- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi Pembekoala35
Sonra böyle insanlar dışarı çıkıp bu sapıklıklarını rahatça sergileyebiliyor. PİS İNSACIK. Siz de bunlara izin veriyonuz dimi? Allahım yarabbim ya sapık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da kaynim karışır diz alti etek giymemi istemezdi, bende giyerdim.
Arkamdan laf etmiş duydum ama umursamadim 4 eltiyiz hepimiz tesettirluyuz ama hiçbiri pantolon giymiyo laf ederler die eşleride birakmiyo ama benim esim ses etmiyo hatta kaynimlara gittigimde de giy dio ben giymiyom disari gitsem esimle gezmeye gitsem onlarin evi hariç nereye gitsem pantolon tunik giyiyom.
ama onlara gittiğimde etek giyiyom yani ne onlarin ekmegine yag bal suruyom nede moralimi bozuyom anlayacağın sende onlarin evi haric heryerde giyin onların olduğu ortamlarda dikkat edin ne kadar umursamam desende illa morali bozuluyo insanin ha bide bugun eşin birakir ses etmez bakar herkes bi laf ediyo sonra eşinde izin vermez en iyisi onlarin olmadığı her yerde giymek tabi karar senin...
daha önce kac defa uyardım sert bi dille benim kocam değilsiniz dedim ama yok anlamıyorlar.kaynımın bunu söylemesi cok sinirlendirdi beni.ben okumuş görmüş biriyim.nerde ne giyeceğime kendim karar veririrm o kim oluyo ya ne cesaret.eşime söyledim iki hafta falan gelmiycem unutmak istiyorum.alışkın değilim böyle dayatmalara. en kısa zamanda taşınsaydım bu yerden. eskiden farklı yerlerdeydik 2-3 ayda bir goruyodum.o etegi bir kere giyersen bir kere tamam der susarsan bi defa hep karisirlar sana bende esi ve cahil ailesi yuzunden istemedigi halde zorla basortusu takmak zorunda olan daha 22 yasinda 3 yillik evli bir kadinim etek giymiyorum diye yapmadik soylemediklerini birakmadilar ki gorumcem tunik bile giymezdi ustune bir gun kv beni azarlarken daha 2 haftalik evliyim esim duydu cekti anasini odaya sen git kizina karis sanane benim karimin ne giydigiden diye azarladi ona ragmen bitmedi ignelemeler yok ben su pantolonu hic sevmiyom erkek kiyafeti bunu giyen kadinlar cennet kokusu bile alamayacaklar virt zirt bende en son sevmiyorsan sen giymezsin madem dedim imali bi sekilde 3 senenin sonunda artik istesedr bisey diyemiyo sende oyle yap havlar havlar susarlar merak etme ayrica kaynina da bizzat haddini bildir direk olmasa bile ima et o kim oluyo da karisiyo
onlarda soyluyo kv erkek elbisesi diyor.yahu madem bu kadar karsıydın gelin diye almasaydın.oğlun seviyo sanane .bıktım bunlardan herşeye karışıyorlar.köy ortamı olduğu için saçma sapan adetleri var bıktım valla.Kayninin haberi bile olmadığına kalibimi basarim. Kayın adı altında yapmak istediklerini yaptiriyodurlar. Hele ki senden büyükse ve ondan utaniyosan.
Al şu eteği giy kayinbaban kızıyor kısa kollu giyme kayinlarin rahatsız oluyo vs vs
Sonra ogreniceksin ki bundan rahatsız olan gorumce ve kayinvalide...hele ki gorumce pantolon giyemeyen biriyse. ..off sabah sabah içim şişti![]()