- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Seni ilgilendirmez diyeceksin. Kısa ve net.Neymiş etek olmalıymıs daha oncede hep boyle laflar soyluyodu kv ama kaynımın soylemesi cok zoruma gitti
Nerelere ne gozle baktigina bagli tabii...bence sorunlari var uzak durNeymiş etek olmalıymıs daha oncede hep boyle laflar soyluyodu kv ama kaynımın soylemesi cok zoruma gitti
Neymiş etek olmalıymıs daha oncede hep boyle laflar soyluyodu kv ama kaynımın soylemesi cok zoruma gitti
Millet kafayı yemiş ya terbiyesiz adam abdesti kaçmasın diye mi etek giydirecekmiş size yıkılsın gitsin iy yapmışsınız böyleleri ayrı bir terbiyesizAynisi benim basima geldi tek fark kaynim bile deildi esimin teyzesinin oglu benden rahatsiz olmustu gittik oturmaya baktim teyzesi beni cagirdi odaya goturdu bi etek atti ustume kendi eteklerinden bide cicekli yasli isi bisey al bunu giy oglum senin ustunde pantolon var diye odaya gelmiyor dedi bende aynen sunu dedim ogluna soyle bacaklarima bakmasin! Daha sonra suratim bes karis iceri girdim esim anladi bisey oldugu disari cikti cagirdi beni anlattm deli oldu onlar kim oluyor die kavga cikaricakti sakin ol dedim gittik geri oturduk yzumuzu astik anladilar tabi bidahada esimle gitmedik oraya
işte adamda nasıl bir hayal gücü varsa. TerbiyesizAllah Allah e zaten tunik dediğin uzun bir şey ve hiçbir yeri belli etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?