kaynımın uzatmalı sevgilisi

yorumuna saygı duyuyorum. o kelımeyı kullanması hos degıl ama kendısını ılgılendırır. bızden ıstedıgı yanlıs mı dogru mu dusundugu. ve buna cevap yazanların agır elestırı getırmesını anlayamıyorum her seyın dozu guzel. bunu butun konular ıcın soyluyorum canım.

hakarete varan tarzda olan elestirilere bende karsıyımdır..ama kız icin guzel degil kaynıma yakısmıyor gerzek gibi kelimelerde kullanmıycak ozaman durumu anlatır gecer oda hakaret ediyor bir baskasına bunlar bizim mutlulugumuzu gorunce bizi evlendirin diye tutustular diyecegine katkı saglayalım demesi gerekirdi o boyle kotu dusunurse bir kere gordugu biri hakkında burdakilerde oyle yorumlar yapar

hakarete varan tarzda olan elestirilere bende karsıyımdır..ama kız icin guzel degil kaynıma yakısmıyor gerzek gibi kelimelerde kullanmıycak ozaman durumu anlatır gecer oda hakaret ediyor bir baskasına bunlar bizim mutlulugumuzu gorunce bizi evlendirin diye tutustular diyecegine katkı saglayalım demesi gerekirdi o boyle kotu dusunurse bir kere gordugu biri hakkında burdakilerde oyle yorumlar yapar

yani yorumlra saygımız var ki bunu her zaman soylerım. . konuda elestırılecek noktalar elbette var. demek ıstedıgım herkesın dozunda elestırı yapması gerektıgı

selam herkese. kızlar sıkıntım çok büyük. 40 gündür evliyim eşimle üniversitede tanışarak evlendik. 3 erkek kardeşler eşim en küçük erkek . hepsini seviyor(d)um taki en büyük abimiz X'in eski nişanlısıyla barışana ve ben tanışana kadar. evimiz kendimizin ve istediğimiz gibi döşetebildik çok şükür. ve x abimiz çok yardımcı oldu bize ve birgün kızarkadaşımla size gelmeyi düşünüyoruz dedi ben de tabiki dedim-çünkü kızla bi dargın bi barışık 12 yıldır beraber sayılırlar ve 4 sene önce nişan yapmışlar 1 yıl nişanlı kalıp ayrılmışlar 1 yıl küskalmışlar neticede barışmışlar işte gizlice sadece telefon tartışmalarından barıştıklarını anladık...:S - ben yokken X in kız arkadaşı varmış aile için ve eşimin ailesini bi hayli yıpratmış eşimin ailesi çocuklarını sever kaç yıl önce kızı tanıştırmaya getirdiğinde babam pek beğenmemiş davranışlarını demiş oğlum seviyor beni dinlemez zaten oğlum. neyse babam çok nasihat veren güngörmüş adamdır demiş kızım bak şöyle yap böyle yap daha mutlu olun fln fln neyse bunlar cahiilk diyelim artık eskiden kavgalarını bile telefonda yaparlarmış gürültü yani, bizimkilere geldiğinde kız başka odada otururmuş filan.
ben kısmına geleyım bize gelidler neyse işte Allah ne verdiyse hazırladım. Beni çok çalışkan, akıllı, hamarat diye anlatmış heralde X ve kız 8 de gelip 10 da gitti çok konuşmadık evliliğiniz hayrlı olsun diye bizi tebrik etmedi fotolara bakalım demedi, geldi koltuga kuruldu film izlerken X e sarıldı durdu (ben çok yardırgadım yenı tanıdıgım bırının evınde boyle tavırlar sergilemeyi yanlış mı yaptım?)
neyse biz kredi çekerek evlendık eşim kendine y markanın eşofmanını ayakkabısını almış kız evden çıkarken bu ne y aşkı eşofman y ayakkabı y demez mi!!Allah'ım çıldırdım gösterişten marka konuşmaktan nefret ederim o koç burcu onlar sever anlarım ama bana çok aşağılayıcı geldi bu olay (yanlış mı anladım acaba?)

saçmasapan pek bişey konuşmadık ve 2 saatin sonunda gittiler giderken de X abime kalk kalk dedi giderken önden sallamadı X'i gitti
bnm anlamadığım X'in herşeye dair bilgisi lafı vardır ama bu kıza gelince babamın istememesine rağmen (ayrılıp birleşmelerinden bıktım bzm oğlan yuzugu attı bn o ailenn yüzüne nasıl bakarım diyor) kıza deli divane.
bunlar gıttıkten sonra 2 gun ellerım tıtredi sinirden kızı hem yakıştırmadım X'in yanına (sonra dedim boşver Allah yakıştırmış sen kazrışma) güzel değil ama kendini çok güzel akıllı ve bilgili sayıyor bnse onu gerzek olarak görüyorum (yanlış mı yapıyorum ne kadar tanıdım ki sonuçta diyorum) face de resimleri var X ile baya bi sosyaller gezip tozmuşlar bizimkilerin haberi yok tabii bunlardan.

bunlar bizim mutluluğumuzu görünce bizide evlendirin diye tutuştular ama elde pek para yok açıkcası sadece eşyaları var nişanlıyken almışlar taa. ne yapmalıyım önyargılımıyım sizce? sallama demeyin çünkü babam bunun için çok üzülüyor ve diyabet hastası ben iftara gitttiğimde annem teravih e gidiyorum dedı bn göndermedım babam surat yapsın sen teravih e anne biz niye geldık dedım acaba burda da çok mu sert davrandım haksız mıyım? yardım lütfen kıskanıyor muyum bu kızı hayır ama aklıma geldıkce mıdem agrıyor dıyorum kı bı durun bı ilk gelın oldugumu bıleyım ama tı olmadı malesef :(

1. paragraf
Seni kaç senelik sevgili oldukları ilgilendirmiyor küçümser gibi yazmışsınız...
Nişan yapılmış atılmış ama barışmışlar olabilir gayet normal...

2.paragraf ilk defa görüyorsunuz kızı niye senden düğün fotolarınızı göstermenizi istesinki?Eğer isteseydi ne bu samimiyet derdin!
Ayrıca ilk geldiği yer diye niye sevgilisine sarılmasın ? Ulu orta sevişme pozisyonuna gelmediler ya ...
Sonuçta sende eşine sarılmışındır film izlerken...Kız seni tanıdı diye put gibi durmicak ya orda.
Şu markalı eşorfman ve ayakkabı konusunada niye takıldın eşinle önceden tanışmışlıkları var öyle şaka yapmış ne var bunda? Ayrıca o koç burcu gösterişi sever anlarım ama ben sevmem demişsinde ne bu milleti aşağılayıp kendini yüceltme tavrı?

3.paragrafBunlar gittikten sonra 2 gün ellerin titremiş ya kızım sen bu gelin adayını feci halde kıskanmışın baksana kendine gelememişin 2 gün. kızı beğenmemeler gerzek olarak görmeler vs....Sen çok mu akıllısın diye sorarlar sana:)
Ayrıca kız sevgilisiyle gezmiş tozmuş istedikleri yere gitmişler fotolarını çekip eklemişler sananeeeee.
Sen gidemedin yapamadın edemedin içinde ukde mi kaldı? onların koyduğu fotolara bile laf ediyorsun...

4.paragraf 12 senedir birlikteler senin evine gelince mi evlenmek istediklerini şey pardon evlilik için tutuştuklarını anladılar!
Peh hemende kendine bağladın olayı.Uzun süreli bi birliktelikleri var artık evlenmek istemeleri gayet normal yani sen evlenmeden öncede bu istekleri vardı belki ne biliyorsun?
Birde şu lafın, Bi dursunlar ya ilk gelin olduğumu bileyim... Kilit noktada bu zaten... Kıskançlıktan başka bir şey değil bu.
Bari kıza belli etme ne yaşıcaksan içinde yaşa da huzur bozma en azından .
Valla ne sinir oldum sana gıcık bi tipsin senin gibi elti düşman başına vermesin.

belle8 tanışıyor muyuz diye düşünüyorum. ama yazan diğer kişilere de hak vermek lazım asabi davranan belkı onlarında karşı taraf olarak yaraları vardır :)

bencede 12 sene ne yaa koptum okurken

inanın şu yorumları görünce içim burkuldu...

ne acı bir insanın bir insanı hor görmesi ve sadece evli değiller diye

bazıları evlilik için yanıp tutuşmuyor olabilir herkesin dünyası bebiş hamiş kociş ve göbüş değildir belkide...

ama olmaz bir türk kızının ulvi vazifesi şıp diye evlenmek pırt diye doğurmaktır...

kırmızıyla işaretlediğim yerden sonra anladım ki konu sahibi hiç birşeyi anlamayacak ve hayatına devam edecek..

hemde melek görünüp içten içe saydırarak...

ki onlara evlilik yapsınlar diye maddi manevi desteği sağlamış bir insanın gönül verdiği bir insan hakkında...

korkma sizden para destek beklerlerse vermezsiniz sen yine teşekkür ederek vermezsin paracıklarınızı...yarası var ay bunların diye gülersin hatta arkalarından...

Sizden korktum ben. Neredeyse kızın gözünün üstündeki kaşına bahane bulacakmışsınız. Bir de karnınıza ağrılar girmiş, eliniz falan titremiş, tuhaf.

Ben o kızın yerinde olsam benim de "ayyy bi fotoğrafları getirin de bakalım" demek aklıma gelmezdi. Allh'ın emri mi bu?
Kredi çekmenizin konuyla ilgisi ne, markaların kızın dikkatini çekmesinin ve söylemesinin zararı ne? Bunun nesine çıldırasınız geldi?

Kaynınızın kıza olan ilgisinden size ne ki? Neden bunu kendinize dert edip üstüne kafa yorup bir de çok büyük sıkıntıymışçasına yazıyorsunuz? İster 12 yıl ister 32 yıl nişanlı kalsınlar.

Sevgilisiyle gezmeyecek, facebook'a fotoğraf yüklemeyecek de kimle yükleyecek? Kızın profiline de açığını bulmak için girmişsini herhalde, başka bir erkekle fotoğrafını falan görseniz ne yapardınız bilmiyorum. Nişanlısıyla fotoğrafına bile laf söylediğinize göre.

Nasıl bir ruh hali anlamadım ama havadan nem kapan bir insansınız sanırım. Genç bir kız olarak, umarım sizin gibi yaptığım en zararsız şeye bile bahane bulacak, benimle nişanlımın ilişkisini dert edecek, bana saldırmak için dış görünüşüme ve nişanlımla yakışıp yakışmama saldıracak, sadece yanında nişanlıma sarıldığım için bana "gerzek" sıfatını layık görecek bir eltim olmaz.

Umarım hiçbir kızın olmaz. Ben kıza acıdım, asıl bir derdi olan o kız bence.

canım buna benzer bir olay bende yaşadım hoş olmuyor sırnaşmalar vs .bide yani evlide olsan hoş değil başkasının yanında bize göre ters .film mi izlemeye gelmiş ayrıca sohbet etsin konuşsun onane hangi marka ayakkabı alıyorsa çirkin davranmış bence belli etmiş kendini .neden savunulduğunu anlamadım .daha sevecen olabilirdi .bu kız neden kıskansın ki onu zaten istediğiyle evlenmiş yani .neyini çekemeyecek ki anlamadım .

herkesın yetısme tarzı cok farklıdır .sıze bana ters gelen durum o kıza yada baskasına cok normal gelebılır .

5rahat davranısı da o kızın kotu bı kız oldugunun anlamına gelmez .herkesın yetısme tarzı cok farklıdır.

ben bı'de soyle dusunuyorum olayı ; kızın sevgılısıne ev sahıplerın yanın da sarılıp fılm ızlemesı de samımıyetten

dolayı da olabılır .onu da şöyle acıklayayım ; ev sahıplerı yanı konu sahıbı ve esı ,bu cıftlerın akranları ıse

aynı yasıtlarsa kız kasılmak yerıne samımı bı ortam olsun ıstemıs olabılır .

yanı davranıs bıcımı kotu de olsa konu sahıbını yıne de ılgılendırmıyor .

çok garip.eşinizin 3 kardeşini seviyordunuz.ama x in sevgilisiyle tanışdıktan sonra sevmemeye başladınız öylemi.bana garip geldi.sanırım ya takıntılısınız ya da takıntılı :)

ben evlenicem daha 40 gün olacak eltimi düşünücem hahha:)
kocama ne giyineceğimi ne yemek yapacağımı neler anlatacağımı ne filmi izleyeceğimizi
düşünmekten aklıma bile gelmezdi:1:
size ne millet gezer tozar herkes siz gibi ince de düşünmek zorunda değil şahsen fotoğraf
bende bakmam öyle :P

onları yapıyorum zaten o kadar da değil yani :D

Ay evet yani elleriniz titreyecek kadar neden etkilendiniz...Bazı ilişkiler inişli çıkışlı, fırtınalı bazı ilişkiler durağan ilerler.Onlar aşklarını bi küs bi barış yaşıyorlar diye kötü bi ilişki olduğu sonucu çıkmaz.Genç birinden de bahsetmiyorsunuz ki kendi kararı deyip köşenize çekilmek düşüyor size.

dersimi aldım sanırım insanları oldugu gb kabullenmek gekiyor,mukemmelliyetçi olmamak fitne fesat barındırmamak ve en en en önemlisi bazı konularda haddını bılerek umursamaz davranmak gerekıyormuş ne yapayım yasayarak ogrenıyorm :(

Çok iyi niyetlisin aslında,hatalarını çabuk görmen,kendi kendini sorgulaman inan senin bu yaptığı herkes yapamıyor.
Çok sevindirdin beni.

Konu içeriğini düzenleme seçeneği ile boşaltmak / İçeriği değiştirmek, Resim vb silmek yasak ve uyarı alma sebebidir.

Back
X