse uğraş sıkılsın, kültür farkı olan ailelerin bakış açısı örneği bu da..
Tabi canm col rahat burda biz gece 12de yatiyorz o sabah ezaninda yatiyo biz sabah 9da kalkiyirz o 1de 2 de kalkiyo. Son geldiginde bi kac gun 9da 10da uyandirmaya basladm belki anlar diye anlamadi

Niye soyleyemeyesin ki, o senin koçan herseyini rahatça paylasmalisin. O zor zamanlarında destek ve anlayış goremiyceksen ne zmn goreceksin. Ayrıca güzel bir üslupla anlatirsan anlayacağını düşünüyorum. Eşinin empati kurmasını sağla, bebek içinde sigara olayının balkonda olsa bile sıkıntı olacağını dile getir. Hala esininden tık çıkmazsa sen ima ederek şöyle kaynina yada kv ne. Olmadı açık açık söyle. Ben bisekilde söylerdim, normal zmn olsa hadi neyse, en can alıcı zamanlarda gelmesi sıkıntı. Kv de sigara durumunu söyle bence, soylemesenden sen suçlu olursun ayrica

Normal sartlarda esinizin bu durumdan rahatsiz olmasi lazim. Ben de 2 ay once dogum yaptim. Ayakustu gelen misafirler bile bir an once gitsin diye baktim. Bebegim ikidebir emmek istiyor, huysuzlaniyor. Yaz gunu emzirme onlugu takiyorum ter icinde kaliyor. Emmeye baslayinca da yarim saat suruyor. Heryerim leke leke hep kusmuk sut vs. Ikidebir dus almakta zorundayim. Boyle kaynim falan gelseydi delirirdim herhalde. Annemle babam bebege yardim icin yanima gecici olarak tasindilar. Zavalli babam isten gelip yemek yer yemez ust kata cikip daha da ortalarda gorunmuyor

Kayininiz anlamayabilir ama esinizle kayinvalidenizin akil etmesi lazim bazi seyleri.

Aynen öyle benimde annemle babam geldi babam cogu zaman yemek yer disari cikardi rahat edeym diye. Gercekten kv ve esim cok dusuncesizlerms

Bence eşinizle konuşun güzel bir dille rahat değilim,istediğim gibi evde dolanamiyorum giyinemiyorum falan diyin,kv ye söylemeyin zaten mantıklı biri olsa o müsaade etmezdi oğlunun sizde kalmasına.

İyi de sizin ailenizin günde 1-2saat uğramasıyla bu çocuğun günlerce kalması aynı şey değil ki!
Ayda bir kez gelsin 3gün kalsın gitsin madem çok özlüyorsa seviyorsa sizi.
Hızlı trenle 1saat ankara eskişehir uzak bir yer değil ki.
Bilette çok pahalı değil yani çözüm bu kadar basit aslında.
Eşinize aynen böyle söyleyin bu çözümü önerin böylece kardeşimi istemiyorsun da diyemez.
Zaten okullar da açılır bir aya sonra rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…