- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
geçirsin ne var ki..çok başka pencereden bakıyor duruma:) ben eşimin kardeşini kendi kardeşim yerine koyarım.aykırı bir hali tavrı yoksa.ki sizinkinde yok gibi zaten.erkek kız ne fark eder.hani kızla sohbet olur belki erkekle çk olmayabilir..ama zaten oğlanın bir çabası yok ki bunun için.zararsız ve sessiz şekilde kendi halinde takılıyor:)Hayir 15 tatilide bizimle geciriyo. Gelsin ama 10 gun neyin nesi. Erkek cocuk kimse rahat edemz
oğlum var 6 yaşında.anlıyorum dediğinizi,loğusalıktaki kısmı tamamen haklı buldum zaten ona lafım yok,ama çocuğun değil kv nin suçu ki çocuk akıl edemezdi bunu. ama şimdi loğusa da değil artık 10-15 gün katlanılmaz değil bana göre.Emziren için gerçekten çok zor kışın olsa bi derece ama yazın zor. Emzirdikten ve çocuk uyuduktan sonra oh diyip sadece üstünde donla kendini koltuğa atma gereği duyuyor insan. Çocuğunuz var mı bu dönemlerden gectiniz mi öyleyse anlayabilirsiniz.
Kocaman Ada'm olmuş ne işi var yeni gelinle lohusa kadınla sen değil eşin ve kv söylemeli ha onlar yapmıyorsa sen söyle yüzüne biliyorum zor söylemesi ama söylemen gerekiyor kibarca'ilerde büyür mutlaka geçer bunlar ama biraz dikkatlı olsunlarMerhaba kizlar direk konuya giriyorum biraz uzun olcak kussura bakmayn. Biz eskisehir esimn ailesi ankrada yasiyo
1 yıllik evliyim. Evliligimn 1. Ayinda esimin erkek kardesi 17 yasinda 15 gunluge bize kalmaya geldi. Daha biz yeni evliyiz senin ne isin var hadi sen anlamiyosnda annendemi söylemiyo sana oglum yeni evliler gitme diye. Evet kizlar burdan ona sinir olmalarim basladi. Esim 12 saat calisiyo ben sabahtan aksama kadar onunla oturuyorm ve erkek cocuk konuscak biseyde bulamiyorz kös kös aksama kadar oturuyoz. Neyse bu 15 gun kaldi bende sabrettim gitti sonrasnda dogum yaptm dogurdugum gun zıplams ordan ben eskisehire gitcm yegenimi görcem diye. Len senin ne isin var ben yeni dogurmusum gelip napican ordan bidaha sinir oldum ona allahtan kv getirmems param yok 1 bilet daha alamam diye. Neyse sonrasinda kv 1 gun kaldi gitti ordan kaynm kvyle kavga ederms vay sen gittn gördunde ben görmedim bende gidicem diye neyse bu 3uncu geldi 1 gun kaldi gitti allahtan. Sonrasindada daha oglumn 40i cikmadan bidaha geldi bu sefer 10 gun kaldi. Ya ben logusa kadimn senin ne isin var kanamam var sutlerim akiyo rahat rahat dolanmak isticem evde onuda yapamiyorum rahatsiz oluyorm erkek cocuk sonucta 2.3 gun kal git 10gunde neyin nesi. Geliyo o baklonda oturuyo ben icerde cocugmla ilgileniyorm biseyde konustugu yok. Canim sıkılmıyomsn burda aksama kadar oturuyosn diyorm yok abla iyi burasi diyo ben asil ankarada sıkılıyorum diyo gel burda bizimle yasa dememizi bekliyi herlde hee fırsatta esime ben ankaradn cok sıkılıyorm diyo. Tabi orda rahat rahat sigra icemiyo annesi bilmiyo burda rahat rahat iciyo bisey istedginde esime söyluyo o alip geliyo annesinden istegnde param yok diye almiyoms. Burasi her konuda cok rahat diyio duyuro ben iyice sinir oluyorum. Simidi bi kac gune biz oraya gitcz 1 hafta kalmaya dönüste sizinle gelirim abi diyoms ben bunu duydm kac gundur sinir oluyorm esimede gelmesin diyemiyorm cunku kavga ederz. Simdi kizlar ben nasil bunun gelmemesini saglarim yardim edin bana.
Yazim hatalari yuzunden kussura bakmayn telefondan yaziyorum simdeden tesekkr ederim
Canm rahatsizlk vermek istemiyosa nie 10 gun 15 gun kaliyo ozaman. Rahatszlk vermek istemeyen insan 2 gunde gider. Orda annesinin baskisi var söyle yap böyle yap gec kalma ders calis ise basla falan filan diye oda onlari duymamak icin buraya geliyo sonra sinir olan ben oluyormKıyamadım be..
Balkonda otıruyormuş.. Kendince rahatsızlık vermek istemiyor baksana.. Aile içinde rahat değilse bilemedim ki hiç. Kaçmış sizin yanınıza işte.. Bakkal market konusunda yardımcı olur, bebike göz kulak olur arada nefes alırsın; ufakmış daha baksana canım.. :)
Mesajda yazmışsın ya gel burda otur deyince yok abla burası iyi demiş ya balkondan için, bi tuhaf oldum.. :)
Merhaba kizlar direk konuya giriyorum biraz uzun olcak kussura bakmayn. Biz eskisehir esimn ailesi ankrada yasiyo
1 yıllik evliyim. Evliligimn 1. Ayinda esimin erkek kardesi 17 yasinda 15 gunluge bize kalmaya geldi. Daha biz yeni evliyiz senin ne isin var hadi sen anlamiyosnda annendemi söylemiyo sana oglum yeni evliler gitme diye. Evet kizlar burdan ona sinir olmalarim basladi. Esim 12 saat calisiyo ben sabahtan aksama kadar onunla oturuyorm ve erkek cocuk konuscak biseyde bulamiyorz kös kös aksama kadar oturuyoz. Neyse bu 15 gun kaldi bende sabrettim gitti sonrasnda dogum yaptm dogurdugum gun zıplams ordan ben eskisehire gitcm yegenimi görcem diye. Len senin ne isin var ben yeni dogurmusum gelip napican ordan bidaha sinir oldum ona allahtan kv getirmems param yok 1 bilet daha alamam diye. Neyse sonrasinda kv 1 gun kaldi gitti ordan kaynm kvyle kavga ederms vay sen gittn gördunde ben görmedim bende gidicem diye neyse bu 3uncu geldi 1 gun kaldi gitti allahtan. Sonrasindada daha oglumn 40i cikmadan bidaha geldi bu sefer 10 gun kaldi. Ya ben logusa kadimn senin ne isin var kanamam var sutlerim akiyo rahat rahat dolanmak isticem evde onuda yapamiyorum rahatsiz oluyorm erkek cocuk sonucta 2.3 gun kal git 10gunde neyin nesi. Geliyo o baklonda oturuyo ben icerde cocugmla ilgileniyorm biseyde konustugu yok. Canim sıkılmıyomsn burda aksama kadar oturuyosn diyorm yok abla iyi burasi diyo ben asil ankarada sıkılıyorum diyo gel burda bizimle yasa dememizi bekliyi herlde hee fırsatta esime ben ankaradn cok sıkılıyorm diyo. Tabi orda rahat rahat sigra icemiyo annesi bilmiyo burda rahat rahat iciyo bisey istedginde esime söyluyo o alip geliyo annesinden istegnde param yok diye almiyoms. Burasi her konuda cok rahat diyio duyuro ben iyice sinir oluyorum. Simidi bi kac gune biz oraya gitcz 1 hafta kalmaya dönüste sizinle gelirim abi diyoms ben bunu duydm kac gundur sinir oluyorm esimede gelmesin diyemiyorm cunku kavga ederz. Simdi kizlar ben nasil bunun gelmemesini saglarim yardim edin bana.
Yazim hatalari yuzunden kussura bakmayn telefondan yaziyorum simdeden tesekkr ederim
Aslinda siz haklisiniz tabi rahat edemezsiniz evde kucuk bebek var kolay degil
Ama esinizin kardesine acidim nedense demek ki evde cok yokluk var yazik delikanli cocuk tatile gidemiyor gezemiyor sizi cok sevmis ki rahatta ediyor kalmak icin can atiyor bence buyuk sevaba giriyorsunuz eylulde okula gidicekse idare edin 1 ay daha ben yaptiniz bir iyilik tam olsun
Beni anladiginz icin tesekkr ederim. Evet benden yasca kucuk olmasina ragmen rahatsiz oluyorum. Bir cok üye yazik falan yazdi idare etmemi soyledi ama gelin bide bana sorun idare edilmiyo ne yazik ki. Balkonda oturuyo olabilr belki bana zarari olmuyo olmaya bilir ama evin icinde bi erkek olunca cok zor oluyo. Mesela bikesinde yeni evlendigmz zaman gelip kaldignda esim sabah erken uyanirsan beni uyandir demisti oda sabah o gibi pat diye odaya dalip esimi uyandirmaya calismisti. Onu odamzda gördugmde neye ugradgimi sasirdm direk cikarmsn odadan dedim sonrada uygn bi dille bidaha bizim odamiza girmemesini söyledim. O gunden beri yaptgi hersy gözüme batar oldu. Ona bu kadar kiziyo olmamn sebebide bu zaten.Bakis aciniz cok guzel ancak kayniniz var mi? Varsa hic bu kadar uzun sure evinizde misafir oldu mu?
Benim var. İki hafta kadar kaldi bizde yanilmiyorsam iki sefer. Ve o iki sefer bana yetti inanin ki. Evde bir erkek var, yazin, her yer cok sicak ve sen sutyen atlet giyip yetmiyormus gibi uzun, usturupli kiyafetler gitmek zorundasin. Zaten sicaktan bunaliyorsun, ustune bir de kiyafetler geliyor. Dahasi konu sahibi yeni bebek sahibi olmus. Cekirdek ailesi sil bastan yeniden kurulacak, esiyle iliskisi baska bir seviyeye tasinmis durumda. Boyle bir durum soz konusuyken her ne kadar esin kardesi de olsa elin delikanlisinin bu kadar uzun sure kalmamasi lazim. Ben kaynim varken cok zorlandim (ki ben de yeni evli sayilirdim kaldiginda) konu sahibinin su an ne kadar zorlandigini ve bunaldigini tahmin edemiyorum bile... Yani demem o ki bir ay daha idare edin demissiniz guzel demissiniz ama ne yazik ki cok zor bir durum...
Benim sahsi fikrim evet abisinin evinde cok rahat ediyor olabilir, ama orasi onun evi degil, abisi ve yengesinin evi... Bunu goz onunde tutmasi lazim...
Ay ben de bu konuda dertliydim bi donem, kimseye anlatamadim, yazdikca yazasim geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?