• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımın tuhaflıgı

Sonra böyle insanlar dışarı çıkıp bu sapıklıklarını rahatça sergileyebiliyor. PİS İNSACIK. Siz de bunlara izin veriyonuz dimi? Allahım yarabbim ya sapık şey

Insallah esin " onlar karisamaz sen ne istiyorsan oyle yap" cumlesinin benzerini kayninada aktarmistir.
Cunku en etkili yol budur.
Aksi takdirde bilmeliki oda yipranacak sende.

Bana da kaynim karışır diz alti etek giymemi istemezdi, bende giyerdim.
Arkamdan laf etmiş duydum ama umursamadim 4 eltiyiz hepimiz tesettirluyuz ama hiçbiri pantolon giymiyo laf ederler die eşleride birakmiyo ama benim esim ses etmiyo hatta kaynimlara gittigimde de giy dio ben giymiyom disari gitsem esimle gezmeye gitsem onlarin evi hariç nereye gitsem pantolon tunik giyiyom.

ama onlara gittiğimde etek giyiyom yani ne onlarin ekmegine yag bal suruyom nede moralimi bozuyom anlayacağın sende onlarin evi haric heryerde giyin onların olduğu ortamlarda dikkat edin ne kadar umursamam desende illa morali bozuluyo insanin ha bide bugun eşin birakir ses etmez bakar herkes bi laf ediyo sonra eşinde izin vermez en iyisi onlarin olmadığı her yerde giymek tabi karar senin...

Nediyosunuz ?
Kaynınızın sizin giyim kuşamınızda nasıl söz hakkı olabiliyo?
Tek düşünüceğim şey sapıkça duygular beslediği köreltmek içinde bahaneler sunması sizinde buna uymanız.

Beden sizin kıyafet sizin karar sizin.

Hediye değil bu istediğini alsın senin seçimin.

o etegi bir kere giyersen bir kere tamam der susarsan bi defa hep karisirlar sana bende esi ve cahil ailesi yuzunden istemedigi halde zorla basortusu takmak zorunda olan daha 22 yasinda 3 yillik evli bir kadinim etek giymiyorum diye yapmadik soylemediklerini birakmadilar ki gorumcem tunik bile giymezdi ustune bir gun kv beni azarlarken daha 2 haftalik evliyim esim duydu cekti anasini odaya sen git kizina karis sanane benim karimin ne giydigiden diye azarladi ona ragmen bitmedi ignelemeler yok ben su pantolonu hic sevmiyom erkek kiyafeti bunu giyen kadinlar cennet kokusu bile alamayacaklar virt zirt bende en son sevmiyorsan sen giymezsin madem dedim imali bi sekilde 3 senenin sonunda artik istesedr bisey diyemiyo sende oyle yap havlar havlar susarlar merak etme ayrica kaynina da bizzat haddini bildir direk olmasa bile ima et o kim oluyo da karisiyo

Kayninin haberi bile olmadığına kalibimi basarim. Kayın adı altında yapmak istediklerini yaptiriyodurlar. Hele ki senden büyükse ve ondan utaniyosan.
Al şu eteği giy kayinbaban kızıyor kısa kollu giyme kayinlarin rahatsız oluyo vs vs :ukala:
Sonra ogreniceksin ki bundan rahatsız olan gorumce ve kayinvalide...hele ki gorumce pantolon giyemeyen biriyse. ..off sabah sabah içim şişti:KK14:

Okadar dindar adam kadınların kıyafetine dikkat etmez

Çok ağır konuşmak patlamak istiyorum
Böyle insanlar kendi gibi olmayanları minafık ilan ediyo(bu adamı kastetmiyorum)

o etegi bir kere giyersen bir kere tamam der susarsan bi defa hep karisirlar sana bende esi ve cahil ailesi yuzunden istemedigi halde zorla basortusu takmak zorunda olan daha 22 yasinda 3 yillik evli bir kadinim etek giymiyorum diye yapmadik soylemediklerini birakmadilar ki gorumcem tunik bile giymezdi ustune bir gun kv beni azarlarken daha 2 haftalik evliyim esim duydu cekti anasini odaya sen git kizina karis sanane benim karimin ne giydigiden diye azarladi ona ragmen bitmedi ignelemeler yok ben su pantolonu hic sevmiyom erkek kiyafeti bunu giyen kadinlar cennet kokusu bile alamayacaklar virt zirt bende en son sevmiyorsan sen giymezsin madem dedim imali bi sekilde 3 senenin sonunda artik istesedr bisey diyemiyo sende oyle yap havlar havlar susarlar merak etme ayrica kaynina da bizzat haddini bildir direk olmasa bile ima et o kim oluyo da karisiyo
daha önce kac defa uyardım sert bi dille benim kocam değilsiniz dedim ama yok anlamıyorlar.kaynımın bunu söylemesi cok sinirlendirdi beni.ben okumuş görmüş biriyim.nerde ne giyeceğime kendim karar veririrm o kim oluyo ya ne cesaret.eşime söyledim iki hafta falan gelmiycem unutmak istiyorum.alışkın değilim böyle dayatmalara. en kısa zamanda taşınsaydım bu yerden. eskiden farklı yerlerdeydik 2-3 ayda bir goruyodum.

Kayninin haberi bile olmadığına kalibimi basarim. Kayın adı altında yapmak istediklerini yaptiriyodurlar. Hele ki senden büyükse ve ondan utaniyosan.
Al şu eteği giy kayinbaban kızıyor kısa kollu giyme kayinlarin rahatsız oluyo vs vs :ukala:
Sonra ogreniceksin ki bundan rahatsız olan gorumce ve kayinvalide...hele ki gorumce pantolon giyemeyen biriyse. ..off sabah sabah içim şişti:KK14:
onlarda soyluyo kv erkek elbisesi diyor.yahu madem bu kadar karsıydın gelin diye almasaydın.oğlun seviyo sanane .bıktım bunlardan herşeye karışıyorlar.köy ortamı olduğu için saçma sapan adetleri var bıktım valla.

Benim babam bana evlendikten sonra, yeni evliyken böyle karışmıştı. Üzerimde tulum vardı. Pantolonu hani bosbol olanlardan. Ben açığım bu arada, ki annem falan da açık. Kıfayet dar değildi, transparan değildi. Askılı ama üzerine zaten kısa kollu bir şeyle giyiyordum kombin olarak hep. Çok şıktı sadece, bütün meselesi bu. Yoksa her zaman ya dizde (bazen az diz üstü) etek ya pantolon üzeri kısa kolu vb. şeyler giyen bir insanım.
Kalktı bana eşin izin veriyor mu senin bunu giymene dedi. Ki eşimden izin alıyorum sanki saçmalığa bak. Ben de şaşkınlıkla tabi ki dedim. Şaşırdım ama şaşkınlığımın sebebi babamın muhteşem modern bir karakter olması değil. Hem benim artık onun kontrolü altında olmamam hem de kıyafetin cidden hep giydiklerimden tek farkının normalden şık olması. O da dedi ki bana "e o öyle geniş mideliyse yapacak bir şey yok", terbiyesiz adam. Eşime de söyledim, hala aklına geldikçe kızar.
Anlamıyorum insanları bazen kafayı yiyorlar, annem de öyle ben kıyafetime falan karıştırtacak biriymişim gibi hayallere kapılıyorlar. Yok artık ezip durdukları küçük çocuk karşılarında.
Anneme de aldığım bir kıyafeti göstersem hemen x bir şey demiyor mu bu eteğe der. Ben de zevkine gösteriyorum, bir şey de diyemiyor deli oluyor ya.

Kaynıma ne benim kıyafetimden, beni mi incelemiş, o ne karışır, der olay çıkarırdım, yemin ediyorum yapardım bunu!!!

Görümcenizi de samimi bulmadım. Bunu size söylemekten utanmadı mı!
Utanmadı, çünkü aynı düşüncede o da.

Beyinsiz takımı...

Eşiniz sizi özgür bırakıyorken kaynınıza ne oluyor ?Çok ilginç doğrusu.
Ben olsam arama mesafe koyardım.
Kapalı bir insan değilim ama nerede ne giyeceğimi bilirim,sizin için söylemiyorum ama kapalılarında usturuplu giyineni makbul zaten,bazen öylelerini görüyorum ki çok şaşırıyorum doğrusu..

Back
X