selam herkese. kızlar sıkıntım çok büyük. 40 gündür evliyim eşimle üniversitede tanışarak evlendik. 3 erkek kardeşler eşim en küçük erkek . hepsini seviyor(d)um taki en büyük abimiz X'in eski nişanlısıyla barışana ve ben tanışana kadar. evimiz kendimizin ve istediğimiz gibi döşetebildik çok şükür. ve x abimiz çok yardımcı oldu bize ve birgün kızarkadaşımla size gelmeyi düşünüyoruz dedi ben de tabiki dedim-çünkü kızla bi dargın bi barışık 12 yıldır beraber sayılırlar ve 4 sene önce nişan yapmışlar 1 yıl nişanlı kalıp ayrılmışlar 1 yıl küskalmışlar neticede barışmışlar işte gizlice sadece telefon tartışmalarından barıştıklarını anladık...:S - ben yokken X in kız arkadaşı varmış aile için ve eşimin ailesini bi hayli yıpratmış eşimin ailesi çocuklarını sever kaç yıl önce kızı tanıştırmaya getirdiğinde babam pek beğenmemiş davranışlarını demiş oğlum seviyor beni dinlemez zaten oğlum. neyse babam çok nasihat veren güngörmüş adamdır demiş kızım bak şöyle yap böyle yap daha mutlu olun fln fln neyse bunlar cahiilk diyelim artık eskiden kavgalarını bile telefonda yaparlarmış gürültü yani, bizimkilere geldiğinde kız başka odada otururmuş filan.
ben kısmına geleyım bize gelidler neyse işte Allah ne verdiyse hazırladım. Beni çok çalışkan, akıllı, hamarat diye anlatmış heralde X ve kız 8 de gelip 10 da gitti çok konuşmadık evliliğiniz hayrlı olsun diye bizi tebrik etmedi fotolara bakalım demedi, geldi koltuga kuruldu film izlerken X e sarıldı durdu (ben çok yardırgadım yenı tanıdıgım bırının evınde boyle tavırlar sergilemeyi yanlış mı yaptım?)
neyse biz kredi çekerek evlendık eşim kendine y markanın eşofmanını ayakkabısını almış kız evden çıkarken bu ne y aşkı eşofman y ayakkabı y demez mi!!Allah'ım çıldırdım gösterişten marka konuşmaktan nefret ederim o koç burcu onlar sever anlarım ama bana çok aşağılayıcı geldi bu olay (yanlış mı anladım acaba?)
saçmasapan pek bişey konuşmadık ve 2 saatin sonunda gittiler giderken de X abime kalk kalk dedi giderken önden sallamadı X'i gitti
bnm anlamadığım X'in herşeye dair bilgisi lafı vardır ama bu kıza gelince babamın istememesine rağmen (ayrılıp birleşmelerinden bıktım bzm oğlan yuzugu attı bn o ailenn yüzüne nasıl bakarım diyor) kıza deli divane.
bunlar gıttıkten sonra 2 gun ellerım tıtredi sinirden kızı hem yakıştırmadım X'in yanına (sonra dedim boşver Allah yakıştırmış sen kazrışma) güzel değil ama kendini çok güzel akıllı ve bilgili sayıyor bnse onu gerzek olarak görüyorum (yanlış mı yapıyorum ne kadar tanıdım ki sonuçta diyorum) face de resimleri var X ile baya bi sosyaller gezip tozmuşlar bizimkilerin haberi yok tabii bunlardan.
bunlar bizim mutluluğumuzu görünce bizide evlendirin diye tutuştular ama elde pek para yok açıkcası sadece eşyaları var nişanlıyken almışlar taa. ne yapmalıyım önyargılımıyım sizce? sallama demeyin çünkü babam bunun için çok üzülüyor ve diyabet hastası ben iftara gitttiğimde annem teravih e gidiyorum dedı bn göndermedım babam surat yapsın sen teravih e anne biz niye geldık dedım acaba burda da çok mu sert davrandım haksız mıyım? yardım lütfen kıskanıyor muyum bu kızı hayır ama aklıma geldıkce mıdem agrıyor dıyorum kı bı durun bı ilk gelın oldugumu bıleyım ama tı olmadı malesef