kaynımın tuhaflıgı

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.525
13.377
248
Şu an sinirden delircem.bugun kv lere geldik eşimle.eşimin ailesi kultur olarak farklı yapıdalar benden ama yinede genelde ben onların suyuna gidiyorum sırf esimin hatrına.onlara gore kadının kıyafeti onların istedigi gibi olmalı.bugun giderken diz ustunde bi tunik ve altınada pantolon giydim.gider gitmez gorumcem geldi beni kenara cekip abi(yani kaynım) x boyle giyinmesin etek ver etek giysin.bu arada ben tesetturluyum.neyse ben şok oldum daha once kv karısırdı ona alısmıstım ama kaynımın boyle bişeyi soyleme hakkını kendinde bulması beni delirtti.bana cok tuhaf geliyo nası olur bi erkek kardesinin eşinin kıyafetine karısır.bende eşime soyledim olanları eşim giymek istemiyosan giyme kimse karısamaz sana dedi.bende bi daha gelmek istemiyorum madem benden rahatsızlar gormesinler beni.sizce ne yapmalıyım

Acayp abartmis kaynin,ama ona o cesaret nerden geliyo onada bakmak lazim.
Benim esimin ailesi de eminimmi elestiriyodur kiyafetlerimi ve kv lafda sokmuslugu vardir ama laflarina usulunce cvp vermek onemli.
keske gorumceye bisey soyleseydin, laf hepsine giderdi.

O an şok oldum hic birşey diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…