Kaynımın sürekli bize gelmek istemesi

Hayir 15 tatilide bizimle geciriyo. Gelsin ama 10 gun neyin nesi. Erkek cocuk kimse rahat edemz
geçirsin ne var ki..çok başka pencereden bakıyor duruma:) ben eşimin kardeşini kendi kardeşim yerine koyarım.aykırı bir hali tavrı yoksa.ki sizinkinde yok gibi zaten.erkek kız ne fark eder.hani kızla sohbet olur belki erkekle çk olmayabilir..ama zaten oğlanın bir çabası yok ki bunun için.zararsız ve sessiz şekilde kendi halinde takılıyor:)
ben o kimseyim galiba ben rahat ederdim..kardeşim neticede.gelsin yeğenin sevsin,evde yardım etsin,dışarı çıkalım arada falan ,benin hoşuma giderdi.

oğlum var 6 yaşında.anlıyorum dediğinizi,loğusalıktaki kısmı tamamen haklı buldum zaten ona lafım yok,ama çocuğun değil kv nin suçu ki çocuk akıl edemezdi bunu. ama şimdi loğusa da değil artık 10-15 gün katlanılmaz değil bana göre.
bir de herkese göre değişiyor bu konu sanırım,oğlum kolik olup uyumamasına ve devamlı ağlamasına karşın,ben misafiri severdim,ablamlara arkadaşlarıma gittim geldim devamlı.bir köşede oğlumu alıp emziriyordum devamlı ama olsun:)bu emzirme falan işlerini abartıyoruz gibi geliyor bana ..

Sürekli sürekli gelmesi rahatsız edici, birde lohusa iken gelmesi evet kötü olmuş. Eşinle konuş sen gidiyorsun evden ben tek onunla kalıyorum rahatsız oluyorum rahat hareket edemiyorum diye, bu şekilde olmaz çnkü.

Pasif davranmışsınız. Bu konuda sevgi pıtırcıklığı yapan arkadaşları da anlamıyorum. Erkek sonuçta. Yeri gelir insan kendi kardeşine de göstermek istemeyebilir her halini. Sonuçta bu çocuğu evlatlık almamış kimse. Her tatilde o kadar uzun süre kalması çok mantıksız ama belliki yüz bulmuş akıl veren de olmamış. Kv nin de işine gelmiş belliki. Durumu önce eşinizle konuşun yukarıda belirtildiği gibi yine anlamazsa kv le konuşun. Her şeyin bir adabı var kız olsa yine bir yere kadar.

Ne münasebet ya genç Ada'm olmuş artık senle başbalan
Kocaman Ada'm olmuş ne işi var yeni gelinle lohusa kadınla sen değil eşin ve kv söylemeli ha onlar yapmıyorsa sen söyle yüzüne biliyorum zor söylemesi ama söylemen gerekiyor kibarca'ilerde büyür mutlaka geçer bunlar ama biraz dikkatlı olsunlar

Bu ne düşüncesizlik. Annesi de mi söylemiyor. 17 yaşında ki ergen'in ne işi var sürekli sizde. Hiç bir zaman çekemem sizin gibi çocuklu vs olsam Ohoo .

Kıyamadım be..
Balkonda otıruyormuş.. Kendince rahatsızlık vermek istemiyor baksana.. Aile içinde rahat değilse bilemedim ki hiç. Kaçmış sizin yanınıza işte.. Bakkal market konusunda yardımcı olur, bebike göz kulak olur arada nefes alırsın; ufakmış daha baksana canım.. :)
Mesajda yazmışsın ya gel burda otur deyince yok abla burası iyi demiş ya balkondan için, bi tuhaf oldum.. :)

Canm rahatsizlk vermek istemiyosa nie 10 gun 15 gun kaliyo ozaman. Rahatszlk vermek istemeyen insan 2 gunde gider. Orda annesinin baskisi var söyle yap böyle yap gec kalma ders calis ise basla falan filan diye oda onlari duymamak icin buraya geliyo sonra sinir olan ben oluyorm

Geldiğinde bütün gün evde mi oturuyor? Evde oturacaksa niye geliyor ki cok garip ya.

Ayy hiç çekemem evde erkek, hiç sevmediğim bir durumdur.

Eşinle mutlaka konuş, istemiyorum deme direk. Ama bebeği emzirmem gerekiyor çok utanıyorum ne de olsa delikanlı, çocuk değil ki falan de. Eskaza ben emzirirken odaya girse yanlışlıkla çok çekinirim valla de. Bebekten güzel bahane olmaz. Biraz belaltı yap eşine, erkekler hassaslar böyle konularda...

Evet surekli evde sadece ekmek alincaksa cikiyo. Kendi basina cıkıp carsiyi falan gezmiyo surekli böyle benim basimi bekliyo

Bence esin her ne kadar alinacak olsa da her ne kadar siz kavga edecek olsaniz da oturup konusmalisiniz, esinize her seyi guzel bir dille anlatmalisiniz. Sonucta 17 yasinda genc delikanli. Oncelikle yeni evli ciftin evinde o kadar uzun sure kalinmamali, burada kayinvalidenin araya girmesi, anlatmasi, izin vermemesi vs lazimdi. Hadi o erkek cocuk dusunememistir. Ama surekli gelmesi de olmaz hani. Esinizin de anlayis gostermesi lazim bu konuda, sonucta siz yeni anne olmussunuz, emzireceksiniz, daha rahat giyinmek durumunda kalacaksiniz vs vs. Kendinizi kimseyi suclamadan guzel bir dille anlatabilirseniz eger esinizin sizi anlayacagini dusunuyorum.

Aslinda siz haklisiniz tabi rahat edemezsiniz evde kucuk bebek var kolay degil
Ama esinizin kardesine acidim nedense demek ki evde cok yokluk var yazik delikanli cocuk tatile gidemiyor gezemiyor sizi cok sevmis ki rahatta ediyor kalmak icin can atiyor bence buyuk sevaba giriyorsunuz eylulde okula gidicekse idare edin 1 ay daha ben yaptiniz bir iyilik tam olsun

Bakis aciniz cok guzel ancak kayniniz var mi? Varsa hic bu kadar uzun sure evinizde misafir oldu mu?
Benim var. İki hafta kadar kaldi bizde yanilmiyorsam iki sefer. Ve o iki sefer bana yetti inanin ki. Evde bir erkek var, yazin, her yer cok sicak ve sen sutyen atlet giyip yetmiyormus gibi uzun, usturupli kiyafetler gitmek zorundasin. Zaten sicaktan bunaliyorsun, ustune bir de kiyafetler geliyor. Dahasi konu sahibi yeni bebek sahibi olmus. Cekirdek ailesi sil bastan yeniden kurulacak, esiyle iliskisi baska bir seviyeye tasinmis durumda. Boyle bir durum soz konusuyken her ne kadar esin kardesi de olsa elin delikanlisinin bu kadar uzun sure kalmamasi lazim. Ben kaynim varken cok zorlandim (ki ben de yeni evli sayilirdim kaldiginda) konu sahibinin su an ne kadar zorlandigini ve bunaldigini tahmin edemiyorum bile... Yani demem o ki bir ay daha idare edin demissiniz guzel demissiniz ama ne yazik ki cok zor bir durum...

Benim sahsi fikrim evet abisinin evinde cok rahat ediyor olabilir, ama orasi onun evi degil, abisi ve yengesinin evi... Bunu goz onunde tutmasi lazim...

Ay ben de bu konuda dertliydim bi donem, kimseye anlatamadim, yazdikca yazasim geliyor :)

Esin belli ki anlayacak adam degil, acik acik bize soyledigin gibi her noktayi anlatman lazim.

Bu arada okulu falan yoksa da bir kursa, zanaata yonlendirsin cocugu. Ayrica ayda belli bir harclik yollayabilir. O zaman evinde de bir nebze daha mutlu olur.

Beni anladiginz icin tesekkr ederim. Evet benden yasca kucuk olmasina ragmen rahatsiz oluyorum. Bir cok üye yazik falan yazdi idare etmemi soyledi ama gelin bide bana sorun idare edilmiyo ne yazik ki. Balkonda oturuyo olabilr belki bana zarari olmuyo olmaya bilir ama evin icinde bi erkek olunca cok zor oluyo. Mesela bikesinde yeni evlendigmz zaman gelip kaldignda esim sabah erken uyanirsan beni uyandir demisti oda sabah o gibi pat diye odaya dalip esimi uyandirmaya calismisti. Onu odamzda gördugmde neye ugradgimi sasirdm direk cikarmsn odadan dedim sonrada uygn bi dille bidaha bizim odamiza girmemesini söyledim. O gunden beri yaptgi hersy gözüme batar oldu. Ona bu kadar kiziyo olmamn sebebide bu zaten.
Valla siz yazdikca benmde yazasm geldi baya dolmusum :))

Ben kayınlarımla kapalı oda da bile tek durmuyorum. Eşim ev de yoksa eve de girmezler biri 18 yaşında ufak daha üstelik.Ayrıca günah eşinize bunu söyleyin ne isi var sizin evde, sen tek o tek olacak iş mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…